Solana
Persbericht

Solana: Hoeveel SOL Heb Je Nodig Om Tegen 2030 Miljonair Te Zijn?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In 2022 maakte de Solana koers een dieptepunt mee, maar inmiddels heeft het project de koers omgeslagen en zijn ze van een koers van $ 10,- in 2022, nu aangekomen bij een indrukwekkende koers van $ 150. 

De grote stijging in de SOL koers is vooral te herleiden naar de ontwikkeling die ze hebben gemaakt binnen hun ecosysteem. 

Nu er zo veel optimisme is over de toekomst van Solana, heerst er de vraag hoeveel SOL je nodig hebt om een crypto miljonair te worden, dus dat hebben we voor je uitgezocht. 

Hoe komt SOL aan zijn waarde?

Solana is een project dat zich onderscheidt van andere projecten, zoals Ethereum, doordat het snellere transacties kan aanbieden voor lagere kosten. Dit kunnen ze doen doordat ze hun eigen blockchain gebruiken, wat ze vele voordelen geeft ten opzichte van Ethereum. Dit heeft dan ook geleid tot speculaties dat SOL in de toekomst weleens meer waard kan gaan worden dan Ethereum. 

Naast deze unieke voordelen, heeft Solana nog meer te bieden aan zijn gebruikers, waardoor het zo een populair project is geworden. De ontwikkelaars van SOL zijn altijd bezig met het updaten van de huidige fundamenten en het ontwikkelen van nieuwe, bruikbare toepassingen. De ontwikkelaars lijken dan ook nooit stil te zitten en zijn altijd bezig met het updaten van de huidige systemen en het toevoegen van nieuwe toepassingen.

Hoeveel SOL heb je nodig om miljonair te worden?

Telegaon voorspelt dat Solana tegen 2030 een maximale koers van $ 854,18 kan bereiken. Om tegen die tijd een waarde van één miljoen dollar in SOL te hebben, zou je ongeveer 1170,7 munten nodig hebben. De huidige kosten voor deze hoeveelheid SOL bedragen ongeveer $ 181.425,46.

InvestingHaven is minder optimistisch en verwacht dat SOL in 2030 een maximumprijs van $ 181,86 zal bereiken. Bij deze koers zou je ongeveer 5498,73 tokens nodig hebben om een miljoen dollar te bezitten. De huidige kosten voor deze hoeveelheid SOL bedraagt ongeveer $ 852.139.

Coinpedia is nog wat optimistischer dan dat Telegaon is over de Solana koersverwachting. Zij voorspellen namelijk dat de koers van Solana kan variëren tussen $ 987 en $ 1672. Dit is voornamelijk gebaseerd op de eerder genoemde groei van het ecosysteem van Solana, dat onder andere DeFi en NFT projecten omvat. 

Als laatste is er nog de voorspelling van DigitalCoinPrice’s. Hun voorspelling is erg vergelijkbaar met de voorspelling van Coinpedia. Ze verwachten dat de koers van Solana in 2030 kan gaan oplopen tot $ 1315.

Factoren die de Solana koers beïnvloeden

De koers waar Solana in de toekomst naartoe zal gaan, hangt af van meerdere verschillende factoren. Sommige hiervan zijn intern en andere extern. 

Het is bekend dat Solana vaak de koers van de Bitcoin volgt, maar ook hangt het sterk af van algehele economische factoren zoals inflatie en renteverhogingen die mogelijk plaatsvinden in de toekomst. 

Het is nooit met zekerheid te zeggen wat de Solana koers gaat doen, maar voor nu ziet het er erg positief uit. 

Alternatieve coins met potentie

De Solana koers lijkt op het moment dus al aardig hoog te staan. We hebben daarom een aantal cryptocurrency’s met veel potentie geselecteerd die in de toekomst flink kunnen gaan stijgen. 

Pepe Unchained

Waar meme coins vaak worden ontwikkeld op een al bestaande blockchain zoals Ethereum of Solana, heeft Pepe Unchained zijn eigen Layer-2 blockchain ontwikkeld, waardoor het project enorm veel vrijheid heeft.

De ontwikkelaars van het project kunnen nu zelf alle techniek achter de cryptocoin ontwikkelen en hebben er bijvoorbeeld voor gekozen om de staking beloningen te verdubbelen. Zo kun je dus enorm snel een passief inkomen opbouwen.

De coin is afgeleid van de welbekende Pepe meme, die erg bekend is geworden dankzij de cryptowereld. Nu Pepe zijn eigen blockchain heeft, is ‘the sky the limit’ voor het project. Dus wacht niet te lang en kijk of deze coin interessant is voor jou.

Nu naar Pepe Unchained

Base Dawgz

Base Dawgz is een Doge die ervan houdt om te basejumpen. Daarom is hij gebouwd op de Base blockchain. Vanaf deze blockchain kan hij rondspringen naar andere chains zoals Ethereum, Solana, Binance Smart Chain en Avalanche. Wat hem dus een multi-chain Doge maakt.

Wat deze coin nog unieker maakt, is dat je de coin niet alleen kunt kopen, maar ook kunt verdienen door het uitvoeren van verschillende opdrachten op social media. Dit zijn kleine promotie posts waarmee je punten kunt verdienen, die worden omgeruild voor $DAWGZ tokens wanneer de presale voorbij is. 

Nu naar Base Dawgz

PlayDoge

Als laatste hebben we nog een nostalgische crypto voor je in petto. Deze coin is niet nostalgisch omdat hij al zo lang bestaat, maar omdat hij volledig in een 8-bit stijl een Tamagotchi type game heeft gemaakt. Voedt jouw eigen Doge op en verzamel punten om zo veel mogelijk winst te kunnen maken met deze coin. Wanneer je je Doge niet goed verzorgt, kan hij zelfs komen te overlijden, dus hou daar rekening mee! 

Het project heeft een bijbehorende app, zodat je altijd en overal kunt spelen. Hoe hoger je op het leaderboard komt te staan, des te meer $PLAY tokens je kunt verdienen via het stakingssysteem. 

Nu naar PlayDoge


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.