Burn
Shiba inu

Shiba Inu’s Burn Rate Neemt Toe Voorafgaand aan Shibarium Lancering

Nu de lancering van het Shibarium mainnet dichterbij komt, ziet men een sterke toename in het verbranden van SHIB-tokens. Uit gegevens van Shibburn blijkt dat er de afgelopen 24 uur maar liefst 716.485.403 tokens zijn verbrand in 97 transacties.

Samenwerking met Tangem Resulteert in Grote Token Burn

Naarmate de lancering van Shibarium dichterbij komt, kiezen meer projecten ervoor om SHIB-tokens te verbranden (burnen), waardoor het totale beschikbare aanbod afneemt. Een opmerkelijke token burn vond plaats door een samenwerking met de hardware wallet Tangem, de erkende crypto wallet voor het Shiba Inu ecosysteem: hierdoor werden 344 miljoen tokens verbrand.

Optimisme Rondom Blockchain Futurist Conferentie

SHIB heeft de laatste tijd indrukwekkende prestaties laten zien, mede door de anticipatie op de lancering van Shibarium. Tijdens de aankomende Blockchain Futurist Conference in Toronto wordt verwacht dat de koersen van SHIB en BONE nog verder zullen oplopen.

Tijdens de Blockchain Futurist Conference in Toronto zal de hoofdontwikkelaar, Shytoshi Kusama, dieper ingaan op de aankomende lancering van Shibarium. Daarnaast bespreekt hij alle projecten die eraan gerelateerd zijn, het alomvattende Shiba Inu-ecosysteem en de nieuwste ontwikkelingen omtrent Doggy DAO.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?