inqubeta etf pb
Persbericht

Spot Bitcoin ETFs bevatten meer dan 3% van de huidige BTC-voorraad – Handelaren richten zich op het verbazingwekkende opwaartse potentieel van InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Kerstman heeft zijn verblijf en het delen van cadeaus tot januari verlengd. Er is geen andere manier – hoewel misschien niet volledig – om de beslissing van de SEC over Bitcoin ETF’s op woensdag 10 januari te verklaren. Na een decennialange wachttijd heeft de Amerikaanse SEC eindelijk het groene licht gegeven voor 11 spot Bitcoin ETF’s, wat overal ter wereld voor opwinding zorgde.

In minder dan een maand houden spot Bitcoin ETF’s in de VS nu een significant 3,3% van de totale Bitcoin voorraad in handen per 31 januari. Met de snel groeiende institutionele interesse in BTC kunnen velen het niet helpen maar optimistisch blijven, maar het is raadzaam om voorzichtig te zijn met te lange posities.

Tegelijkertijd, na de stijging van het beleggerssentiment na de BTC ETF, hebben handelaren hun focus verschoven naar InQubeta (QUBE), een nieuwe AI altcoin. Met een verbazingwekkend opwaarts potentieel, is het gepositioneerd als een van de beste crypto’s om nu te kopen.

InQubeta (QUBE): Potentieel 55x Rally na Lancering

InQubeta (QUBE) blijft de interesse van investeerders trekken – terecht. Het is geprezen als een van de meest veelbelovende nieuwe ICO’s, wat betekent dat het een explosief opwaarts potentieel heeft. Tot op heden is een verbazingwekkende $8,6 miljoen opgehaald in vroege financiering. Gezien hoe moeilijk zo’n prestatie is, is het vertrouwen van investeerders in zijn potentieel door het dak.

In de zevende fase van de voorverkoop kost een token slechts $0,0224. Volgens voorspellingen is het klaar voor een 55x rally na de lancering – een veelbelovende kans die je niet mag missen. Getipt als de beste nieuwe crypto om in te investeren, is het worden van een vroege adoptant een van de beste manieren om je te positioneren voor verbazingwekkende winsten.

Hoewel handelaren niet anders kunnen dan aangetrokken worden door zijn significante opwaartse potentieel, is een andere belangrijke aantrekkingskracht zijn innovatieve concept en het probleem dat het beoogt op te lossen. Gepositioneerd op het snijvlak van AI en blockchain, is InQubeta momenteel een van de meest bullish verhalen.

Het is van plan om kritieke problemen binnen de snelgroeiende AI-markt op te lossen, met name fondsenwerving en toegankelijkheid. Om deze uitdagingen aan te pakken, zal het het eerste crowdfundingplatform bouwen dat AI-startups in staat stelt om fondsen te werven via crypto. Door investeringsmogelijkheden te munten, die als NFT’s zullen worden vertegenwoordigd, kan kapitaal worden opgehaald.

Belangrijker nog, door zijn model van fractionele investeringen, kunnen investeerders gedeeltelijk investeren in AI-ondernemingen. Er zal geen limiet zijn op investeringen, waardoor marktparticipatie toeneemt en investeerders kunnen profiteren van de bloeiende AI-markt. Gepositioneerd voor adoptie, kun je een vroege adoptant worden door op de onderstaande link te klikken.

Spot Bitcoin ETFs: Meer dan 3% van de huidige BTC-voorraad

Maak kennis met Bitcoin (BTC), het nieuwe kind aan de Wall Street. De goedkeuring van 11 spot Bitcoin ETFs door de VS op 10 januari 2024, is er een voor de geschiedenisboeken, en markeert een mijlpaal en een significante stap richting mainstream adoptie en acceptatie.

De goedkeuring van spot Bitcoin ETFs in de VS betekent dat investeren in BTC ETFs nu mogelijk is. Het coolste deel? Je kunt blootstelling krijgen zonder het digitale activum daadwerkelijk in bezit te hebben. Dit was alles wat institutionele spelers nodig hadden, aangezien zij zich in de strijd mengden. BlackRock, Grayscale en Fidelity leiden momenteel de Bitcoin ETF-markt, die in de eerste week van handelen zilver overtrof om de op een na grootste ETF-commodity in de VS te worden.

Momenteel houden spot Bitcoin ETFs in de VS een aanzienlijke 3,3% van de totale Bitcoin-voorraad in bezit. Dit wijst op een verschuiving in de Bitcoin-investeringsdynamiek, met instituties die zich opmaken om een grote rol te spelen in zijn toekomstige vooruitzichten.

Ondanks de initiële opwinding na de lancering van deze ETFs – en Bitcoin die voorbij de $48.000 steeg – hebben de effecten van de Bitcoin ETF-markt zijn marktwaarde niet significant beïnvloed. In feite testte BTC na zijn lancering opnieuw de $38.000 – een grote daling.

Desalniettemin heeft het momentum teruggewonnen, en met de groeiende institutionele interesse in Bitcoin, is het groeipotentieel verbazingwekkend. Daarom is het een van de beste munten om in te investeren. BTC kan het volgende grote ding in de financiële wereld zijn, dus het nu bezitten kan een goede zet zijn. Blijf niet achter in wat een spannende rit belooft te worden.

Conclusie

Spot Bitcoin ETFs beginnen echt iets te worden, met nu al meer dan 3% van de totale BTC-voorraad in bezit. Ondertussen is InQubeta uitgegroeid tot een favoriet onder handelaren. Aan de vooravond van een koersexplosie, kun je meedoen aan zijn enorme bullish golf door deel te nemen aan de voorverkoop hieronder.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk