Shiba inu Nieuws

Shibarium zal ervoor zorgen dat er biljoenen SHIB tokens geburned worden

Twitter-gebruiker @ShibaInuHodler, met bijna 384.000 abonnees, heeft een tweet gepost over Shibarium en de enorme rol die hij verwacht dat het zal spelen bij het burnen van Shiba Inu-tokens. Volgens de twitteraar zullen er biljoenen SHIB tokens geburned gaan worden en dat kan geweldig nieuws zijn voor de SHIB koers.

Dit is hoe Shibarium de SHIB-burns zal verhogen

Shibarium is de langverwachte Layer 2-oplossing voor de Ethereum-keten, waarop het Shib-netwerk draait. Hiermee kunnen gebruikers veel meer transacties uitvoeren. Transactiekosten op Shibarium worden betaald met het BONE-token.

Een deel van deze kosten zal worden omgezet in Shiba Inu-tokens en deze tokens zullen voorgoed uit de circulatie worden gehaald door “geburnd” te worden. Dat wil zeggen opgesloten in onbruikbare wallets door Shibarium-ontwikkelaars.

Hetzelfde gebeurt momenteel met de BabyDoge meme-coin, de SHIB-rivaal. BabyDoge-ontwikkelaars begonnen op 1 december transactiekosten en buybacks van Baby Doge Coin te burnen, waardoor miljarden meme-coins uit de circulerende voorraad werden verwijderd.

Een half miljard SHIB tokens geburned afgelopen week

Volgens gegevens die onlangs door Shibburn-tracker zijn gedeeld, is er in de afgelopen zeven dagen een enorme hoeveelheid Shiba Inu-coins uit de circulatie gehaald. In totaal werden er een half miljard tokens geburned. Gisteren heeft de SHIB-gemeenschap 37.4 miljoen tokens vernietigd. Hierdoor is de burn rate gestegen met 1.395% in vergelijking met zondag.

Hoe meer SHIB tokens er geburned worden hoe beter dat is voor de prijs van de token. Het betekent namelijk dat er minder tokens in omloop zijn en de munt dus zeldzamer is. Dit drijft de prijs op. Om deze reden kan de lancering van Shibarium dus geweldig nieuws zijn voor Shiba Inu investeerders.

Shiba Inu nieuws

Whale koopt 99 miljard Shiba Inu tokens
Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden