Shiba Inu (SHIB)
Persbericht

Tamadoge haalt meer dan €2 miljoen op in 2 weken tijd – Is dit de volgende Dogecoin?

Eén van de nieuwste meme crypto projecten Tamadoge (TAMA) heeft een hoge handelsvolumes voor elkaar gekregen tijdens de beta sale. 

In de afgelopen dagen is de snelheid waarmee Tamadoge verkocht is nog verder gestegen en is de beta sale afgerond met een bedrag van meer dan €2 miljoen euro. 

Dat betekent niet dat de presale voorbij is. Het tweede gedeelte van de voorverkoop is nu gestart, waarbij ook de prijs met 25% gestegen is.  

>>>Nu Tamadoge Kopen<<<

Wat is Tamadoge? 

De Twitterpagina van Tamadoge beschrijft het project als een deflatoire cryptomunt met ‘utility’, dat houdt in dat de munt daadwerkelijk ergens voor te gebruiken is in plaats van alleen speculeren op de waarde.

Er komt een Tamadoge applicatie waarin je een eigen Tamadoge NFT kan minten. Dit digitale huisdier is vanaf dat moment van jou en dus ben jij ook verantwoordelijk voor het eten geven en opvoeden van de hond. 

Vervolgens kun je in die applicatie strijden tegen andere spelers en Dogepoints verdienen. Op basis van die Dogepoints wordt er maandelijks een ranglijst samengesteld waarmee de beloningen uitgedeeld worden. 

De markt van games met virtuele dieren als NFT’s hebben we vaker gezien in spellen als CryptoKitties en hebben dus al veel spelers. Door het te combineren met het oude Tamagotchi is Tamadoge een innovatief concept.

Een ander belangrijk aspect van Tamadoge is dat de munt deflatoir is, dat betekent dat er steeds minder tokens van Tamadoge beschikbaar zullen zijn. Van andere meme coins komen er juist steeds meer munten beschikbaar.

Toekomst van de Tamadoge presale

De beta sale is nu klaar, maar de presale van Tamadoge gaat nog door in batches die één voor één online komen. Bij elke batch wordt de prijs van de Tamadoge token wel hoger, dus hoe eerder je investeert, hoe meer je kunt profiteren. 

Na de presale komt de munt waarschijnlijk beschikbaar bij een decentrale exchange als Uniswap zodat nog meer investeerders de weg naar deze munt weten te vinden. Zodra de munt daar beschikbaar wordt, kan ook de prijs alle kanten op.

Bij een lancering van een munt gebeurt er eigenlijk altijd veel. Zo zijn er genoeg munten die voor teveel geld online kwamen en waar de koers van instortte, maar ook voorbeelden van munten die op dag één enorm stegen. 

Voor de Tamadoge koers is de verwachting dat deze bij de echte lancering flink kan gaan stijgen. De munt wordt nu telkens gedeeltelijk duurder, dus ten opzichte van de prijs waar je nu Tamadoge voor kunt kopen, is de prijs tijdens het lanceren waarschijnlijk al veel hoger. 

Waar kun je Tamadoge kopen?

Je bent nog niet te laat om ook in te stappen en je eerste Tamadoge tokens te kopen. Zoals gezegd betaal je, hoe eerder je investeert, de laagste prijs. 

Stap 1: Installeer een wallet met Ethereum

Download een wallet die geschikt is voor de Ethereum blockchain zoals de MetaMask wallet. Je kunt deze wallet downloaden voor je browser, maar ook gebruiken als smartphone app voor je iPhone of Android telefoon. 

Stap 2: Vul de wallet met Ethereum of USDT

Tijd om de wallet te vullen met Ethereum of USDT. Als je deze munten al bezit kun je ze gemakkelijk naar het adres van je MetaMask wallet sturen. 

Anders moet je ze eerst kopen bij een centrale exchange of door via de Tamadoge website met je creditcard de munten aan te schaffen. 

Stap 3: Verbind de wallet met de Tamadoge website

Ga nu naar de presale pagina van Tamadoge en verbind de wallet met de website door te klikken op ‘Connect Wallet’ en door de verbinding toe te staan in de wallet zelf. 

Stap 4: Koop je eerste Tamadoge tokens

Kies nu hoeveel Tamadoge tokens je wilt hebben of hoeveel Ethereum/USDT je in wilt ruilen tegen TAMA tokens. 

Conclusie 

De nieuwe cryptomunt Tamadoge heeft in korte tijd meer dan €2 miljoen opgehaald in de beta sale. Hierna is meteen de volgende fase van de presale gestart; een fase waarbij stuk voor stuk batches aan tokens beschikbaar komen. 

Elke keer dat er een nieuwe batch online komt zal de prijs weer stijgen met €0,0025. Hierdoor heeft iedereen de in de beta sale Tamadoge gekocht heeft meteen een groot voordeel, maar kun jij door er nu snel bij te zijn ook nog steeds profiteren

Zodra de Tamadoge presale afloopt zal de munt beschikbaar worden bij exchanges en kunnen nog meer investeerders de munt vinden. Vanaf dat moment kan de koers ook explosief gaan stijgen. 

>>>Direct meedoen met Tamadoge presale<<<