stijg crypto
Persbericht

Toncoin breekt record met 946 actieve adressen per dag – gaat TON deze week verder stijgen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als nummer 8 van de crypto markt heeft Toncoin tegenwoordig een goede naam voor zichzelf gemaakt, maar een aanzienlijke stijging in het aantal actieve adressen heeft er nu voor gezorgd dat het optimisme over de Toncoin crypto behoorlijk is toegenomen. Kan de Ton koers verder gaan stijgen deze week?

Met een market cap van $ 17 miljard bevindt Toncoin (TON) zich op plek 8 van de crypto markt. Dit project is sinds het begin van dit jaar met maar liefst 188% gestegen, waardoor het ook meteen de beste presterende top 10 crypto is geweest over dit tijdsbestek. BNB wist over dezelfde periode met 77% te stijgen terwijl Bitcoin met ‘slechts’ 41% steeg.

Toncoin koers grafiek (1 jaar) – bron: CoinMarketCap

Toncoin gebruikers kunnen blij zijn met de recente prestaties van deze grootheid binnen de crypto markt, maar nieuwe data heeft er nu voor gezorgd dat er zomaar eens nog grotere stijgingen plaats kunnen vinden.

Aantal actieve adressen op Toncoin stijgt naar recordhoogte van 946

Nieuwe data van CryptoQuant maakt duidelijk dat de Masterchain van Toncoin een nieuw record aan actieve dagelijkse adressen heeft behaald met 946. Crypto analist Maartunn geeft aan hoe dit een 7x stijging is sinds juli van 2021. 

946 actieve adressen lijkt niet zo indrukwekkend, maar het is belangrijk om aan te geven dat dit alleen maar gaat om de cijfers van de MasterChain. De TON blockchain is een launchpad voor meerdere ‘sidechains’ om de grote hoeveelheden data te kunnen verwerken en de MasterChain is met name bedoeld om berichten en transacties te beheersen en verwerkt de meeste data niet direct. Het vormt daardoor maar een klein geheel van het gehele Toncoin ecosysteem.

Aantal dagelijkse actieve adressen op de Masterchain van Toncoin – bron: CryptoQuant

Een stijging in het aantal dagelijks actieve adressen staat logischerwijs nauw verwant met de vraag naar TON tokens, en hoe hoger de vraag naar TON tokens is, hoe meer de TON koers waard kan worden.

Deze ontwikkeling binnen het ecosysteem van Toncoin heeft er dan ook voor gezorgd dat men optimistisch is over de nabije toekomst van deze koers. Meerdere crypto experts zien $ 7 nu als het volgende doel van dit platform. Op het moment dat de koers in staat is om voorbij dit niveau te stijgen, kan er zelfs gekeken worden naar de recordhoogte van TON bij de $ 8,28. 

Mocht de koers toch niet in staat zijn om te stijgen, dan is het belangrijk dat de ondersteuning bij de $ 6,43 behouden blijft. Indien dit niet het geval is, moet er rekening gehouden worden met een daling richting de $ 6,04.

De vooruitzichten van Toncoin zijn vooralsnog goed, maar doordat dit project ondertussen al een market cap heeft verkregen van boven de $ 17 miljard zullen stijgingen van x10 niet meer heel realistisch zijn.

Om die reden kiezen veel meme coin investeerders ervoor om hun aandacht te verschuiven naar andere opties die wel in staat zijn om dit soort stijgingen door te maken. Met name presale tokens hebben recentelijk laten zien dit soort successen te kunnen boeken.

Om deze reden beschrijven we hieronder drie veelbelovende presales. Alle drie deze projecten hebben het potentieel om hun nieuwe investeerders aanzienlijke winsten op te leveren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuwe meme coin die in staat is geweest om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Dit zorgde ervoor dat dit project zich al snel wist te onderscheiden van alle andere Pepe alternatieven. Het leidde ook tot een succesvolle presale die nu al bijna $ 10 miljoen aan vroege investeringen heeft opgehaald. 

De Layer 2 blockchain is niet zomaar een blockchain, het is een blockchain die alle gebreken van de Ethereum blockchain probeert op te lossen. Dit betekent dat de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained is ontworpen om de langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten van Ethereum te verhelpen. Het is dan ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe (PEPE) wordt genoemd die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Alles staat bij de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained in het teken van snelle transacties tegen lage kosten. Daarom vormt het ook de ideale launchpad voor nieuwe meme coins.

De snelle transactiesnelheden en lage kosten zijn echter niet de enige voordelen waar gebruikers van kunnen profiteren bij Pepe Unchained. Dit project biedt namelijk ook extra hoge staking beloningen aan die op dit moment terug te zien zijn in het staking dashboard van dit project. Hierin is te zien dat er nog altijd een APY te verdienen is van maar liefst 200%, ondanks dat er al bijna 800 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. Dit grote aantal vastgezette tokens is een bevestiging van het vertrouwen dat investeerders hebben in de toekomst van dit project. 

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels $ 9,7 miljoen opgehaald aan vroege investeringen en komt daarmee snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 9,9 miljoen. Zodra dit volgende doel bereikt is zal ook de huidige prijs van $ 0,0091996 per stuk verder gaan stijgen. Gebruikers zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs van dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – nieuwe project brengt alle grote meme coins samen op een platform

Crypto All-Stars is bezig om een nieuwe MemeVault naar de crypto markt te brengen. Deze MemeVault stelt gebruikers in staat om grote meme coins zoals Dogecoin, Shiba Inu en Pepe vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Dit betekent dus ook dat het project erin is geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de crypto markt. 

Binnen de MemeVault kunnen gebruikers grote meme coins vastzetten en in ruil daarvoor de STARS token ontvangen. Gebruikers zijn echter ook in staat om deze STARS token te staken in de MemeVault om in aanmerking te komen voor nog hogere beloningen. Het project team heeft zelfs aangegeven dat deze beloningen drie keer zo hoog zijn als die van de normale meme coins.

Bij Crypto All-Stars kan men uitgaan van een betrouwbaar project, aangezien het volledig is geaudit door SolidProof. Daarnaast maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics. 20% van de token voorraad is gereserveerd voor de presale, 25% voor staking tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor de MemeVault. 

De presale van Crypto All-Stars ging vorige week pas live, maar heeft nu al meer dan $ 600.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Hiermee komt het snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 800.000. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal ook de prijs van $ 0,0013966 per STARS token verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin ontwikkeld gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een uniek nieuw crypto project dat bezig is om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. De inspiratie voor deze gedecentraliseerde wereld komt voort uit de vrijheid die base jumping met zich meebrengt. Vandaar ook de naam Base Dawgz. Deze gedecentraliseerde wereld moet gebruikers in staat stellen om tokens te verplaatsen over meerdere blockchains, iets wat voorheen nog nauwelijks mogelijk was binnen de crypto markt. 

Om deze wereld te realiseren zal het project gebruik maken van multi-chain functionaliteit. Daarom zal de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar zijn voor de Base blockchain, maar ook voor die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Gebruikers zullen dus in staat zijn om de DAWGZ token te verplaatsen over een aantal van hun favoriete exchanges.

Ondanks deze multi-chain functionaliteit vormt de Base blockchain nog altijd de thuisbasis waar dit project is ontwikkeld. Dit brengt potentieel met zich mee, aangezien de Base blockchain een snel stijgende blockchain is die recentelijk ook verantwoordelijk was voor succesvolle meme coins zoals Brett. Brett wist al snel een market cap te vergaren van boven de $ 1 miljard. Base Dawgz lijkt nu een van de opvolgers te kunnen worden van deze succesvolle meme coins. 

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en tokens kosten hier op dit moment $ 0,008173 per stuk. Deze prijs zal volgende week echter verder gaan stijgen en gebruikers zullen zich daarom moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Gebruikers die vandaag nog hun tokens kopen en meteen staken komen daarnaast in aanmerking voor een APY van maar liefst 800%. Tokens zijn te koop middels Base, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.