Nieuws, Trending

Cryptocurrency Stratis (STRAT) wordt partner van Microsoft

De Stratis (STRAT) koers vloog gisteren omhoog. Dit komt omdat de cryptocurrency een samenwerking is aangegaan met Microsoft.

Stratis wordt partner van Microsoft

De Startis Group Ltd is vanaf gisteren een gecertificeerde partner van Microsoft. Dit wordt ook wel Microsoft independent Software Vendor (ISV) genoemd. De samenwerking zal Stratis veel voordelen opleveren om het platform te ontwikkelen en te promoten. De samenwerking met Microsoft betekent extra bekendheid voor de cryptotoken. Dit omdat Microsoft klanten en gebruikers kennis laat maken met Stratis. Het Microsoft market ISV team laat dan ook het volgende weten: “Met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers genereert de marktplaats elke maand meer dan 100.000 leads voor partners.”

Stratis (STRAT) ziet enorme koersstijging

Na de aankondiging van Stratis (STRAT) om samen te werken met Microsoft is de koers omhoog gevlogen. Op het moment van schrijven ligt de Startis koers rond de $1.77 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 Stratis token nog slechts rond de $1.55 dollar. Dat betekent dat we de STRAT koers in 24 uur met meer dan 14 procent zien stijgen. De Stratis koers bereikten gisteren rond half 11 ‘s avonds een hoogtepunt van $1.84 dollar. Vlak daarna zagen we de koers iets terugzakken naar 1.67 dollar. De hype leek voorbij te zijn, maar niks blijkt minder waar. Vandaag rond kwart over tien ‘s ochtends zagen we de Stratis koers opnieuw flink stijgen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de koers nu opnieuw richting de $1.80 grens stijgt.   Stratis koers, STRAT   Wil jij Stratis kopen via IDEAL? Doe dit altijd bij een bekende en gecertificeerde crypto exchange.   Koop Stratis | IDEAL