Cryptocurrency

Cryptocurrency

Skrill introduceert nieuwe cryptocurrency functie

De online betalingsdienst genaamd Skrill heeft een nieuwe introductie aangekondigd. Zo gaat de betalingsdienst een functie toevoegen waarmee gebruikers cryptocurrencies rechtstreeks kunnen uitwisselen.


Crypto-naar-Crypto

Met de nieuwe functie ‘Crypto-naar-Crypto’ kunnen gebruikers hun op hardwarewallets opgeslagen Bitcoins (BTC) gebruiken om verschillende cryptocurrencies aan te schaffen. In het begin zullen 8 cryptocurrencies zijn ondersteund, waaronder Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) en meer. Dit aantal zou echter kunnen worden uitgebreid in de toekomst.

Met de applicatie (app) van Skrill, die zowel op iOS als Android-apparaten werkt, kunnen gebruikers cryptocurrency aanschaffen met meer dan 100 verschillende betaalmethoden zoals iDeal, Creditcard, Paysafecard en meer. Er kunnen 40 verschillende fiat-valuta’s (zoals Euro (€), Dollar ($)) worden omgezet in diverse cryptocurrencies.

Eerder konden cryptocurrencies al worden aangeschaft op het platform, nu is deze functie echter flink uitgebreid en kunnen er naast het opslaan van cryptocurrencies nu ook cryptocurrencies van het platform worden verstuurd. Hiernaast kunnen er nu tegenover meer handelsparen cryptocurrencies worden gekocht.

Skrill geeft een bonus weg om de service te promoten, namelijk wanneer gebruikers hun vrienden uitnodigen om gebruik te maken van de service, ontvangt de uitnodigende gebruiker €5 als tegoed. Het aanmaken van een account is gratis.


Skrill Limited

Skrill (Limited) is een online betaaldienst die in 2001 is opgericht. Het bedrijf heette destijds anders, namelijk Moneybookers. In 2013 heeft het bedrijf ervoor gekozen om van Moneybookers naar Skrill over te stappen (naamsverandering).

Sinds de oprichting zijn er veel betalingsmethoden toegevoegd, wat ervoor heeft gezorgd dat het in populariteit winst wist te boeken. Hierdoor wordt het nu wereldwijd door veel bedrijven aangeboden.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten