The hideaways
Persbericht

The Hideaways (HDWY) groeit sneller dan Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) in 2023

Door al het nieuws en de verhalen rond Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) stappen houders over naar een nieuwkomer, The Hideaways (HDWY).

Toonaangevende cryptocurrency-experts zijn altijd op zoek naar het volgende grote ding en hebben aangegeven dat The Hideaways de beste investering zal zijn in 2023. De HDWY-prijs stijgt deze zondag, dus wees er snel bij om uw winst en uw 30% bonus bij aankoop veilig te stellen!

Dogecoin (DOGE) daalt nu Twitter’s crypto-plannen onduidelijk zijn

Dogecoin (DOGE) blijft de koning van de meme-coin na de Twitter-aankoop van Elon Musk. De Dogecoin koers is na de aankondiging van Twitter omhooggeschoten met 55,00% naar $0,13, de hoogste prijs sinds april.

Analisten zeiden echter dat Dogecoin mogelijk terugvalt na het nieuws dat Twitter zijn plannen om een crypto-portemonnee op te richten heeft stopgezet, hoewel Musk een groot voorstander van DOGE is geweest.

Dienovereenkomstig ging het marktsentiment ten opzichte van Dogecoin (DOGE) zijwaarts met een lage prijsschatting voor 2022 van $0,12, ver verwijderd van het hoogste punt ooit van $0,73.

Het gebrek aan real-world nut van Dogecoin maakt zijn toekomst onzeker, waardoor het een slechte keuze is voor langetermijninvesteringen. Ondertussen staan The Hideaways (HDWY) pal tegenover memecoins omdat het verankerd is in de stabiliteit van de vastgoedmarkt.

Houders van Shiba Inu (SHIB) wachten op Shibarium-lancering

Shiba Inu (SHIB), die zichzelf een Dogecoin Killer noemt, maakte deze week ook furore en markeerde een stijging van 9,70% tot $0,00001278 in de afgelopen zeven dagen.

De bullish beweging van Shiba Inu volgde op de grote successen die werden behaald voorafgaand aan de lancering van Shibarium.

Shiba Eternity registreerde bijvoorbeeld meer dan 250.000 downloads op iOS en Android. Desalniettemin twijfelen crypto-enthousiastelingen nog steeds aan de niet-gespecificeerde release van Shibarium.

Aan het einde van het jaar zal Shiba Inu (SHIB) naar verwachting dalen tot $0,00000959, en een groot aantal nieuwe projecten om nutsvoorzieningen te creëren zullen misschien niet veel steun opleveren, in tegenstelling tot The Hideaways (HDWY).

Wat maakt The Hideaways (HDWY) op dit moment de beste cryptovaluta?

The Hideaways (HDWY) opent de deur voor enorme winsten tot 19.000% ROI in 2023, een onbereikbare hoogte voor meme-tokens Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Het real-world nut van The Hideaways verzekert de veiligheid van uw investeringen, samen met de audit met Solidproof en vergrendelde teamtokens en levenslange liquiditeitsvergrendeling. Het is zo veilig als investeringen komen en investeerders in de voorverkoop kunnen niet stoppen met kopen!

Vervolgens zal The Hideaways het eerste platform voor alternatieve investeringen ontwikkelen waar handelaren NFT’s kunnen verwerven die zijn gekoppeld aan luxe onroerend goed, allemaal zorgvuldig uitgekozen door topexperts om enorme huuropbrengsten en meerwaarden te leveren.

Bovendien is het ideale moment om aanzienlijke winsten te maken op investeringen in cryptocurrency, te leunen op kleine marktkapitalisatieprojecten. The Hideaways (HDWY) passen perfect bij deze stap, aangezien het een lage waarde heeft van $72 miljoen, waarbij elk HDWY-token $0,072 kost.

The Hideaways (HDWY) heeft veel potentieel om hoger op de ranglijst te komen en daar moet je gebruik van maken!