Hideaways
Persbericht

The Hideaways zet enorme winsten voort naarmate de prijzen van Terra Luna (LUNA) en Luna Classic (LUNC) stijgen

Na een intense weekenddip die volgde op het arrestatiebevel dat door de Zuid-Koreaanse regering was uitgevaardigd tegen de mede-oprichter van Terra Ecosystem, zijn LUNA en LUNC opnieuw in prijzen gestegen en hebben ze nieuwe wekelijkse hoogtepunten gecreëerd.

The Hideaways (HDWY) aan de andere kant heeft investeerders beloond met 450% winst en de prijs lijkt zijn doelen te verslaan – in ieder geval een verdubbeling van de huidige prijs tegen het einde van de voorverkoop.

Terra Luna (LUNA) maakt opmerkelijke wending

Afgelopen weekend was een moeilijk weekend voor LUNA omdat de prijs zakte naar $2,00. Echter Toen de huidige week begon steeg de prijs met 24,25% en bereikte LUNA een nieuw wekelijks hoogtepunt van $2,85.

LUNA ervaart momenteel een terugval, waarschijnlijk veroorzaakt door de onzekerheid van LUNA’s prijsactie, handelaren wordt geadviseerd voorzichtiger te zijn met het verhandelen van de LUNA-munt aangezien het arrestatiebevel van de Zuid-Koreaanse regering nog steeds van kracht is.

LUNA op de 24-uurs grafiek handelt boven de 200MA, wat als sterke ondersteuning zou kunnen dienen. Als het niet standhoudt, moeten we ons voorbereiden op een nieuwe dip of zoals de meeste investeerders vandaag de dag naar de voorverkoop van The Hideaways (HDWY) gaan.

Luna Classic (LUNC) prijs met 54% gestegen

LUNC stond ook voor een zwaar weekend, netzoals LUNA, maar de prijs begon al snel weer te stijgen. Na een enorme vlucht vanaf het wekelijkse dieptepunt van $0.00017940, opende het de week met een hoogtepunt van $0.00032750.

LUNC, dat deel uitmaakt van het Terra-ecosysteem, wordt nog steeds geconfronteerd met de huidige arrestatie van de Zuid-Koreaanse regering tegen medeoprichter van Terra, wat de marktrichting erg onzeker maakt, aangezien de prijzen snel kunnen veranderen.

Gegevens van Terra Explorer tonen een continue massale overdracht van geld van het houden van portefeuilles naar andere portefeuilles, aangezien beleggers de voorkeur geven aan opties zoals The Hideaways (HDWY).

De prijs van The Hideaways (HDWY) blijft stijgen

The Hideaways (HDWY) heeft investeerders al beloond met een winst van 450% en dat lijkt door te zetten naarmate de prijs stijgt naar het verwachte niveau van $0,09 dat eind oktober verwacht wordt.

Er is geen beter moment om deel uit te maken van zo’n enorm groeiend project dan nu. De Hideaways (HDWY) hebben al meer dan 50% van hun tokentoewijzing voor de voorverkoop verkocht. The Hideaways (HDWY) is een populair project omdat het investeerders real-world nut en passieve inkomsten biedt die worden gegenereerd uit eigendommen die zijn aangekocht door een team van experts en tegen onder de marktwaarde zijn gekocht.

Staking-beloningen verhogen het inkomen en beleggers komen in aanmerking voor maandelijkse belonings-airdrops. Investeringen in het VIP-niveau beginnen met Bronze bij $2.500 en eindigen bij Diamond-niveau met $50.000. Alle niveaus bieden ongelooflijke beloningen voor investeerders – Diamond tier biedt zelfs elk jaar een gratis privéjetvlucht aan!

Er wordt voorspeld dat The Hideaways (HDWY) tegen het einde van 2022 een winst van meer dan 9000% zal behalen, dus investeer nu in wat het beste project van 2023 lijkt te zijn.

Bekijk de onderstaande links om te investeren in de voorverkoop van The Hideaways HDWY:

Website: www.thehideaways.io

Pre-Sale: https://ticket.thehideaways.io/register 

Telegram: https://t.me/thehideawayscrypto

Twitter: https://twitter.com/hdwycrypto