Shiba Inu (SHIBA)
Shiba inu

Shiba Inu’s Layer-2 verplettert records: Bijna 3 miljoen transacties per dag

De koers van Shiba Inu (SHIB) blijft worstelen om het weerstandsniveau van $0,00001 te doorbreken. Ondanks deze uitdaging blijft het Layer-2 netwerk Shibarium intensief gebruikt worden. Recentelijk onthulde het officiële X-account dat Shibarium bijna 3 miljoen transacties heeft verwerkt op één enkele dag.

Explosieve groei en vertrouwen in Shibarium

Sinds de lancering in augustus 2023 heeft het Shibarium-netwerk een opmerkelijke groei doorgemaakt, met nu al meer dan 360 miljoen verwerkte transacties in ongeveer zes maanden tijd. Deze groei bereikte een hoogtepunt eind 2023, toen het dagelijkse transactievolume piekte op 7,5 miljoen.

Naast deze indrukwekkende transactieaantallen heeft Shibarium sinds de uitrol van het mainnet ook andere belangrijke mijlpalen bereikt, waaronder de registratie van meer dan 1,35 miljoen wallets en het genereren van meer dan 3,26 miljoen blokken.

Een hoog transactievolume is doorgaans een indicatie van een sterk en levendig netwerk, wat het vertrouwen in SHIB en de bijbehorende technologie kan versterken. Deze positieve ontwikkelingen kunnen investeerders motiveren om SHIB voor de lange termijn aan te schaffen of hun huidige investeringen in de cryptomunt te behouden.

Sleutelfactoren voor Shiba Inu groei

Het aantal transacties met Shiba Inu neemt toe, wat goed nieuws is. Maar wil de Shiba Inu koers echt hogerop komen, zijn er meer factoren belangrijk. Innovatie blijft een sleutelcomponent voor de aantrekkelijkheid van SHIB, naast de introductie van Shibarium. Ontwikkelingen die de efficiëntie verbeteren of nieuwe mogelijkheden introduceren, kunnen de waarde aanzienlijk verhogen.

Bovendien is er op het Shibarium-platform een aanzienlijke hoeveelheid tokens verbrand, met tot nu toe een totaal van 400 biljoen tokens die uit circulatie zijn verwijderd. Om de schaarste van Shiba Inu verder te vergroten, is een versnelling van het verbrandingsmechanisme noodzakelijk.

De bredere economische context en de aankomende halvering van Bitcoin (BTC) kunnen ook gunstig uitpakken, door mogelijk een nieuwe bullmarkt in te luiden. Deze factoren tezamen kunnen SHIB in een positie plaatsen om aanzienlijke groei te realiseren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC