NFT Nieuws

NFT Nieuws

Spotify gaat NFT’s op zijn platform uitproberen

Spotify lanceerde eerder deze maand nog zijn ‘Spotify Island’ op Roblox, waardoor ze de NFT-wereld instapte. Nu wil het bedrijf deze stap voortzetten met het aanbieden van NFT’s op zijn platform.

NFT-aankopen via externe marktplaats

In eerste instantie zullen ze een pilotgroep hebben van enkele artiesten, waaronder Steve Aoki en The Wombats. De NFT’s zullen echter niet rechtstreeks via Spotify aangeboden worden, want de aanschaf van de NFT’s zal verlopen via een externe marktplaats. Als deel van de test zal Spotify niks ontvangen voor de verkochte NFT-objecten.

Bovendien is het bedrijf momenteel zelfs enquêtes aan het versturen waar een vergoeding geboden wordt voor chats met teamleden over de houding van gebruikers ten aanzien van NFT’s en Web3. Vragen die op Twitter zijn gedeeld, gaan onder andere over sentiment, crypto-gerelateerde aankopen en de reden achter NFT-aankopen.

Rondom maart plaatste het muziek streambedrijf 2 vacatures voor Web3-projecten. Sindsdien gaan er geruchten rond over een eventuele Web3-primeur. De nieuwste vragen vanuit het bedrijf bevestigen dat de interesse hiervoor nog steeds bestaat. Er zijn echter nog geen officiële concrete plannen hiervoor bekend gemaakt.

Alhoewel de NFT-functies nu getest zullen worden is het nog onbekend wanneer de functie voor iedereen zal uitrollen. Dit kan potentieel nog lang duren.

NFT nieuws

Voetbalclub Arsenal ontvangt tweede waarschuwing van ASA Voetbalclub Arsenal ontvangt tweede waarschuwing van ASA
Pre-order klanten van Samsung’s Galaxy Z Fold & Flip 4 krijgen NFT’s Pre-order klanten van Samsung’s Galaxy Z Fold & Flip 4 krijgen NFT’s
Handelsvolume van Ethereum NFT-collectie CryptoDickbutts schiet met 690 procent omhoog Handelsvolume van Ethereum NFT-collectie CryptoDickbutts schiet met 690 procent omhoog
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten