Solana
Persbericht

SOL Koers Herpakt Bullish Momentum Met 10% Pump – Gaat Solana Stijgen Naar ATH?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Solana is over de afgelopen maanden misschien wel een van de meest interessante crypto tokens geweest, door zijn aanzienlijke stijgingen, maar vaak ook grote verliezen. Sinds de Solana koers eerder deze maand nog daalde tot een dieptepunt bij de $ 125, is de koers nu echter alweer meer dan $ 191 waard. Gaat Solana stijgen?

Als er gekeken wordt over de prestaties van de afgelopen week is Solana (SOL) duidelijk de best presterende token uit de top 10 van de crypto markt. Solana steeg over deze periode namelijk al met meer dan 6,7%. Naast Solana wist alleen Bitcoin (BTC) over deze periode ook een significante stijging door te maken van 3,3%. 

Solana koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Solana begon dit jaar nog met een waarde onder de $ 100, maar doordat het uit wist te groeien als een van de grootheden van de meme coin markt, met succesvolle meme coins als Dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) onder zijn hoede begon de huidige nummer 4 van de crypto markt al snel aan een stijging richting de $ 200. 

De grens van $ 200 werd op 1 april kort verbroken, maar sindsdien is de SOL koers niet meer in staat geweest om bij deze waarde in de buurt te komen. Solana is deze week echter sterk begonnen, en door op maandag 29 juli nog met 4% te stijgen is Solana in staat geweest om voorbij de $ 190 te stijgen. 

Solana begint week met 4% stijging – Bron: CoinMarketCap

Investeerders vragen zich nu dan ook af of Solana binnenkort in staat is om voorbij de $ 200 te stijgen. 

Solana koers verwachting – gaat Solana stijgen richting $ 200?

Het vooruitzicht voor Solana lijkt vooralsnog positief, en volgens meerdere crypto analisten houdt het bullish momentum voor deze crypto voorlopig niet op. 

De grafiek van Solana wordt door de crypto analist Ansem bijvoorbeeld de meest bullish grafiek in de crypto markt genoemd. Volgens hem bevinden de technische indicatoren en het fundament zich in een positie die grote stijgingen mogelijk maakt.

Gumshoe geeft aan dat de Solana koers zich al sinds zijn waarde van $ 21 in een opwaartse trend bevindt. Volgens hem is Solana de meest belovende crypto op de markt. 

Aantal dagelijks actieve adressen stijgt tot 2,2 miljoen

Als er gekeken wordt naar het ecosysteem van Solana zijn er ook vele positieve signalen te vinden. Waarbij de enorme toename in het aantal dagelijks actieve adressen misschien wel de belangrijkste hint voor verdere stijgingen vormt. 

Volgens data van Artemis piekte het aantal dagelijks actieve SOL adressen in juli tot boven de 2,2 miljoen. De laatste keer dat er zoveel actieve adressen waren wist Solana in maart van dit jaar de grens van $ 200 te verbreken. 

Met de positieve vooruitzichten van meerdere crypto analisten in het achterhoofd, en het feit dat het aantal actieve adressen boven de 2 miljoen uit is gestegen, lijkt een stijging richting de $ 200 niet lang meer op zich te laten wachten. Volgens Ansem is een stijging richting de $ 210 het minimale doel van de korte termijn voor Solana. Vanuit daar kan er eventueel verder gekeken worden naar de ATH van $ 242. 

Een waarde van $ 242 staat gelijk aan een stijging van meer dan 25%. Ondanks dat een stijging van 25% indrukwekkend is voor een crypto met een market cap groter dan $ 88 miljard, is het niet indrukwekkend voor nieuwe crypto’s met een lage market cap. 

Investeerders op zoek naar grotere winsten kiezen er daarom ook vaak voor om te investeren in nieuwe crypto’s met een lage market cap. 

Om deze reden beschrijven we hieronder de drie beste nieuwe crypto’s van de crypto markt. 

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game combineert de passie van de Olympische Spelen met de hilariteit van een meme coin

Met The Meme Games is er een nieuwe crypto op de markt verschenen die in staat is geweest om de passie en competitiviteit van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs te combineren met de hilariteit van meme coin karakters. In deze crypto game zullen meme coin karakters het namelijk tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan die van de Olympische Spelen. 

Gebruikers kunnen vervolgens wedden op wie zij denken dat de gouden medaille wint. Om dit te kunnen doen zullen ze de MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token hebben gekocht zullen ze de keuze krijgen uit vijf meme karakters: TURBO, BRETT, WIF, PEPE en DOGE. Zodra gebruikers het juiste karakter hebben gekozen komen ze in aanmerking voor een 25% bonus op hun initiële aankoop. Gebruikers kunnen zo vaak als ze willen MGMES tokens kopen, wat betekent dat ze hun kansen kunnen spreiden, of meermaals op hetzelfde karakter kunnen inzetten. 

De crypto game van The Meme Games vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om hun aantal MGMES tokens uit te breiden. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de MGMES tokens te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Het staking systeem van The Meme Games biedt zij gebruikers op dit moment een APY van maar liefst 800% aan. Er zijn inmiddels ook al meer dan 12 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games heeft inmiddels ook al meer dan $ 290.000 aan investeren op weten te halen, ondanks dat het pas kort geleden live ging. Gebruikers zijn in staat om MGMES op di moment te kopen voor een prijs van $ 0,0091 per stuk. Deze prijs zal in de volgende fase van de presale, die donderdag ingaat, verder gaan stijgen naar $ 0,00915. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale

WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin brengt eigen AI trading bot naar de crypto markt 

WienerAI is een unieke nieuwe meme coin, die al snel de nodige aandacht kreeg vanwege zijn unieke waardepropositie. Deze meme coin leidt een golf van nieuwe meme coins die niet alleen meer worden ontwikkeld als grap, maar in plaats daarvan echte utility met zich meebrengen. In het geval van WienerAI gaat het om een unieke en innovatieve AI trading bot. 

Als meme coin gaat WienerAI de hilarische vormgeving en de vele memes natuurlijk niet uit de weg. Maar in dit geval is de hilarische Wiener mascotte veel meer dan alleen een leuke afbeelding. In het geval van WienerAI is dit dus en AI trading bot die gebruikers voorziet van antwoorden op hun crypto gerelateerde vragen. Deze trading bot geeft gebruikers een mogelijkheid om en voordeel te behalen op de rest van de markt. En het advies dat gewonnen wordt kan ook meteen toegepast worden om dat gebruikers ook kunnen traden via deze bot. 

De AI trading bot vormt echter niet de enige manier om extra crypto’s te verdienen via het ecosysteem van WienerAI. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om hun gekochte WAI tokens te staken voor aantrekkelijke winsten. Op dit moment zijn er al meer dan 8 miljard WAI tokens vastgezet, nogmaals een bevestiging van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project. Ondanks dat er al zoveel tokens zijn vastgezet is er nog altijd een APY te verdienen van boven de 125%. 

De presale van WienerAI bleek ook al snel een groot succes, en wist al snel te voldoen aan het doel van $ 7 miljoen. Hierdoor is de presale zijn laatste fase ingegaan, een fase waarin al meer dan $ 1 miljoen aan extra investeringen is opgehaald. Gebruikers hebben nu nog maar enkele uren de tijd voordat de presale afgerond wordt, en de huidige lage prijs van $ 0,00073 waarschijnlijk hard gaat stijgen op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – nieuwe Play 2 Earn meme coin brengt volledige gaming wereld naar de blockchain

Met Shiba Shootout is er een nieuwe Play 2 Earn meme coin op de markt verschenen die een volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen naar de crypto markt brengt. Deze gaming wereld ging al snel viraal vanwege zijn leuke thema en vele manieren om crypto te verdienen. Gebruikers bevinden zich binnen deze gaming wereld in een oud stadje van het Wilde Westen, en kunnen zich net als vroege als cowboy voortbewegen. 

Zo zullen gebruikers het als cowboys tegen elkaar op kunnen nemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters zullen als de beste schutters van deze stad natuurlijk rijkelijk beloond worden. 5% van de totale token voorraad van dit project is namelijk gereserveerd voor deze Sharpshooters. Gebruikers kunnen daarnaast ook kijken of ze geluk hebben door deel te nemen aan de Lucky Lasso Lottery. Binnen deze loterij zijn er grote prijzen te verdienen, waarbij een deel van de prijzenpot ook naar het goede doel gaat. 

Omdat je je binnen de game van Shiba Shootout bevindt in een echte stad zal je ook mee kunnen beslissen over belangrijke ontwikkelingen van het project in Government roundups. Hier hebben gebruikers met SHIBASHOOT tokens namelijk invloed op de te maken beslissingen. Daarnaast zijn gebruikers ook in staat om extra SHIABSHOOT tokens te verdienen via het Cactus Staking systeem. Binnen dit systeem wordt je kapitaal afgebeeld middels een digitale cactus plant. 

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $ 800.000 op weten te halen. Binnen deze presale kosten SHIBASHOOT tokens op dit moment $ 0,0197 per stuk, maar deze prijs zal over 4 dagen echter verder gaan stijgen. Geïnteresseerde kopers zullen zich daarom moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Shiba Shootout Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.