pbpb
Persbericht

Solana Koers Verwachting: Gaat Solana 40% Stijgen Na 2e SOL Crypto ETF Goedkeuring?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks dat Solana zich nog altijd in een moeilijke fase bevindt, na een daling van meer dan 18% in 1 maand tijd, lijkt de goedkeuring van een tweede Solana ETF nu mogelijk voor een aanzienlijke stijging te kunnen zorgen. Gaat Solana 40% stijgen na de goedkeuring van een tweede Solana ETF?

De cryptomarkt heeft in 2024 met name in het teken gestaan van crypto ETF’s. Begin dit jaar werd de eerste Bitcoin ETF gelanceerd en sindsdien heeft ook Ethereum een eigen crypto ETF gekregen.

Sinds de goedkeuring van een Ethereum ETF begon ook al vrij snel de speculatie over een Solana ETF. Speculatie die al snel werd opgevolgd door de eerste Solana ETF, alhoewel dit een ETF was in Brazilië.

Toch leidde de lancering van deze Solana ETF tot het nodige optimisme binnen de Solana community, maar werden er wel vragen gesteld of het bij één ging blijven of dat er net als bij Bitcoin en Ethereum meerdere crypto ETF’s naar voren gingen komen.

Nu er onlangs nieuws naar buiten is gekomen dat binnenkort ook een tweede Solana ETF gelanceerd gaat worden, is men optimistisch geraakt over de mogelijkheden van de Solana koers in de nabije toekomst.

Solana koers verwachting – gaat Solana stijgen?

De Solana koers bevindt zich al enige tijd rond het $ 140 niveau. Over de afgelopen week heeft de nummer 5 van de crypto markt zich nauwelijks bewogen met een stijging van 0,5%. De huidige waarde van $ 144 staat gelijk aan een daling van 18,1% ten opzichte van 1 maand geleden.

Solana koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Het wordt dus hard tijd voor een nieuwe rally voor Solana. Crypto analisten zien een 40% stijging nu als een realistische mogelijkheid na de goedkeuring van een tweede Solana ETF.

Om deze stijging mogelijk te maken zal Solana wel in staat moeten zijn om de weerstand van $ 150 te breken. Alleen als deze weerstand omgezet wordt in ondersteuning kan er verder gekeken worden naar de $ 200. 

Mocht de lancering van een tweede Solana ETF in Brazilië niet genoeg zijn, aangezien gebruikers vooral hopen op een SOL ETF in Amerika, dan is er nog altijd een kans dat de koers een verdere daling doormaakt. Zolang de SOL koers echter in staat is om boven de $ 140 te blijven, lijkt er sprake van een bullish trend. Mocht deze ondersteuning niet standhouden dan moet er hoogstwaarschijnlijk genoegen genomen worden met een daling richting de $ 130.

Ondanks het optimisme binnen de SOL community blijft de nabije toekomst van de Solana koers vooralsnog onzeker. Om deze reden kiezen veel investeerders ervoor om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins die op de korte termijn misschien iets meer potentieel met zich meebrengen. Met name presale tokens zijn recentelijk populair gebleken onder investeerders.

Dit komt doordat presale projecten hun native tokens aanbieden tegen aanzienlijke kortingen. Zodra een dergelijke presale in staat is om tractie te winnen, zijn vroege investeerders in staat om aanzienlijke winsten door te maken zodra het project live gaat op exchanges.

Omdat deze presale projecten soms moeilijk te vinden zijn, beschrijven we hieronder drie van de beste presale projecten van dit moment. Alledrie deze projecten zijn in staat om hun investeerders aanzienlijke winsten op te leveren.

Crypto All-Stars (STARS) – nieuw meme coin project lanceert unieke MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw meme coin project dat onlangs een unieke MemeVault introduceerde. Binnen deze MemeVault zijn gebruikers in staat om grote meme coins zoals DOGE, SHIB, PEPE en WIF vast te zetten in ruil voor beloningen. Hierdoor vormt Crypto All-Stars het eerste crypto project dat in staat is geweest om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak.

De MemeVault is een innovatief smart contract staking systeem waar gebruikers in staat zijn om beloningen te verdienen in de vorm van de STARS token. Het vormt een manier om meme coins te staken die voorheen niet in aanmerking kwamen voor dit soort functies. Ook zijn gebruikers in staat om de native STARS token te staken binnen deze MemeVault. Het is zelfs erg aantrekkelijk om dit te doen aangezien gebruikers hierbij een extra hoog rendement kunnen verdienen.

Het project van Crypto All-Stars is volledig geaudit door SolidProof en bij deze audit kwamen geen gebreken naar voren. Ook maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics, zo is 20% van de token voorraad apart gezet voor de presale, 25% voor staking tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor DEX’s en CEX’s en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van dit project ging vorige week live, maar heeft toch al meer dan $ 700.000 aan vroege investeringen weten op te halen. De presale sprint hierdoor door zijn verschillende fases heen en zodra de $ 930.000 bereikt wordt zal ook de huidige prijs van $ 0,0014022 per STARS token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – crypto project ontwikkelt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

De wereld van cryptocurrencies staat in het teken van decentralisatie en het verbreken van de bestaande beperkingen van de financiële wereld. Toch is het echter nog steeds niet altijd gemakkelijk om je tokens te verplaatsen over meerdere blockchains. Hier brengt Base Dawgz nu echter verandering in aan door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te introduceren.

Deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen moet gebruikers in staat stellen om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains zonder enige beperkingen. De inspiratie voor deze blockchain kwam voort uit de vrijheid die base jumping met zich meebrengt. Deze nieuwe gedecentraliseerde wereld is een vertaling van deze vrijheid naar de blockchain.

Om de gedecentraliseerde wereld te realiseren maakt dit project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar gaat zijn op de Base blockchain maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Met de Base blockchain als thuis kan dit project echter genieten van de nodige voordelen. Misschien wordt Base Dawgz wel de nieuwe BRETT.

De presale van Base Dawgz heeft nu al meer dan $ 3 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en gebruikers zullen nu nog beperkt de tijd hebben om tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,008173 per stuk. Deze prijs zal in enkele dagen namelijk verder gaan stijgen. Bij Base Dawgz kunnen gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten genieten van een APY van maar liefst 800%. DAWGZ tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe crypto game lanceert remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe crypto game die al snel populair bleek te zijn doordat het bezig is met de remake van de bekende Tamagotchi game. De Tamagotchi game die populair was in de jaren 90 stelde gebruikers in staat om voor een virtueel huisdier te zorgen. Ook bij PlayDoge kunnen gebruikers nu voor een huisdier zorgen, maar in het geval van dit project zal dit de iconische Shiba Inu meme zijn en zijn er ook crypto beloningen te verdienen.

Om de native PLAY token te verdienen zullen gebruikers zo goed mogelijk voor hun huisdier moeten zorgen. Daarnaast kunnen ze hun huisdier ook trainen om het vervolgens in te zetten bij minigames. Er is zelfs een leaderboard voor de beste gebruikers, deze gebruikers zullen uiteraard extra beloningen verdienen.

Maar ondanks dat de crypto game van PlayDoge garant staat voor de nodige beloningen is het niet eens de enige manier binnen dit ecosysteem om PLAY tokens te verdienen. Gebruikers kunnen hun gekochte of verdiende PLAY tokens namelijk ook vastzetten in het staking systeem van dit project. Hier is zowel sprake van BNB als ETH staking. Op dit moment zijn er al meer dan 500 miljoen tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge wist al snel $ 6 miljoen aan vroege investeringen op te halen. De presale van dit project loopt nu tegen zijn einde aan waardoor gebruikers nog maar beperkt de tijd hebben om PLAY tokens te kopen tegen de huidige lage prijs van $ 0,00531 per stuk. De verwachting is dat deze token prijs hard gaat stijgen zodra de token live gaat op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.