Persbericht

Solana vs Ethereum: Welke Crypto Is De Beste Keuze Voor Lange Termijn Winst?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu Solana een steeds grotere concurrent wordt van Ethereum vraagt de crypto community zich ook steeds vaker af welke van deze twee grote crypto’s de beste crypto lange termijn is. Om hier antwoord op te geven gaan we verder in op de prestaties van deze twee grootheden.

Solana is over het afgelopen jaar de crypto uit de top 10 van de markt geweest die naast Bitcoin de meeste indruk heeft gemaakt. Deze crypto is ondanks de recente crypto crash namelijk in staat geweest om meer dan 43% te stijgen. Hiermee gaat het nek aan nek met Bitcoin die over dezelfde periode ook met 43% steeg. Ethereum wist over dezelfde periode echter maar met 15% te stijgen.

Solana vs Etehreum koers grafiek (1 jaar) – bron: CoinMarketCap

Een belangrijke reden achter het succes van Solana is het feit dat het Solana ecosysteem steeds meer gebruikers krijgt. Het Solana ecosysteem is recentelijk het thuis gebleken voor crypto grootheden zoals WIF en BONK. Dit heeft duidelijk meegeholpen aan het aantal actieve adressen op dit platform. Dit cijfer komt nu zelfs in de buurt van de indrukwekkende grens van de 1 miljoen.

Over de afgelopen 24 uur had Solana 979.000 actieve adressen. Ethereum had over dezelfde periode slechts 454.000 actieve adressen.

Als er gekeken wordt naar het aantal uitgevoerde transacties wordt het nog duidelijker hoe Solana bezig is om Ethereum aan het inhalen. Op Solana werden over de afgelopen 24 uur namelijk meer dan 33 miljoen transacties uitgevoerd. Ethereum realiseerde over hetzelfde tijdsbestek slechts 1,03 miljoen transacties.

Solana vs Ethereum: welke grootheid gaat winnen?

Ethereum is ondanks deze positieve cijfers van Solana echter nog altijd 4,7x zoveel waard als er gekeken wordt naar market cap, maar de cijfers van actieve adressen en transacties laten zien dat Solana hard bezig is om dit gat te dichten. Nu het ecosysteem van Solana al voorop lijkt te lopen op Ethereum is het de vraag of ook de native SOL token dit kan gaan doen.

Ethereum kan namelijk nog altijd genieten van hogere handelsvolumes. Het 24-uurs handelsvolume van Ethereum was namelijk $ 12,1 miljard terwijl die van Solana slechts $ 2,2 miljard was.

Als er gekeken wordt naar de groei die de tokens meegemaakt hebben is er echter een duidelijke winnaar. Solana is over de afgelopen maanden in staat geweest vele malen hoger te stijgen dan Ethereum, het is dus duidelijk bezig aan een inhaalslag.

Solana weet veel harder te stijgen dan Etehreum – bron: CoinMarketCap

Toch blijft het moeilijk voor Solana om zomaar 4,7x zoveel waard te worden. Ethereum blijft het voordeel houden van zijn historie en bekendheid en nu er ook sprake is van een Ethereum ETF is er een aanzienlijke kans dat de ETH koers alleen maar verder gaat stijgen.

Market cap Ethereum 4,7x zo hoog als die van Solana – bron: CoinMarketCap

Recentelijk werd een Solana ETF juist afgewezen omdat Solana door de SEC nog altijd als een effect wordt gezien. Dit kan het in de toekomst moeilijker maken voor Solana om bij te blijven met het succes van Ethereum.

Ondanks dat het ecosysteem van Solana beter lijkt te presteren is Ethereum nog altijd een grootheid binnen de crypto markt die moeilijk te verslaan is.

Op basis van deze gegevens is het daarom moeilijk om een mogelijke winnaar uit te kiezen. Solana is namelijk in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken met zijn steeds populairder wordende ecosysteem, maar of het gat met Ethereum te dichten is, is nog maar de vraag.

Nieuwe crypto’s met meer groei potentieel

Een ding dat zeker is, is dat deze tokens door hun grote market cap niet meer in staat zullen zijn om de stijgingen door te maken waar ze in het verleden nog toe in staat waren. Het is een van de belangrijkste redenen waarom veel investeerders op zoek gaan naar nieuwe crypto’s met een lagere market cap. Deze crypto’s hebben namelijk meer potentieel voor aanzienlijke stijgingen.

Om deze reden bespreken we hieronder ook drie van de meest belovende nieuwe crypto’s van dit moment. Alledrie deze projecten zijn in staat om honderden procenten te stijgen op het moment dat ze tractie weten te creëren binnen de crypto community.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw crypto project ontwikkelt eigen Layer 2 oplossing

Pepe Unchained is een nieuw crypto project dat al vrij snel populair wist te worden dankzij zijn eigen Layer 2 blockchain. Pepe Unchained vormt de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE). Deze versie van Pepe is niet meer vastgebonden aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken, hierdoor wist het al vrij snel zijn eigen Layer 2 blockchain te ontwikkelen. 

Deze Layer 2 blockchain moet de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplossen. Deze blockchains hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained staat daarom volledig in het teken van snelle transacties tegen lage kosten en vormt daardoor ook meteen een ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained vormt echter niet de enige reden waarom dit project al vrij snel populair wist te worden. Gebruikers zijn bij dit project namelijk ook in staat om extra hoge staking beloningen te ontvangen die op dit moment nog altijd hoger zijn dan 200%. Dit heeft er ook toe geleid dat er inmiddels al meer dan 770 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet, een teken dat men gelooft in de toekomst van dit project, maar ook wil helpen om de koers van deze tokens stabiel te houden bij de lancering. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 9,6 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en komt hiermee snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 9,9 miljoen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0091996 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra de presale zijn volgende doel bereikt. Er is dus geen tijd te verliezen om nu onderdeel te worden van dit veelbelovende crypto project.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – innovatief crypto project creert unieke MemeVault

Met Crypto All-Stars is er een nieuw crypto project op de markt gekomen dat een eigen MemeVault weet te introduceren. Deze MemeVault stelt gebruikers in staat om grote meme coins vast te zetten, waardoor het ook het eerste project binnen de crypto markt is dat alle grote meme coins samen weet te brengen onder één dak. 

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem waarin gebruikers grote meme coins zoals PEPE, DOGE, SHIB en WIF vast kunnen zetten. Gebruikers die dit doen zullen in aanmerking komen voor beloningen in de vorm van de native STARS token. Gebruikers kunnen deze STARS tokens echter ook zelf vastzetten binnen dit staking systeem in ruil voor beloningen die wel 3x zo hoog zijn.

Met Crypto All-Stars kan men vertrouwen op een veilig project, aangezien het volledig geaudit is door SolidProof. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics. 20% van de totale token voorraad is apart gezet voor de presale, 25% voor staking, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor de MemeVault. 

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft inmiddels al meer dan $ 570.000 aan vroege investeringen weten op te halen. De STARS tokens kosten op dit moment $ 0,0013966 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra de presale de $ 800.000 heeft bereikt. Tokens zijn te koop middels Ethereum, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

PlayDoge (PLAY) – nieuwe crypto game maakt remake van bekende jaren 90 game

PlayDoge is een nieuwe crypto game die bezig is met een remake van de bekende jaren 90 game Tamagotchi. Tamagotchi was een populaire game waarin gebruikers voor hun eigen virtuele huisdier konden zorgen. Met PlayDoge kunnen gebruikers deze ervaring opnieuw beleven, maar in dit geval zullen ze zorgen voor de iconische Shiba Inu meme, en zijn er rypto beloningen te verdienen. 

Gebruikers moeten bij PlayDoge zorgen voor hun virtuele huisdier en komen, als ze dit goed doen, in aanmerking voor beloningen in de vorm van de native PLAY token. Gebruikers kunnen hun virtuele huisdier echter ook trainen en inzetten bij minigames. Ook hier zijn er beloningen te verdienen en kan men zelfs op een leaderboard terechtkomen om in aanmerking te komen voor extra beloningen. De crypto game van PlayDoge maakt gebruik van dezelfde vormgeving als andere bekende jaren ’90 games zoals Super Mario Bros en Sonic.

DE MEME Play-2-Earn op de BNB Chain? | PlayDoge ($PLAY) Review 

Naast het verdienen van PLAY tokens binnen de crypto game kunnen gebruikers ook extra PLAY tokens verdienen door deel te nemen aan het staking systeem van dit project. Gebruikers die hun PLAY tokens vastzetten komen namelijk in aanmerking voor een APY die kan oplopen tot 75%. Wat dit staking systeem uniek maakt, is dat men zowel gebruik kan maken van BNB staking als Ethereum staking. In totaal zijn er al meer dan 525 miljoen PLAY tokens vastgezet. 

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al meer dan $ 6,1 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00531 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen zodra de presale zijn volgende doel heeft bereikt. Tokens zijn te koop middels BNB, USDT, Ethereum en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.