The hideaways
Persbericht

The Hideaways (HDWY) geeft investeerders in Ripple (XRP) en Cardano (ADA) redenen om feest te vieren

De nieuwste bull run op cryptocurrency geeft investeerders alle redenen om feest te vieren. Ripple (XRP) en Cardano (ADA) leiden de huidige marktwinnaars nadat de waarde van de bredere crypto-industrie weer is gestegen tot $1 biljoen.

Tegelijkertijd kondigde The Hideaways (HDWY) de mogelijkheid aan om het voorverkoopevenement eerder te sluiten dan het beoogde doel. Dit is nadat het nieuwste cryptoproject 60% van de holdings verkocht in slechts een maand na het publieke debuut en er is een enorm bonusaanbod van 100% op alle investeringen dankzij hun Black Friday-evenement, voorafgaand aan de HDWY-tokenprijsstijging later deze week .

Dit is het perfecte moment om uw HDWY-tokens veilig te stellen en deel uit te maken van wat het grootste project van 2023 lijkt te worden.

Ripple (XRP) krijgt de ondersteuning die het nodig heeft

De juridische strijd met de SEC heeft de prijs van Ripple (XRP) de afgelopen 18 maanden naar beneden getrokken. Maar het netwerk krijgt de steun van belangrijke spelers uit de industrie – een sterke aanvulling op de aanstaande overwinning tegen de toezichthoudende instantie.

Een insider-rapport laat zien dat Ripple (XRP) 12 amicus-instructies heeft verkregen van belangrijke spelers in de industrie, ter ondersteuning van de verklaring als een niet-beveiligingsmiddel.

Ripple (XRP) zit momenteel boordevol positief momentum – de prijs was net voorbij het ronde cijfer van $0,50, wat betekent dat we in de komende sessies hogere hoogtepunten zullen zien.

Ripple (XRP) is een van de trending cryptocurrencies waar iedereen het de laatste tijd over heeft, samen met The Hideaways (HDWY) – een voorverkooptoken dat tegen het einde van 2023 met 16.000% zal stijgen.

Cardano (ADA) kondigt een belangrijke update aan tijdens het evenement in Edinburgh

Beleggers houden Cardano (ADA) in de gaten nadat CEO Charles Hoskinson in een Tweet melding maakte van een aanstaande update.

Hoskinson merkte op dat het Cardano (ADA) -netwerk vier jaar aan de update heeft gewerkt en dat ze deze tijdens het evenement in Edinburgh in november zullen onthullen.

Houders van Cardano (ADA) reageren positief op het nieuws – de prijs is met 4,12% gestegen naar $0,43 in de 24-uursgrafieken.

Cardano (ADA) presteerde in oktober slechter dan andere veelbelovende cryptocurrency-projecten zoals The Hideaways (HDWY), met een daling van 0,37% op maandbasis.

Maar analisten hebben vertrouwen in het prijsherstel voor het einde van het jaar naarmate de netwerkupgrades plaatsvinden.

The Hideaways (HDWY) viert Presale succes

Het is nog maar de eerste helft van het voorverkoopevenement, maar The Hideaways (HDWY) heeft al 50% van zijn aanbod verkocht. Dit betekent dat er een groeiende vraag is en dat het nog niet te laat is om mee te doen.

Beleggers zijn dol op het feit dat ze zowel een token met een hoog potentieel als een lucratieve passieve inkomstenbron in één krijgen. The Hideaways (HDWY) biedt niet-fungibele tokens aan die worden ondersteund door activa uit de echte wereld.

De investeerders van Hideaways (HDWY) zullen dit jaar naar verwachting een ROI van 6.000% ontvangen. Bovendien kunnen passieve inkomsten uit maandelijkse huuropbrengsten oplopen tot +90%, wat betekent dat u uw geld niet in beweging hoeft te houden om geld te verdienen met dit project.

The Hideaways (HDWY) wordt verkocht voor $0,08 – de goedkoopste die je kunt krijgen voordat de prijs opnieuw stijgt door een sterke vraag.

Ga snel om te profiteren van de enorme 100% bonusaanbieding op alle investeringen. De prijs stijgt later deze week en dit is een fantastische kans om te kopen tegen de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.