Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Terra oprichter Do Kwon ondersteunt het burnen van Luna tokens niet

Do Kwon, de oprichter van Terra, zegt dat het burnen van LUNA-tokens geen goed idee is. Kwon gaf wel een burn-adres, mij hij waarschuwde erbij dat het vernietigen van je tokens zinloos is. “Het enige wat er gebeurd is dat je je tokens verliest,” zo vertelt hij.

Een enorme inflatie

Tijdens de enorme Terra crash schoot het circulerende aanbod van Luna tokens binnen een paar dagen omhoog van 340 miljoen tokens naar 6,5 biljoen tokens. Deze enorme inflatie werd veroorzaakt doordat de TerraUSD stablecoin zijn koppeling met de dollar verloor. Als gevolg hiervan zakte de prijs van de LUNA token in een paar dagen tijd van $80 tot $0,00005.

Do Kwon heeft een voorstel gedaan om Terra nieuw leven in te blazen. Hiervoor moet de blockchain volgens hem opgesplitst worden in Terra en Terra Classic. Hij veranderde het voorstel echter halverwege de stemming, wat voor controverse zorgde.

De problemen stapelen zich op voor Terra

In de tussentijd heeft het Zuid-Koreaanse Openbaar Ministerie onlangs aangekondigd dat het is begonnen met een onderzoek naar Terraform Labs. Ook heeft Terra een boete gekregen van 75 miljoen euro voor belastingontduiking.

Hier is Do Kwon het echter niet mee eens. Hij beweerde op Twitter dat zijn bedrijf geen belastingverplichtingen heeft in Zuid-Korea.

Daar kwam nog eens bij dat er gisteren naar buiten kwam dat een groot deel van het juridische team van Terraform Labs ontslag heeft genomen. Het lijkt dus nog een hele opgave om Terra een nieuw leven in te blazen.

Altcoin nieuws

Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24% Polygon bereikt koolstofneutraliteit en koers stijgt met 24%
Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar Do Kwon ontkent verduisteren van 2.7 miljard dollar
Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand Terra oprichter Do Kwon verdiende meer dan $80 miljoen per maand
Meer nieuws

Meest gelezen

Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040 Experts: Shiba Inu koers kan tot $4,15 stijgen in 2040
Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak Deze week vallen er twee cruciale beslissingen in Ripple rechtszaak
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten