Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Tesla’s aankoop van $1,5 miljard is nog maar het begin voor de Bitcoin

De burgemeester van Miami vertelt dat hij verwacht dat nog veel meer grote bedrijven crypto’s gaan kopen na de gigantische Bitcoin aankoop van Tesla.


Meer grote Bitcoin aankopen zullen volgen

De burgemeester, Francis Suarez, vertelde dat Tesla’s investering van $1,5 miljard slechts een onderdeel is van de overgang van de cryptowereld naar de reguliere cultuur. Volgens burgemeester Suarez zullen er nog meer baanbrekende evenementen volgen die de crypto valuta industrie voor altijd kunnen veranderen.

“Dit is eigenlijk gewoon een metamorfose en overgang naar de mainstream. Ik denk dat er nog steeds twee of drie mega voorvallen zullen komen”.

Burgemeester Suarez wees in het bijzonder op de impact die een belangrijk stimuleringspakket van de Amerikaanse overheid zou kunnen hebben op crypto valuta’s. Hij vertelt dat het niet anders kan dat de enorme stimuleringspakketten zullen gaan zorgen voor inflatie. Dat drijft mensen naar cryptocurrencies.

Dat is niet het enige dat de burgemeester voorziet in de potentiële toekomst van crypto. Hij zei dat als Amazon crypto als betaalmethode zou accepteren, dit voor een complete verandering zal zorgen.

Als dat gebeurt, zal crypto voor altijd in de mainstream blijven. Je hebt het over een bedrijf dat waarschijnlijk in verband wordt gebracht met 70% van de transacties die we tijdens ons leven doen”.


Minder invloed van individuen

Dit is allemaal goed nieuws volgens de burgemeester, die niet alleen hoopt Miami in een wereldleider op het gebied van crypto valuta te veranderen, maar ook van plan is binnenkort zelf crypto te kopen.

“Het is spannend voor mij om dag in dag uit steeds meer mensen te zien die grote posities innemen”.

Elon Musk, die als CEO van Tesla toezicht hield op de enorme Bitcoin investering van het bedrijf, heeft ook invloed gehad op de crypto valuta industrie door regelmatig te tweeten over de Bitcoin en Dogecoin.

In een recent onderzoek van het Blockchain Research Lab bleek dat de tweets van Musk prijsstijgingen van 20% veroorzaakten in de Bitcoin en Dogecoin markten. Dit roept vragen op of het juist is dat particulieren de cryptomarkten zo aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Volgens burgemeester Suarez is dit niets nieuws.

“De markt beweegt elke dag op en neer. Ook de president van de Verenigde Staten of de voorzitter van de FED, kunnen waarden veranderen, het is gebaseerd op waarnemingen.

Maar wat de Bitcoin betreft, suggereerde burgemeester Suarez, dat naarmate meer mensen Bitcoin gaan bezitten, het vermogen van een enkel persoon om de markt te bewegen zal afnemen. Met andere woorden, naarmate het transactievolume in het Bitcoin netwerk toeneemt, zullen individuen minder impact op de markt hebben.

Bitcoin nieuws

Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen Dit is waarom de Bitcoin en Ethereum koers crashen
Bitcoin ziet er heel bearish uit onder de 22.500 dollar Bitcoin ziet er heel bearish uit onder de 22.500 dollar
Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Meer nieuws

Meest gelezen

Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag Proof-of-Work fork van Ethereum stort enkele weken voor de Merge met 62% omlaag
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten