prijs stijgt
Persbericht

Tamadoge stijgt 1.000% in 5 dagen – Volgende $1 Meme Coin?

De nieuwe Play-to-Earn cryptomunt Tamadoge is afgelopen week enorm in prijs gestegen. Nadat de munt in de presale nog voor een prijs tussen de $0,01 en $0,03 beschikbaar was, is de prijs inmiddels gestegen naar een recordhoogte van $0,195. 

Die stijging komt niet uit het niets, de munt kwam namelijk voor het eerst beschikbaar op een exchange, waardoor er voor het eerst echt gehandeld kon worden in TAMA tokens. Het was ook het eerste moment dat investeerders hun tokens konden verkopen, maar daar lijken weinig investeerders voor gekozen te hebben. 

Tamadoge Koers

Zolang een munt nog in een presale zit, kan er geen echte koers ontstaan omdat mensen nog niet de mogelijkheid hebben om de munt te verkopen. Er is dus nog geen natuurlijk aanbod van de munt en dus bepalen de ontwikkelaars voor welke prijs ze de token verkopen. 

Bij Tamadoge gebeurde dit door de presale in te delen in 9 verschillende fases waarbij de prijs telkens iets werd verhoogd. De eerste investeerders konden de token voor $0,01 kopen en hebben afgelopen week hun investering bijna 20x zoveel waard zien worden. 

Vanaf het moment dat Tamadoge beschikbaar kwam bij een centrale exchange ontstond er dus wel een koers. Na enkele rustige dagen kwam er begin oktober schwung in de zaak en werd het al snel één van de snelst groeiende cryptos van het moment. 

Dat is niet helemaal een verrassing want de cryptomunt kwam niet zomaar bij een exchange beschikbaar, maar bij de populaire exchange OKX. Deze exchange heeft veel gebruikers en daarmee was de munt opeens beschikbaar voor een grote groep nieuwe investeerders. 

Het lukt niet veel cryptomunten om als eerste exchange listing een grote speler als OKX binnen te hengelen. De listing heeft daardoor het project ook enige legitimiteit meegegeven, er is nu veel meer vertrouwen in de toekomst van het project. 

>>> Nu naar Tamadoge <<< 

De listings stapelen zich op

Het is niet gebleven bij één listing, maar de ontwikkelaars van Tamadoge hebben ervoor gezorgd dat de munt ook op decentrale exchanges als de OKX DEX en Uniswap beschikbaar is gekomen. 

Via een decentrale exchange kun je zonder een account aan te maken of gegevens op te geven andere cryptomunten ruilen voor TAMA tokens. Ook hierdoor is de TAMA token dus plots beschikbaar voor een grote groep investeerders die om wat voor reden dan ook niet bij een centrale exchange terecht kunnen of willen. 

Naast de listings bij decentrale exchanges wordt ook het lijstje met centrale exchanges die Tamadoge aanbieden steeds groter. Zo is de munt inmiddels verkrijgbaar op MEXC, LBank, BKEX en staat ook de volgende listing al klaar. 

CoinsBit zal de volgende zijn die de munt toevoegt, maar naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste. Het team achter de munt mikt namelijk nog op listings bij andere grote exchange zoals Binance. 

Go On #TamadogeArmy - Grab Some $TAMA Now On @OKX And Become A Holder Of The Best #Memecoin In The #Crypto Space 🤩 (Link In Bio 🔗)<br>
<br>
#cryptocurrency #Tamadoge #TamadogeArmy #crypto #investing

Eerste deel NFT-collectie beschikbaar

Ook het project zelf staat niet stil, de eerste 100 NFT’s die bij het platform horen zijn inmiddels beschikbaar. Je hebt deze NFT nodig om binnen het Tamadoge platform de Play-to-Earn spellen te spelen. 

De eerste 100 NFT’s vallen in de categorie ‘Ultra Rare’ en zijn daarmee de meest unieke Tamadoge NFT’s, met de beste statistieken. Voor iedereen die veel wilt gaan spelen en zoveel mogelijk TAMA tokens wilt verdienen, is deze NFT dus de juiste keuze. 

Je kunt de NFT’s kopen bij de bekende NFT Marktplaats OpenSea. 

Naast deze eerste uitgave van 100 NFT’s zullen er nog 21.000 andere unieke Tamadoge NFT’s uitgebracht worden. Hierbij zitten 1.000 ‘Rare’ NFT’s en 20.000 ‘Common’ Tamadoges. Hoe exclusiever de NFT is, hoe beter de statistieken en unieker het uiterlijk van de NFT. 

Als je een NFT koopt, kun je niet alleen mee spelen op het platform, maar ontvang je ook nog eens een puppy-versie van je Tamadoge NFT zodra de Tamadoge game wordt gelanceerd. 

Al deze ontwikkelingen en mogelijkheden zorgen ervoor dat Tamadoge ook de komende maanden nog flink in prijs kan gaan stijgen. De basis van het project lijkt goed te zijn en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. 

>>> Nu naar Tamadoge <<<