NuggetRush
Persbericht

Stellar Protocol 20 gaat live, het dubbele hulpprogramma van NuggetRush trekt investeerders aan, Ethereum bereikt hoogtepunten van 2022

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Stellar’s protocol 20 is live gegaan, waardoor nieuwe slimme contractmogelijkheden mogelijk zijn.
  • Ethereum heeft voor het eerst sinds 2022 de $3k overschreden.
  • Het nut van NuggetRush als meme-munt en gaming-token heeft de interesse van investeerders getrokken.

Stellar’s Protocol 20 is gelanceerd, waardoor nieuwe slimme contractmogelijkheden naar het platform worden gebracht. Een belangrijke mijlpaal is dat Ethereum voor het eerst sinds 2022 de grens van $3.000 heeft overschreden.

Ondertussen heeft het unieke dubbele nut van NuggetRush als meme-munt en gaming-token de aandacht van investeerders getrokken, waardoor de belangstelling voor het nieuwe DeFi-project nog verder is aangewakkerd.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) krijgt grip in de GameFi-ruimte

NuggetRush (NUGX) onderscheidt zich als zowel een gaming-token als een meme-munt, die centraal staat in een door de gemeenschap aangestuurd Play-to-Earn (P2E)-spel. Met het spel kunnen spelers waardevolle beloningen verdienen.

Deze mix van amusement en praktische bruikbaarheid heeft ertoe geleid dat analisten hun oorspronkelijke token, NUGX, hebben getipt als één van de beste altcoins om in te investeren. Een onderscheidend kenmerk van NuggetRush is dat het spelers in staat stelt zowel goud als geldelijke beloningen te verdienen tijdens het spelen. het helpen van mijnwerkers in minder ontwikkelde landen.

Spelers in NuggetRush kunnen mining-setups aanschaffen, karakter-NFT’s inzetten voor indrukwekkende opbrengsten en zelfs NUGX-tokens inzetten. Ze krijgen toegang tot NFT’s zoals de RUSHGEM, die de beste NFT’s zijn om te kopen. Deze exclusieve RUSHGEM NFT’s kunnen worden ingeruild voor echt goud, waarbij het goud rechtstreeks naar de huizen van de spelers wordt gestuurd.

Momenteel nadert NuggetRush het einde van de vijfde voorverkoopfase. De prijs van de DeFi-munten is met 80% gestegen, van $0,010 naar $0,018. Bij de lancering verwachten veel crypto-experts dat NUGX tot 50x zal toenemen, wat nu het beste moment is om lid te worden van NuggetRush.

NuggetRush Kopen

Stellair (XLM) Protocol 20 nu live

De Stellar Development Foundation (SDF) heeft de integratie van slimme contractfunctionaliteit in het Stellar-netwerk onthuld. In een verklaring van 20 februari meldde de SDF dat de Stellar-netwerkvalidators de “Protocol 20”-upgrade hebben geïmplementeerd.

Stellar zei dat de toevoeging van slimme contracten aan zijn ecosysteem de weg zal vrijmaken voor de creatie van nieuwe gedecentraliseerde applicaties (DApps). Deze ontwikkeling stelt ontwikkelaars in staat unieke protocollen en verschillende toepassingen binnen het Stellar-netwerk te ontwikkelen.

Na het nieuws is Stellar’s XLM één van de beste tokens voor HODL geworden, omdat de prijs de komende maanden zou kunnen stijgen. Momenteel heeft Stellar een kleine prijsstijging van 0,4% gezien, van een dieptepunt van $0,1123 naar een wekelijkse piek van $0,121.

Ethereum (ETH)-prijs stijgt

Ethereum (ETH) leidde de afgelopen weken andere altcoins in een bullish rally. Momenteel heeft de altcoin een nieuw hoogste punt in twee jaar bereikt van $3.031,52.

Dit is de eerste keer dat Ethereum het prijsniveau van $3.000 overschrijdt sinds april 2022. Deze bullish prijsbeweging heeft de winst van het token op de wekelijkse en maandelijkse termijnen vergroot tot 6,0% en 22,8%.

De recente prijsstijging is voornamelijk te wijten aan de groeiende opwinding op de markt over twee belangrijke gebeurtenissen. De eerste is de mogelijke goedkeuring van een spot Ethereum exchange-traded fund (ETF) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

De tweede belangrijke gebeurtenis is de aanstaande activering van het Ethereum Improvement Proposal (EIP) 4844 naast de Dencun-upgrade.

Conclusie

Hoewel Stellar en Ethereum in toekomstige handelssessies een verdere stijging kunnen ervaren, verleggen analisten hun focus weer naar meme-munten zoals NuggetRush. Ze hebben NuggetRush geïdentificeerd als één van de beste cryptomunten om in te investeren, waarbij de functie ervan zowel als gaming-token als als meme-munt wordt benadrukt.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.