Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu

Shiba Inu zet officieel de eerste stap naar de lancering van de Shibarium-bèta

De bèta van Shibarium wordt “binnenkort” gelanceerd, onthulde een topontwikkelaar van Shiba Inu.

Aftellen is begonnen

In een recente tweet heeft een topontwikkelaar van Shiba Inu (SHIB) eindelijk de noodzakelijke stappen onthuld voor de lancering van Shibarium. De ontwikkelaar, met de naam ‘Shib Throphias’ merkte op dat de eerste stap naar de lancering van de bètaversie van Shibarium het updaten van de officiële Shiba Inu-website is. Hij schreef:

Het eerste doel is om onze hoofdwebsite bij te werken. Dat was hard nodig. Dit is onze eerste stap op weg naar de lancering van de bètaversie van Shibarium.

Volgens Trophias zal het ontwikkelteam van Shiba Inu de vernieuwde website gefaseerd lanceren. Het officiële Shiba Inu-teamlid voegde het volgende eraan toe:

De hele website wordt niet in één keer gelanceerd. Er zullen gefaseerde uitrol plaatsvinden. Ook zullen wij proberen het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zijn recente opmerkingen over Shibarium komen uren nadat de officiële Shiba Inu’s Twitter-account onthulde dat het aftellen naar een nieuwe website was begonnen.

Trophias: Shibarium zal binnenkort worden gelanceerd

Leden van de Shiba Inu-gemeenschap blijven positief reageren op de update over de lancering van Shibarium. Sommige SHIB-enthousiastelingen beschreven de nieuwe Shibarium-update als een vroeg kerstcadeau.

Bovendien spraken anderen hun dankbaarheid uit aan de beste Shiba Inu-ontwikkelaar voor het op de hoogte houden van de gemeenschap over de lancering van Shibarium.

Ondertussen nam een SHIB-enthousiasteling contact op met Trophias. De reden was om de officiële datum van de Shibarium Beta-lancering te weten te komen. In antwoord op de vraag gaf Trophias geen specifieke datum. De beste Shiba Inu-ontwikkelaar onthulde alleen dat de Shibarium Beta binnenkort zou worden gelanceerd.

SHIB-houders blijven uitkijken naar de lancering van Shibarium

Het is noemenswaardig dat de gemeenschap anticipeert op de lancering van Shibarium, een Ethereum layer-2-schaalplatform. Volgens MILKSHAKE, een officieel lid van het groeiteam, zal Shibarium Polygon evenaren op het gebied van schaalbaarheid, snelheid en veiligheid. MILKSHAKE onthulde eerder ook dat het aankomende L2-netwerk een hub zou worden voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Ook zullen alle producten van Shiba Inu, inclusief ShibaSwap, SHIB, Shiboshi, etc., naar het netwerk migreren zodra het live gaat.

Met al deze talrijke functies van Shibarium benadrukt, heeft de gemeenschap geanticipeerd op de officiële lanceringsdatum van het netwerk. Het team heeft echter geweigerd de exacte datum bekend te maken waarop Shibarium wordt uitgerold. In plaats van een specifieke datum te geven, bleef het team mysterieuze tweets delen die hintten naar de lancering van Shibarium.

Eerder deze maand merkte Trophias op Twitter op dat het ontwikkelteam aanzienlijke vooruitgang had geboekt bij de lancering van een naamloos project. Trophias zei dat het team het V1-ontwerp heeft afgerond en “de inhoud heeft afgerond”. De beste Shiba Inu-ontwikkelaar voegde eraan toe dat het naamloze project in fasen zou worden gelanceerd. SHIB-enthousiastelingen denken dat de update voor Shibarium is. Trophias zei echter dat de update voor het hele ecosysteem zou kunnen zijn, niet alleen voor het aankomende L2-netwerk.

Shiba Inu nieuws

Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Nieuwe Shiba Inu game kan boost geven aan SHIB en BONE
Shiba Inu marketing manager: Dit zijn de voor- en nadelen van een SHIB spot ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen