shiba inu, shib
Shiba inu

Shiba Inu´s handelsvolume schiet door het dak

Shiba Inu (SHIB) heeft recentelijk een indrukwekkende prestatie geleverd door binnen een periode van slechts 10 dagen met maar liefst 350% in waarde te stijgen.

Echter, de koers van SHIB is uiterst volatiel, wat kan leiden tot significante waardecorrecties, zoals de recente daling van 25% laat zien.  De aandacht zorgt er in ieder geval voor dat het handelsvolume van SHIB gigantisch is gestegen.

Shiba Inu’s handelsvolume gaat door het dak

Shiba Inu onderscheidt zich als een van de meest verhandelde cryptocurrencies op de markt. Recente data van CoinMarketCap onthullen dat deze digitale valuta een indrukwekkend handelsvolume van $5,5 miljard heeft behaald. Als we stablecoins buiten beschouwing laten, neemt SHIB een prominente positie in, net achter leiders zoals Bitcoin (BTC), Solana (SOL) en Ethereum (ETH).

Zelfs na een recente marktcorrectie, blijft het handelsvolume van Shiba Inu dichtbij dat van Solana (SOL). Wat verder opvalt, is dat het handelsvolume van Shiba Inu significant hoger is dan dat van andere altcoins met een grotere marktkapitalisatie, waaronder Binance Coin (BNB), XRP, Cardano (ADA), en Dogecoin (DOGE).

SHIB is razend populair op Robinhood

Het daadwerkelijke handelsvolume van Shiba Inu kan nog aanzienlijk hoger liggen dan momenteel wordt gerapporteerd, aangezien de beschikbare data van CoinMarketCap geen rekening houdt met de handelsactiviteit op prominente platforms zoals Robinhood. Met 22 miljoen gebruikers op Robinhood, waar Shiba Inu als de derde favoriete cryptocurrency geldt, is het evident dat er een aanzienlijke hoeveelheid SHIB-handel plaatsvindt.

Deze observatie suggereert dat, indien de transacties op platforms zoals Robinhood in de berekeningen worden meegenomen, het handelsvolume van Shiba Inu mogelijk zelfs hoger uitvalt dan dat van Solana. Hierdoor zou Shiba Inu zich kunnen profileren als de derde meest verhandelde cryptocurrency op de markt.

SHIB investeer maakt $1,58 miljoen winst

De prestaties van het project zorgen ook voor forse winsten bij investeerders. Een belegger heeft zelfs een indrukwekkende winst van $1,58 miljoen behaald door in te zetten op de populaire meme coin. De financiële manoeuvre begon op 24 maart 2021, toen de belegger 1,33 ETH omwisselde voor extreem lage gewaarde SHIB tokens. Na een waardestijging van meer dan 500%, verwierf de investeerder nog meer SHIB, wat resulteerde in een totale aankoop van ongeveer 49,8 miljard tokens voor $2.500.

Het succesverhaal bereikte zijn hoogtepunt toen de belegger, na een lange periode van staking, besloot om een aanzienlijk deel van zijn bezittingen te verkopen, wat een winst opleverde van $1,5 miljoen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Shiba Inu of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC