Regulatie Nieuws

Regulatie Nieuws

Terraform Labs Korea slechts dagen voor LUNA-crash ontbonden

De recente LUNA-crash heeft een nieuwe wending genomen, gezien het feit dat juridische documenten de liquidaties van 2 kantoren in Zuid-Korea én de ontbinding van Terraform Labs Korea onthullen. Terraform Labs Korea zou slechts enkele dagen voor de crash ontbonden zijn.

Ontbonden tijdens algemene aandeelhoudersvergadering

Naar verluidt werden zowel het hoofdkantoor van Busan als de kantoren in Seoul tijdens een algemene aandeelhoudersvergadering op 30 april door Do Kwon ontbonden.

De timing van de sluiting van de kantoren is op zijn minst opvallend te noemen. Het heeft dan ook de argwaan gewekt bij veel crypto-investeerders vanwege hun mogelijke correlatie met de gebeurtenissen van de financiële vernietiging van de Terra (LUNA) en UST Stablecoin op 10 mei.

Uitvoering van herstelplan

Aan de andere kant is Terra momenteel bezig met de uitvoering van een herstelplan, dat op basis gebeurt van de tweede wijziging van het bestuursvoorstel nummer 1623. Als deze eenmaal goedgekeurd is, zal het 3 herzieningen van het huidige systeem doorvoeren. Deze herzieningen omvatten de verhoging van de genesis-liquiditeit van 15% naar 30% voor ’toekomstige inflatoire druk’, de implementatie van een nieuw liquiditeitsprofiel voor pre-attack $LUNA houders, en de verlaging van de fondsen voor houders van $UST na de aanval.

Kwon schreef als slot in de propositiebrief dat ‘$UST-pinfout Terra’s DAO-hackmoment is – een kans om opnieuw uit de as te herrijzen’. De netwerklancering staat momenteel gepland voor 27 mei van dit jaar.

Regulatie nieuws

Tornado Cash-ontwikkelaar in Nederland gearresteerd Tornado Cash-ontwikkelaar in Nederland gearresteerd
Mark Cuban wordt geconfronteerd met rechtszaak voor promoten van Voyager-cryptoproducten Mark Cuban wordt geconfronteerd met rechtszaak voor promoten van Voyager-cryptoproducten
Duitse crypto-bank Nuri met 500.000 gebruikers vraagt faillissement aan Duitse crypto-bank Nuri met 500.000 gebruikers vraagt faillissement aan
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen Congreslid: Ripple zal de rechtszaak tegen de SEC verliezen
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten