Bitcoin Price
Persbericht

Terwijl Bitcoin worstelt om zijn rally vast te houden, trok de voorverkoop van Borroe Finance steeds meer aandacht van investeerders

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC) zit in een achtbaan sinds de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s in januari, waarbij de prijs moeite heeft om boven de $45.000 uit te komen. Vanwege deze situatie hebben beleggers hun aandacht verlegd naar de voorverkoop van Borroe Finance ($ROE), die aanzienlijk aan kracht wint in vergelijking met andere altcoins.

Laten we bepalen welke van deze beste cryptomunten we moeten selecteren voor investeringen.

$ROE Tokens Kopen

Bitcoin Wallet-activiteit daalt na goedkeuring van spot-ETF’s

De goedkeuring van alle spot Bitcoin ETF’s in januari betekende een keerpunt voor de crypto-industrie en zorgde voor opwinding, vooral onder BTC-handelaren. Deze producten hebben sindsdien aanzienlijke populariteit gewonnen, waarbij hun handelsvolume in de daaropvolgende dagen opliep tot $10 miljard. Toch was het niet alleen maar zonneschijn en bloemen voor de crypto-pionier.

Uit gegevens van marktinformatieplatform Santiment blijkt dat portemonnees met meer dan nul Bitcoins de afgelopen vier weken enorm zijn gedaald. Santiment vestigde in een rapport van 6 februari de aandacht op deze trend. Deze daling komt voort uit de toenemende Fear Uncertainty and Doubt (FUD)-cijfers onder institutionele beleggers die in BTC handelen.

Volgens informatie van IntoTheBlock, een analysebron op de keten, daalden de dagelijks actieve BTC-adressen met 35,95%. Op dezelfde manier daalden de nieuwe en actieve BTC-adressen met respectievelijk 5,99% en 24,40%. Ook het aantal portemonnees met Bitcoin (BTC) wankelde enigszins, van 51,93 miljoen naar 51,45 miljoen in 30 dagen.

Deze trend breidde zich uit tot de prijs van Bitcoin (BTC), die tussen 30 januari en 7 februari met 0,3% kelderde van $43.302 naar $43.116. De daling van de prijs van Bitcoin (BTC) laat zien dat kopers voorzichtig om de koers heen stappen. Experts zijn van mening dat dit een verdere daling van de marktwaarde van BTC zal veroorzaken, en voorspellen een daling van 0,3% naar $43.000.

De voorverkoop van Borroe Finance trekt de aandacht

In het licht van de ontmoedigende vooruitzichten van Bitcoin komt Borroe Finance ($ROE) naar voren om investeerders schadeloos te stellen met een nieuwe kans om maximale winst veilig te stellen.

Alhoewel Borroe Finance niet actief op de markt handelt, biedt de voorverkoop van $ROE, die zich nu in fase 4 bevindt, investeerders een kans om indrukwekkende winsten te realiseren. Vroege investeerders die op de voorverkoop van Borroe Finance stapten, beschouwen $ROE als de beste cryptocurrency nadat ze enorm hebben geprofiteerd van de groei ervan.

$ROE is een deflatoir token ontwikkeld op de Polygon-blockchain. Het deflatoire karakter ervan maakt periodieke verbranding mogelijk om schaarste te creëren en de toekomstige waarde van $ROE te vergroten. De oprichters van Borroe Finance ($ROE) zijn vooruitstrevende denkers die een terugkerend probleem in Web3 met betrekking tot de beperkte toegang tot financiering wilden aanpakken.

Borroe Finance is een financieringsplatform aangedreven door AI waarmee Web3-makers en bedrijven geld kunnen inzamelen door alleen toekomstige inkomsten te verhandelen.

Aangezien deze entiteiten moeilijkheden ondervonden bij het werven van fondsen, komt Borroe Finance ($ROE) in actie om de boel te redden door Web3-gebruikers in staat te stellen toekomstige inkomsten als NFT’s te gebruiken en deze tegen gereduceerde tarieven te verkopen op de marktplaats van Borroe Finance. Door dit te doen, kunnen gebruikers directe cashflow genereren via een beknopt en duidelijk proces.

Wat de voorverkoop van Borroe Finance betreft: $ROE wordt in de vierde fase verhandeld voor $0,019, nadat er meer dan $2,7 miljoen is opgehaald. De verwachte groei ten opzichte van de huidige prijs duidt op een stijging van 110,5% naar $0,040. Deze projectie onderscheidt $ROE van andere governance-tokens.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.