The hideaways
Persbericht

The Hideaways (HDWY) trekt beleggers in Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) aan

Beleggers blijven sceptisch over beleggen met Ripple (XRP) en Polygon (MATIC), aangezien positieve ontwikkelingen op beide platforms de opwaartse trend niet hebben ondersteund.

Een betere manier om uw geld te laten groeien is met The Hideaways (HDWY), dat een revolutionaire markt biedt voor luxe onroerend goed dat met name in waarde stijgt.

Dit is een fantastische tijd om te investeren in The Hideaways, aangezien je een bonus van 100% op je investering ontvangt voorafgaand aan een enorme prijsstijging voor het HDWY-token.

Ripple (XRP) zou kunnen winnen van SEC

Ripple (XRP) ligt op schema om een historische overwinning te behalen in de lopende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Opmerkelijk genoeg kreeg Ripple enorme steun van de industrie met twaalf amici-instructies van verschillende cryptocurrency-ecosystemen en individuele instanties.

Ondanks de gunsten voor Ripple, zeiden analisten echter dat een waarschijnlijke oplossing van de zaak binnen de komende vier maanden zal zijn, daarbij verwijzend naar hoge volatiliteit of risicovollere investeringen in XRP.

In tegenstelling tot Ripple heeft The Hideaways (HDWY) zijn liquiditeit permanent vergrendeld, wat prijsstabiliteit biedt tegen de steeds veranderende crypto-omgeving.

Op het moment van schrijven wordt Ripple (XRP) verhandeld tegen $0,490173, wat neerkomt op een YoY low van 57,80%. Het zal dit jaar ook eindigen met een dieptepunt van ongeveer $0,30.

Polygon (MATIC) werkt samen met Franklin Payroll Service

Polygon (MATIC) heeft Franklin geïntegreerd, het allereerste hybride cash- en crypto-salarisplatform dat voldoet aan de Amerikaanse eisen.

Web3-ontwikkelaars en -bedrijven zullen momenteel deelnemen aan de bètatestcampagne. Deze nieuwste samenwerking volgt op de samenwerkingen van Polygon met Meta’s Instagram en J.P. Morgan.

Polygon (MATIC) heeft benadrukt dat de groeiende interesse in het platform moet worden toegeschreven aan de kansen die worden ontsloten door de tweedelaags scaler zkEVM.

In tegenstelling tot The Hideaways (HDWY) zijn de hoogtepunten van 2022 niet voor Polygon (MATIC). Ondanks de reeks deals heeft MATIC een intraday-daling van 3,30% gepost op $1,16, en de prijs zou kunnen dalen tot $0,89 in de bredere bearish markt.

The Hideaways (HDWY) verbaast Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) houders

De uitstekende voorverkoop van The Hideaways (HDWY) heeft met name indruk gemaakt op Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) investeerders. Het project heeft zich slechts een maand bewezen in de crypto-ruimte en zal naar verwachting enorm toenemen.

Hoewel The Hideaways nog nieuw is, heeft het betere langetermijnmogelijkheden gesignaleerd dan Ripple en Polygon.

The Hideaways (HDWY) zijn in première gegaan met het slaan van NFT’s die zijn gekoppeld aan eersteklas onroerend goed, wat passief inkomen oplevert terwijl crypto-winsten worden vastgehouden.

Tegelijkertijd worden maandelijkse huuropbrengsten geleverd aan marktdeelnemers in de vorm van USDT en ETH, een van de meest stabiele munten op de markt.

The Hideaways wordt momenteel aangeboden voor $0,08, met een marktkapitalisatie van $80 miljoen. De lage waarde maakt het de beste investering in 2023, aangezien HDWY naar verwachting 40x ROI zal opleveren. Bovendien wachten er ook enorme beloningen op vroege investeerders!

Ga snel om uw 100% bonus op investeringen veilig te stellen. Dit is de best mogelijke tijd om in het project te investeren en u verdubbelt de tokens voorafgaand aan hun enorme prijsstijging.