zircuit
Persbericht

Terwijl BTC groeit, kampen Kaspa (KAS) en Toncoin (TON) met moeilijkheden; handelaren richten zich op deze nieuwe DeFi-munt vanwege het enorme groeipotentieel van x500

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl Bitcoin vooruit stormt, hebben sommige alternatieve munten zoals Kaspa en Toncoin te maken met problemen. Te midden van deze verschuiving trekt een nieuwe gedecentraliseerde financiële munt de aandacht van handelaren met de belofte van buitengewone groei, mogelijk tot wel 500 keer. Zou deze opkomende token forse rendementen kunnen bieden?

ZDEX Presale: Jouw Gouden Ticket naar DeFi-glorie

De ZDEX-presale is begonnen en dit is jouw kans om in te stappen op de volgende DeFi-parel voordat het losbarst! Met een startprijs van slechts $0,0017 stijgt ZDEX sneller dan je favoriete meme-coin. Vroege vogels die deze raket naar Lambo-land pakken, zijn gepositioneerd voor epische winsten in de komende bullmarkt. Analisten voorspellen dat ZDEX de koploper zal zijn onder de DEX-tokens, met potentiële rendementen die kunnen oplopen tot meer dan 1.000%!

Wissel sneller dan de stemmingswisselingen van je ex

ZDEX is het hart van ZircuitDEX, de next-gen gedecentraliseerde exchange (DEX) die draait op de razendsnelle Zircuit L2-keten. Met ultrasnelle swaps, minimale slippage, bijna nul aan kosten en een interface die soepeler is dan boter, is ZircuitDEX gebouwd voor alle niveaus van DeFi-handelaars die serieuze winsten willen maken in de volgende bullmarkt.

ZircuitDEX is volledig EMV-compatibel, wat het eenvoudig maakt om te integreren met Ethereum-tools, terwijl ZK-proofs je titanium-grade beveiliging bieden die sterker is dan een bear market!

Geniet van meme coin-winsten die stabieler zijn dan elke tijdelijke hype

Herinner je je nog toen BRETT met 14.000% explodeerde? Met ZircuitDEX’s meme coin-launchpad kun je vroeg instappen in de volgende meme-token sensatie en profiteren van een first-mover voordeel. ZircuitDEX’s meme-gedreven, community-first sfeer maakt DeFi een wilde, winstgevende rit die je vanaf dag één niet wilt missen!

Laat je kapitaal harder werken dan een marathonloper

Of je nu swaps uitvoert of liquiditeit levert, ZircuitDEX is ontworpen om je winsten te maximaliseren, terwijl alles eenvoudig en geautomatiseerd blijft. Met de geconcentreerde liquiditeitsfunctie, die tot wel 500x meer kapitaalefficiëntie biedt dan een gemiddelde DEX, kunnen LP’s meer verdienen met minder. Bovendien nemen geautomatiseerde liquiditeitsstrategieën het gedoe van handelen weg, zodat jij kunt achteroverleunen, ontspannen en je winsten ziet vermenigvuldigen.

Nu de opwinding toeneemt, haasten slimme investeerders die op zoek zijn naar de volgende 100X-token zich naar de ZDEX-presale. Tokenhouders krijgen toegang tot stemrechten, exclusieve airdrops, handelsvoordelen en staking-beloningen.

>>>Waarom genoegen nemen met gemiddeld? Pak je ZDEX voordat het de lucht in schiet en ervaar de krankzinnige ZircuitDEX-revolutie!<<<

Site: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Kaspa (KAS): Een razendsnelle Proof-of-Work cryptocurrency met BlockDAG-technologie

Kaspa (KAS) is een proof-of-work cryptocurrency die gebruikmaakt van het GHOSTDAG-protocol. In tegenstelling tot traditionele blockchains, staat GHOSTDAG toe dat parallel gecreëerde blokken naast elkaar bestaan en ordent ze in consensus. Hierdoor vormt Kaspa’s blockchain een block directed acyclic graph (blockDAG). Deze aanpak maakt veilige operaties mogelijk met zeer hoge blokfrequenties—momenteel één blok per seconde, met als doel 10 of zelfs 100 per seconde—en bevestigingstijden die beperkt worden door de internetvertraging. Kaspa biedt functies zoals Reachability om de topologie van de DAG te onderzoeken, block data pruning met plannen voor header pruning, SPV-bewijzen en toekomstige ondersteuning voor subnetwerken om layer-2-oplossingen te vereenvoudigen. Deze innovaties maken Kaspa aantrekkelijk voor wie geïnteresseerd is in schaalbare blockchaintechnologie in de huidige marktomgeving.

Toncoin (TON): De native cryptocurrency die The Open Network aandrijft

Toncoin (TON) is de native cryptocurrency van The Open Network, een gedecentraliseerde, open-source layer-1 blockchain die wordt ondersteund door de TON Foundation en bijdragen van de community. Oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram als het Telegram Open Network met de ‘Gram’-token, werd het project in 2020 stopgezet vanwege regelgevende uitdagingen. Nu geleid door de TON Foundation, werkt Toncoin op een proof-of-stake consensusmodel, wat de schaalbaarheid en betrouwbaarheid verbetert. Het netwerk streeft ernaar om snelle, veilige betalingsdiensten te bieden met minimale kosten, en om een uitgebreid ecosysteem te ontwikkelen met gedecentraliseerde opslag, diensten, DNS, anonieme netwerken en efficiënte betalingsverwerking. Met zijn robuuste technologie en ambitieuze doelen heeft Toncoin veel potentieel in de zich ontwikkelende cryptomarkt.

Conclusie

Ondanks de opkomst van BTC tonen KAS en TON minder potentieel op korte termijn. ZircuitDEX biedt daarentegen 500x kapitaalefficiëntie, snelle transacties en geen slippage. De ZDEX-token is nu in presale met 70% korting, en kan mogelijk 500% rendement opleveren. Door ZDEX vast te houden, krijg je vroege toegang tot meme-coins, lagere kosten, stemrechten en winstdeling. Geaudit door Hacken en Certik, biedt het een veelbelovende kans voor vroege investeerders.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk