InQubeta Solana
Persbericht

SOL Koers Daalt Onder $150, Bearish Sentiment Groeit – Waarom Zakt Solana?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks een goedkeuring van de Solana ETF in Brazilië, heeft de Solana koers onlangs toch een daling moeten accepteren. De Solana koers is nu bijna 3% gedaald in de afgelopen week, en investeerders vragen zich nu al af waarom het bearish sentiment groeit. Waarom zakt Solana? 

Solana is een van de grootste cryptocurrencies op de crypto markt en bevindt zich op dit moment op plek 5 van de crypto markt met een market cap van bijna $ 70 miljard. Recentelijk heeft Solana het echter, net als de rest van de crypto markt, behoorlijk moeilijk gehad, wat heeft geleid tot een daling tot onder de $ 150. 

Solana wist eerder dit jaar nog tot voorbij de $ 200 te stijgen in maart, en ook eind juli bevond de Solana koers zich nog boven de $ 184. De crypto crash zorgde er echter al snel voor dat de Solana koers tot onder de $ 130 daalde, maar de recente goedkeuring van de Solana ETF in Brazilië zorgde er al snel voor dat SOL weer wist te stijgen.

Solana koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Goedkeuring Solana ETF in Brazilië geeft Solana korte boost

De goedkeuring van de Solana ETF in Brazilië heeft er zelfs voor gezorgd dat de Solana koers op 9 augustus nog wist te pieken bij $ 163. Maar in plaats van een doorzetting richting de $ 170 werden er juist winsten opgenomen door investeerders, wat ervoor zorgde dat de koers al snel tot onder de $ 150 daalde, een correctie van maar liefst 12%. 

Hierdoor vormt de $ 150 een psychologisch weerstandsniveau dat een sterk bullish momentum nodig heeft om te doorbreken. Nu de bears de controle over lijken te nemen, lijken ook de shortposities toe te nemen. 

De Solana liquidation map van Coinglass laat namelijk zien dat SOL traders $ 171 miljoen hebben geïnvesteerd in shortposities, terwijl de lange contracten zich rond de $ 165 miljoen bevinden. Dit is een teken dat er een shift plaatsvindt in het markt sentiment van Solana die mogelijk wijst op verdere dalingen.

Solana Exchange Liquidation Map – bron: Coinglass

Om die reden zal het belangrijk zijn voor Solana om het ondersteuningsniveau van $ 150 vast te houden. Zolang de koers boven dit niveau weet te blijven, kan er gehoopt worden op verdere stijgingen, terwijl een daling tot onder dit niveau kan zorgen voor een verdere daling richting de $ 136,82. 

Alternatieve crypto’s om te overwegen

Nu Solana daalt en er voorlopig nog niet al te overtuigend uitziet, zijn er steeds meer investeerders die hun aandacht verschuiven naar andere crypto’s die meer potentieel lijken te hebben op de korte termijn. 

Met name presale tokens hebben recentelijk laten zien aanzienlijke winsten te kunnen maken op het moment dat ze tractie winnen binnen hun presale periode. Binnen deze presale verkopen ze hun native tokens tegen gereduceerde prijzen in de hoop de ontwikkelingskosten van hun project te kunnen financieren. Zodra een project vervolgens tractie weet te creëren en een community van investeerders weet op te bouwen, kan het vervolgens hard gaan stijgen zodra het live gaat op exchanges.

Dit soort presale tokens vormen daardoor, ondanks de risico’s, aantrekkelijke investeringen voor traders die grote winsten willen realiseren. Het kan echter moeilijk zijn om het juiste presale project te vinden, nu er dagelijks tientallen nieuwe memecoins of crypto projecten op de markt verschijnen. 

Om deze reden beschrijven we hieronder een drietal van de meest belovende crypto projecten van dit moment. Alle drie deze presale tokens zijn in staat om aanzienlijke winsten te realiseren zodra ze live gaan op exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin komt met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel viraal wist te gaan door een eigen Layer 2 blockchain naar de markt te brengen. Deze meme coin leidt hiermee een nieuwe golf aan van meme coins aan die niet enkel meer wordt ontwikkeld als grap maar in plaats daarvan echte utility met zich meebrengt.

Pepe Unchained moet de losgebroken versie van de originele Pepe (PEPE) worden die niet meer vastzit aan de trage Ethereum blockchain. Dit zorgde ervoor dat deze losgebroken Pepe in staat was om zijn brein aan het werk te zetten en dit brein wist al snel een oplossing voor de gebreken van Ethereum te verzinnen. De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained staat om deze reden volledig in het teken van snelle transacties tegen lage kosten en vormt daardoor ook de ideale springplank voor nieuwe meme coins.

Naast snelle transacties en lage tarieven kan er door gebruikers ook geprofiteerd worden van extra hoge staking beloningen. Deze beloningen bevinden zich nog altijd boven de 220%, ondanks dat er al meer dan 700 miljoen tokens zijn vastgezet. Deze grote hoeveelheid vastgezette tokens is ook een goed teken voor de toekomst van dit project, aangezien het helpt om de stabiliteit van de koers stabiel te houden.

De presale van Pepe Unchained is een bevestiging hoe populair dit project al is gebleken binnen de crypto community. Deze presale wist namelijk al meer dan $ 8,7 miljoen aan vroege investeringen op te halen en komt hierdoor snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 9 miljoen. Dit betekent ook dat de huidige prijs van $ 0,009091 per token binnenkort verder gaat stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – nieuwe meme coin creëert innovatieve Meme Vault

Crypto All-Stars is een nieuw meme coin project dat al snel viraal is gegaan door zijn unieke MemeVault. In deze MemeVault kunnen gebruikers grote meme coins zoals Doge, WIF, Pepe en Shiba Inu staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Hiermee brengt het project alle grote meme coins samen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een innovatief staking systeem waarin gebruikers meme coins kunnen vastzetten in ruil voor beloningen in de vorm van de $STARS token. Gebruikers die de $STARS token zelf inzetten komen daarnaast in aanmerking voor extra hoge beloningen die soms oplopen tot wel 3x. Dit is een van de redenen waarom de $STARS token zoveel potentieel heeft, aangezien het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42 miljard tokens, waarvan 20% is gereserveerd voor de presale. Daarnaast is 25% van de totale token voorraad gereserveerd voor staking beloningen, wat gelijkstaat aan 10,5 miljard tokens. De resterende token voorraad wordt gereserveerd voor marketing (20%), liquiditeit (10%), en de war chest (25%). 

Voor de presale zijn 8,4 miljard $STARS tokens beschikbaar, en deze presale heeft nu al meer dan $ 360.000 op weten te halen, ondanks dat de presale pas enkele dagen live is. Tokens kosten op dit moment $ 0,0013855 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort verder stijgen als de presale zijn volgende doel behaalt. Tokens zijn op dit moment te koop met Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuw meme coin project ontwikkelt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de crypto markt te brengen. Deze wereld moet gebruikers in staat stellen om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains. De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld kwam voort uit de vrijheid die base jumping met zich meebracht.

De naam Base Dawgz komt dan ook deels voort uit de inspiratie uit base jumping, maar ook uit het feit dat de token ontwikkeld wordt op de Base blockchain. Het feit dat de Base blockchain het thuis vormt voor dit project is veelbelovend. Deze snel groeiende blockchain wist namelijk al snel de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana en was recentelijk ook al verantwoordelijk voor de lancering van Brett, een meme coin met een market cap van boven de $ 1 miljard.

https://twitter.com/BaseDawgz/status/1798020060893913476

Om de gedecentraliseerde wereld realistisch te maken wordt er echter gebruikgemaakt van multi-chain functionaliteit. Dat betekent dat de native DAWGZ token niet alleen ontwikkeld wordt voor de Base blockchain, maar ook voor die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche. Gebruikers zijn op deze manier dus in staat om hun tokens feilloos te verplaatsen over hun favoriete blockchains.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Dit betekent ook dat er nog maar enkele dagen zijn te gaan voordat de huidige prijs van $ 0,007784 verder gaat stijgen. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten zullen in aanmerking komen voor een APY van maar liefst 870%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.