solana crash
Persbericht

Solana Koers Verwachting: Zal Trending Crypto SOL Met BTC & ETH Meeliften En Stijgen Naar $250?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks dat Solana het nog altijd moeilijk heeft zijn meerdere crypto analisten positief over de nabije toekomst voor de nummer vijf van de crypto markt. Er worden zelfs koerswaardes genoemd van $ 250 die voor het einde van dit jaar bereikt kunnen worden. Hieronder gaan we daarom verder in op de Solana koers verwachting en geven we antwoord op de vraag of Solana richting de $ 250 kan stijgen.

Solana heeft het nog altijd moeilijk sinds de crypto crash van een aantal weken geleden. De nummer vijf van de crypto markt daalde begin augustus nog tot $ 112. Sindsdien wist de Solana koers een herstel te maken en de lancering van een Solana ETF in Brazilië zorgde er zelfs korte tijd voor dat de koers tot boven de $ 160 uit kon stijgen.

Een week later en de koers bevindt zich echter alweer onder de $ 144, na een daling van meer dan 6,9%. Deze daling heeft het totale verlies van de Solana koers over de afgelopen maand nu richting de 9% geholpen.

Solana koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze moeilijke fase van Solana zijn crypto analisten nog altijd positief over de nabije toekomst van deze populaire blockchain.

Crypto analist Arthur Hayes voorspelt Solana koers van $ 250 voor het einde van 2024

Een van de crypto analisten die optimistisch is over de nabije toekomst van Solana is Arthur Hayes. Hayes gaf aan hoe hij verwacht dat Solana mee kan liften op het succes van Bitcoin en Ethereum, en dat de koers hierdoor nog voor het einde van dit jaar richting de $ 250 kan stijgen.

Volgens Hayes gaat de toekomst van Solana afhankelijk zijn van de prestaties van Bitcoin en Ethereum. Op het moment dat Bitcoin voorbij de $ 70.000 weet te stijgen en Ethereum voorbij de $ 4000, ligt volgens Hayes de weg open voor een stijging van Solana richting de $ 250.

Ondanks dat dit soort stijgingen zeker mogelijk zijn is het geen makkelijke opgave. De recordhoogte van Bitcoin die in maart van dit jaar behaald werd, bevindt zich namelijk bij de $ 73.000, terwijl Ethereum in maart van dit jaar de $ 4.000 wist te bereiken.

Het betekent dat deze twee grootheden richting recordhoogtes moeten stijgen om dit vooruitzicht mogelijk te maken, en er is zeker geen garantie dat dit al in 2024 gaat gebeuren.

Solana afhankelijk van Bitcoin en Ethereum

Ondanks dat de voorspelling van Hayes over een Solana waarde van $ 250 enigszins optimistisch lijkt, lijkt hij wel gelijk te hebben over het feit dat Solana afhankelijk gaat zijn van trending crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum.

Het technische fundament van Solana lijkt op dit moment namelijk niet sterk genoeg om een eigen rally tot stand te brengen. Nu de RSI net boven de 40 is gestagneerd en het MACD-histogram een verkoopsignaal afgeeft blijft er sprake van de nodige verkoopdruk.

RSI Solana stagneert rond 40 – bron: TradingView

Daarnaast heeft de recente daling van de Solana koers er ook voor gezorgd dat de SOL koers zich nu onder bijna al zijn belangrijkste moving averages bevindt. Alleen de 200-daagse EMA is op dit moment minder waard dan de SOL koers.

Het is een duidelijk teken dat een Solana rally nog wel even op zich kan laten wachten zolang er geen externe ontwikkelingen plaatsvinden die de Solana koers omhoog kunnen liften, zoals dus het succes van Bitcoin en Ethereum.

Het is ook een van de redenen waarom veel investeerders ervoor kiezen om hun portfolio te diversifiëren met andere altcoins die iets meer potentieel met zich meebrengen voor stijgingen op de korte termijn.

Deze investeerders verschuiven hun aandacht steeds vaker naar presale tokens omdat er hier aanzienlijke winsten te verdienen zijn. Deze projecten verkopen hun native tokens namelijk tegen aanzienlijke kortingen, wat betekent dat vroege investeerders extra hoge winsten kunnen halen als hun project stijgt in waarde.

Hieronder beschrijven we om die reden een drietal van de beste presales van 2024, alle drie met het potentieel om zijn vroege investeerders grote winsten op te leveren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die al snel de nodige aandacht wist te krijgen door zijn unieke waardepropositie. Dit project is namelijk bezig om een eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen en hierdoor onderscheidt het zich ook meteen van andere Pepe alternatieven die vaak geen utility met zich meebrengen.

Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe (PEPE) die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en in plaats daarvan dus een Layer 2 oplossing wist te ontwikkelen. Deze oplossing lost een groot aantal van de gebreken van bekende Layer 1 blockchains op. Zo zal de Layer 2 blockchain van Pepe Unchained hoge transactiesnelheden aanbieden tegen lage transactiekosten. Het is dan ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins.

Hier stopt het echter niet, want het project biedt zijn gebruikers ook extra hoge staking beloningen aan. Dit betekent dat er nu nog altijd een APY te verdienen valt van boven de 220%, ondanks dat er al een indrukwekkend aantal van 700 miljoen tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een indicator van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project en hoe ze willen meehelpen aan het stabiel houden van de koers.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 8,8 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Hierdoor sprint deze presale door zijn verschillende fases heen en is het misschien wel een van de beste presales van 2024 te noemen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0090901 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra het volgende doel van $ 9,04 miljoen wordt behaald. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS) – meme coin ontwikkelt innovatieve MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuwe meme coin die bezig is om een innovatieve MemeVault naar de crypto markt te brengen. Binnen deze MemeVault zullen gebruikers bekende meme coins vast kunnen zetten in ruil voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Op deze manier slaagt dit project erin om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen.

De MemeVault is dus een innovatief staking systeem waarin gebruikers hun favoriete meme coins kunnen staken. Zodra ze dit doen zullen ze beloond worden met de STARS token. Gebruikers die de STARS token echter kopen en vastzetten zullen in aanmerking komen voor drie keer zo hoge beloningen. Gebruikers worden daardoor gestimuleerd om vroeg in te stappen bij dit veelbelovende project.

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens. 20% van de totale token voorraad is apart gezet voor de presale terwijl er 25% is gereserveerd voor de staking beloningen. Daarnaast is er 20% apart gezet voor marketing en 25% voor de ‘War Chest’. De resterende 10% is gereserveerd voor de liquiditeit.

Binnen de presale zijn er dus 8,4 miljard tokens beschikbaar. Deze presale ging slechts enkele dagen geleden live, maar heeft nu al meer dan $ 400.000 aan vroege investeringen op weten te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0013855 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra het volgende doel van $ 596.000 is bereikt. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuw meme coin project waarbij het team aangeeft geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping. Dit team heeft deze vrijheid nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te ontwikkelen. Deze gedecentraliseerde wereld moet gebruikers in staat stellen om hun tokens feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains.

Base Dawgz is ontwikkeld op de Base blockchain, maar om deze gedecentraliseerde wereld te realiseren maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar gaat zijn op de Ethereum, BNB, Solana en Avalanche blockchains. Gebruikers kunnen op deze manier dus hun tokens verplaatsen over hun favoriete blockchain.

Het feit dat het thuis van Base Dawgz nog altijd de Base blockchain is, brengt echter de nodige voordelen met zich mee. Deze blockchain is namelijk bezig met een flinke groei en wist eerder ook al verantwoordelijk te zijn voor succesvolle meme coins zoals Brett, die in korte tijd een market cap wist te verzamelen van meer dan $ 1,5 miljard. Base Dawgz lijkt nu het volgende meme coin project van de Base blockchain te zijn dat kan exploderen in waarde.

De presale van Base Dawgz heeft nu bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. DAWGZ tokens kosten tijdens deze presale $ 0,007784 per stuk, maar deze prijs zal begin volgende week echter verder gaan stijgen. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten komen in aanmerking voor een indrukwekkende APY van 845%. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.