Newsbit

cardano

Simplex integreert Cardano waardoor miljoenen mensen ADA met creditcards kunnen kopen

cardano
TimeCoin Special Token Sale Banner

Een van de grootste aanbieders van crypto-fiat onramps , genaamd Simplex, heeft Cardano geïntegreerd en de ADA token toegevoegd aan zijn brede scala aan ondersteunde cryptocurrencies. Miljoenen nieuwe gebruikers kunnen nu gemakkelijk ADA kopen via bankoverschrijvingen, Apple Pay en creditcards.


De samenwerking tussen Simplex en Cardano

On/off ramps zijn cruciaal geworden in de cryptowereld. In een tijd waarin cryptocurrencies populairder zijn dan ooit, is het cruciaal voor beginnende gebruikers om hun favoriete cryptovaluta op een zo’n makkelijke manier mogelijk te kopen.

Volgens een persbericht heeft Simplex Cardano geïntegreerd vanwege de snelle groei en toenemende acceptatie van de ADA token. Zoals we eerder hebben gemeld, zien steeds meer mensen Cardano als één van de meest serieuze concurrenten van Ethereum. Het Cardano netwerk is razendsnel en gaat spoedig smart contracts toevoegen aan zijn platform. Simplex schreef:

“De hernieuwde interesse in Cardano wordt mogelijk gemaakt door de trouwe volgers op sociale media, een bloeiende community en geweldige prestaties. Naarmate de populariteit en aantrekkingskracht blijven toenemen, zullen zowel investeerders als ontwikkelaars nieuwe grenzen blijven verkennen. Gebruikers kunnen vanaf nu ADA kopen met hun bankpas / creditcard, Apple Pay, SEPA of SWIFT-overschrijvingen via elke Simplex-partner.”

Het bedrijf prees Cardano verder en zei: “Cardano is veilig genoeg om de gegevens van miljarden mensen te beschermen, schaalbaar genoeg voor wereldwijde systemen en robuust genoeg om fundamentele verandering te ondersteunen. Het combineert baanbrekende technologieën om ongeëvenaarde veiligheid en duurzaamheid te bieden aan gedecentraliseerde applicaties, systemen en samenlevingen.”


De razendsnelle groei van Cardano

Cardano is de nieuwste crypto die Simplex nu aanbiedt. Anderen zijn onder meer Bitcoin, Binance Coin, Aave, Ethereum, Dash, Polkadot, Litecoin, Stellar, Tether en EOS. Het platform biedt ook 50 fiat-valuta’s, waaronder de Argentijnse peso, de Australische dollar, de euro, het Britse pond, de Amerikaanse dollar, de Nigeriaanse naira en nog veel meer.

Voor Cardano-gebruikers zal deze integratie hen alleen maar aanmoedigen als ze Cardano en ADA willen kopen of uitgeven. Cardano is dit jaar razend snel één van de meest populaire cryptotokens geworden, of het nu in de prijsgrafieken staat waar ADA of in blockchain-acceptatie, waar het onlangs samenwerkte met toonaangevende bedrijven en wereldregeringen.

Zo is er onlangs onthuld dat het een partnerschap is aangegaan met de Ethiopische regering om academische gegevens op te slaan. Het project is het grootste op blockchain gebaseerde onderwijssysteem ter wereld.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top