Bitcoin,, Trending

Thuis minen met Coinmine kan nu worden uitbetaald in Bitcoin

Hobbyisten zijn vaak bekend met Coinmine. Coinmine is een cryptocurrency miningapparatuur bouwer dat zich richt op de hobbyisten. Vanaf nu kunnen gebruikers hiervan in Bitcoin worden uitbetaald.


Cryptocurrencies minen

Vanaf het begin kon het mining-apparaat Ethereum, Grin, Monero en ZCash minen. Dit vanwege het feit dat deze cryptocurrencies niet een erg hoge moeilijkheidsdrempel hebben. Hierdoor kon het apparaat een minimaal rendement garanderen. Nu is dus ook Bitcoin toegevoegd aan de opties. Hierdoor kunnen er nu 5 cryptocurrencies worden gemined met het mining-apparaat.


Eigen besturingssysteem

Om Bitcoin zo veel mogelijk te optimaliseren voor het apparaat, moest het bedrijf een eigen besturingssysteem ontwikkelen. Via deze weg kunnen alle crypto-hobbyisten zo veel mogelijk Bitcoin minen in zo’n kort mogelijke tijd, die vervolgens automatisch in jouw eigen wallet wordt geplaatst.


Geen miljonair

Het bedrijf is eerlijk vanaf het begin; met de Coinmine-box, zoals het mining-appraat heet, wordt je geen miljonair binnen een dag. Het bedrijf hierachter ziet de box als een hulpmiddel voor mensen die hun eerste stappen willen zetten in het minen van cryptocurrency. Hierom biedt het de gebruikers een minder energie-intensieve optie aan; iets wat de instapdrempel zou moeten verlagen.

Met de waardes van cryptocurrencies op dit moment, genereert een box tussen de $15 en $20 op maandbasis, afhankelijk van welke cryptocurrency. Hoe hoger de waardes van deze cryptocurrencies worden, hoe hoger dit bedrag zal worden.

Bitcoin nieuws

Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Crypto analist: Bitcoin staat op het punt een parabolische stijging te maken
Bitcoin bereikt $67.000: Grote crypto-investeerders kopen massaal BTC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?