Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Shiba Inu’s Shibarium in de problemen na totale ineenstorting van activiteit

De lancering van het Shibarium-netwerk, een layer 2-protocol ontwikkeld voor het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem, heeft direct na de uitrol enkele obstakels ontmoet. Gebruikers liepen aanvankelijk tegen diverse problemen aan, die gelukkig vrij snel door de ontwikkelaars werden verholpen.

Na deze initiële tegenslagen herstelde het netwerk zich en maakte het een periode van substantiële groei door. Toch lijkt het erop dat het netwerk in recente dagen een aanzienlijke daling in activiteit heeft ervaren, wat zorgen baart onder de community. Wat is de oorzaak van deze daling, en hoe zou dit de waarde van SHIB kunnen beïnvloeden?

De potentie van Shibarium

Het voortdurende gebruik en de betrokkenheid van gebruikers zijn cruciaal voor de groei en waardering van een crypto-ecosysteem. Shibarium is ontworpen om transacties binnen het Shiba Inu ecosysteem te versnellen en is van plan om in de toekomst nieuwe functionaliteiten te introduceren, waaronder de integratie van NFT’s. Gebruikers zijn optimistisch dat deze verbeteringen de betrokkenheid en het gebruik van het netwerk zullen stimuleren, wat op zijn beurt een positief effect zou kunnen hebben op de waarde van SHIB.

Ondanks de belofte van deze verbeteringen, is het cruciaal om de oorzaak van de huidige daling in netwerkactiviteit te onderzoeken om te begrijpen wat het voor de toekomst betekent. Is het te wijten aan technische problemen, concurrentie van andere platformen, of misschien een afname van het algemene vertrouwen in het project? Het analyseren van deze factoren zal essentieel zijn om een ​​weloverwogen projectie te maken voor de toekomstige koerstrend van SHIB.

Dagelijkse activiteit Shibarium daalt met bijna 80%

De onderstaande figuur laat de hoeveelheid dagelijkse transacties op het Shibarium platform zien. Na de lancering van het layer 2 protocol midden in augustus begonnen de transacties toe te nemen en groeide het gebruik snel tot boven de 200.000 transacties per dag op 13 september. Echter, deze periode van groei werd abrupt gevolgd door een scherpe daling; binnen slechts vijf dagen daalde de activiteit naar 40.500 transacties per dag, wat een reductie betekent van bijna 80% vanaf het hoogtepunt.

Voor investeerders wijst deze snelle afname mogelijk op een verminderde adoptie van het Shiba Inu ecosysteem, een trend die negatieve gevolgen kan hebben voor de waarde van de bijbehorende cryptocurrency.

Dagelijkse activiteit op Shibarium
Dagelijkse activiteit op Shibarium – ShibariumScan

Shiba Inu teamleider voorspelt prijs explosie SHIB

Ondanks de recente tegenvallende resultaten rond de adoptie van het Shibarium protocol, blijft de gemeenschap, inclusief teamleider Lucy, optimistisch. Lucy is ervan overtuigd dat de SHIB-prijs in de toekomst een aanzienlijke groei kan doormaken.

Ze wijst erop dat de markt momenteel wordt beïnvloed door een sfeer van “FUD” (Fear, Uncertainty, and Doubt), wat resulteert in kunstmatig lage prijzen. Lucy voorziet echter een herstel op lange termijn waarbij de prijs zich zal stabiliseren en mogelijk een opwaartse trend zal vertonen. Dit herstel zou parallel kunnen lopen met een toename in de activiteit binnen het Shiba Inu ecosysteem, aangezien een hogere muntwaarde de interesse en betrokkenheid van de community kan stimuleren.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu en Shibarium: Hoe presteren ze? Een diepgaande analyse
Shiba Inu’s Token Burn: 130 Miljoen SHIB Vernietigd in 24 Uur
Shiba Inu is in veel landen populairder dan Cardano en Dogecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?
Shiba Inu Teamleider Voorspelt Enorme Prijsstijging in Aankomende Bullmarkt