Galaxy Fox
Persbericht

$SOL en $AVAX zien groot herstel terwijl Memecoin zicht richt op $5 miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Spot Bitcoin ($BTC) ETF’s voegden 151.000 $BTC toe tijdens de dumps in januari, en de koopdruk neemt niet af. Solana ($SOL) en Avalanche ($AVAX) zien een groot herstel nu één memecoin, Galaxy Fox ($GFOX), zijn zinnen zet op $5 miljoen aan voorverkoopfinanciering. De markten herstellen snel en de solide opwaartse trend blijft ononderbroken.

Powell hield de rente stabiel en bevestigde daarmee dat de wandelcyclus voorbij is. De enige mensen die onder de huidige omstandigheden verpletterd worden, zijn handelaren met een overmatige schuldenlast. Beleggers die spot kopen blijven comfortabel. Majors als $SOL en $AVAX maken zich op om uitstekende keuzes te worden, en het inzetbeloningsprogramma van $GFOX maakt het een uitstekende crypto voor beginners.

Solana ($SOL) en Avalanche ($AVAX) genieten van groot herstel

Solana en Avalanche behoorden tot de top 5 van crypto’s die in de afgelopen cyclus hebben geïnvesteerd, terwijl alternatieve Layer-1-crypto’s zich tot waanzinnige hoogten hebben ontwikkeld. De marktvraag naar goedkope, betaalbare en snelle transacties blijft bestaan, en beide hebben een groot herstel gekend na de inzinking na de ETF. Solana is de thuisbasis geworden voor de handel in memecoin, en de recente lancering van het $JUP-token heeft alle degens op het netwerk geherkapitaliseerd.

Avalanche heeft niet zo goed gepresteerd als Solana, maar het Subnet-programma is zijn troef. Het stelt iedereen, meer specifiek instellingen, in staat om box-ready blockchains op te zetten zonder een validatorset. De mogelijkheid om particuliere, op maat gemaakte ketens te creëren voor elk gebruiksscenario is de grootste groeikatalysator van Avalanche in de komende achttien maanden.

$SOL en $AVAX laten een ongelooflijke synergie zien, waarbij Solana doorgaans voorop loopt en daarna Avalanche zich herstelt. De revitalisering van beide grote altcoins geeft aan dat de markten klaar zijn voor een volgende stap omhoog. En wanneer majors 10% stijgen, kunnen small caps tot 50% stijgen.

Galaxy Fox ($GFOX) mikt op $5 miljoen

Galaxy Fox is de small cap waar slim geld een stukje van wil, en de voorverkoop ervan is non-stop gestegen. Deze memecoin richt zich nu op $5 miljoen en positioneert zichzelf als één van de beste cryptomunten die momenteel te koop zijn. De centrale innovatie van Galaxy Fox komt voort uit de integratie van een play-to-earn-component in zijn ecosysteem.

Deze memecoin heeft alle klassieke tropen. Een tokenburn en deflatoire tokenomics. Een belastingsysteem dat de Schatkist, Stargate en de liquiditeitspool financiert. En zelfs een NFT-collectie die speciale in-game privileges verleent. Het geniale deel van de tokenomics is het gebruik van belastingen om stakers te betalen. Geen inflatie-uitstoot betekent dat het aanbod na de lancering alleen maar afneemt, en slim geld kent de kracht van een afnemend aanbod dat tegemoetkomt aan de stijgende vraag. Deflatoire tokenomics blinken uit tijdens bullmarkten, en de automatisering van waardeopbouw maakt $GFOX een perfecte crypto voor beginners.

De runner-game van Galaxy Fox heeft het project een brede aantrekkingskracht op de markt gegeven onder GameFi-supporters en biedt iedereen de mogelijkheid om hun spelvaardigheden in geld om te zetten. NFT-houders zullen een betere kans hebben dan de meesten, en de prijzenpot zal aan het einde van het seizoen worden verdeeld. Dit is niet het enige passieve inkomensspel, en inzetbeloningen zijn een andere centrale drijfveer voor het uitstekende vroege succes van dit protocol.

Galaxy Fox Banner

Slotgedachten: alternatieve lagen en voorverkoop klaar om hard te rallyen

Markten hebben een spiergeheugen. Twee van de grootste groeisectoren van de afgelopen cyclus, de alternatieve segmenten en de voorverkoop, zijn klaar om deze cyclus opnieuw hard te stijgen. $SOL is een geweldige crypto voor beginners die willen profiteren van de groei van slimme contractplatforms, en $GFOX is voor investeerders die hun eerste 100X willen proeven.

Memecoins zijn deze cyclus zeer populair en iedereen weet dat je als eerste binnen moet komen. Door deel te nemen aan de Galaxy Fox-voorverkoop kunt u een early adopter worden. Neem vandaag nog deel!

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk