Dogecoin, Shiba
Shiba inu

ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns

Shiba Inu (SHIB) blijft voortdurend nieuwe functionaliteiten toevoegen. Naast de gedecentraliseerde exchange (DEX) ShibaSwap op de hoofdketen, is deze nu ook beschikbaar op de Layer-2 (L2) oplossing Shibarium.

Gebruikers kunnen nu liquiditeitspools opzetten op Shibarium, wat grote voordelen biedt. Een van de belangrijkste pluspunten is de verlaging van de gasprijzen, waardoor de transactiekosten aanzienlijk dalen. Dit maakt het handelen en leveren van liquiditeit op ShibaSwap toegankelijker voor een breder publiek.

Verhoogde burn rate

Het is te verwachten dat een groot deel van het ShibaSwap-gebruik zal overschakelen naar Shibarium. Dit kan leiden tot een aanzienlijke toename van het aantal transacties op de L2, wat resulteert in een hogere burn rate.

Op Shibarium wordt bij elke transactie namelijk een klein deel van de gasvergoeding in SHIB-tokens verbrand, wat direct bijdraagt aan de vermindering van de totale voorraad. Door de toegenomen schaarste zal dit uiteindelijk een positieve invloed hebben op de SHIB-koers.

Meer goed nieuws

Er is nog meer goed nieuws voor Shiba Inu. Naast de recente ontwikkelingen met ShibaSwap, heeft het platform eerder deze maand succesvol een hard fork geïmplementeerd. Deze upgrade heeft de verwerkingscapaciteit van transacties aanzienlijk verhoogd en de stabiliteit verbeterd, wat belangrijke stappen zijn voor de verdere groei en betrouwbaarheid van het netwerk.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP