SHIBMeme
Persbericht

Top 3 Meme Coins Om Crypto Miljonair Te Worden In Nieuwe Crypto Bull Run

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De crypto markt heeft zijn positieve momentum kunnen herpakken nadat het een korte dip kreeg in januari. Dit kwam doordat Bitcoin zeer overgewaardeerd was door de anticipatie op de spot Bitcoin ETF goedkeuring. Wordt het nu de markt zich hersteld heeft dan eindelijk tijd voor de langverwachte crypto bull run?

In de vorige crypto bull run zijn een heel aantal nieuwe crypto’s op de markt gelanceerd waarmee menig investeerder crypto miljonair is geworden. Het ging hierbij niet alleen om altcoins als Avalanche en Polkadot, maar ook meme coins als Dogecoin en Shiba Inu deden het goed.

We zullen daarom eens een kijkje gaan nemen naar de Bitcoin koers, aangezien deze de maatstaf is voor de gehele markt. De koers van Bitcoin is met 11,5% gestegen waardoor investeerders weer beginnen met zoeken naar nieuwe cryptomunten met potentie om te stijgen tijdens de volgende crypto bull run.

Bitcoin Koers Verwachting – Kun Je Nog Crypto Miljonair Worden Met Bitcoin?

De koers van Bitcoin staat op het moment van schrijven op een waarde van $47.516, wat een stijging van 11,5% is in de afgelopen week. De koers staat hiermee bijna net zo hoog als een maand geleden, recht voor de lancering van de Bitcoin ETF.

Hiermee heeft Bitcoin een Relative Strength Index (RSI) waarde van 81 wat een sterk positief momentum weergeeft. Bitcoin zal een sterke psychologische weerstand op $48.816 en $50.530 ervaren. Dit is dus een belangrijk punt om te analyseren.

De spot Bitcoin ETF goedkeuring van vorige maand is een zeer goede vooruitgang voor de crypto wereld. Hiermee kunnen institutionele investeerders eindelijk in Bitcoin investeren, wat niet alleen zorgt voor een nieuwe stroom aan kapitaal, maar ook voor een betere acceptatie van digitale currency in de maatschappij.

Dit stapelt zich op met een opkomende Bitcoin halving in april dit jaar. Bitcoin halving’s worden vaak gezien als het startschot van een nieuwe crypto bull run. Historische data laten zien dat 12-18 maanden na de Bitcoin halving een nieuwe piek wordt bereikt.

Als we naar historische data van ETF’s gaan kijken, dan zien we dat ook hiervan het effect vaak pas 12-18 maanden later wordt gevoeld. Hierdoor voorspellen we dat de recentelijke stijgingen de basis zullen leggen voor de komende 1 tot 1,5 jaar.

Dit kan weleens een van de laatste momenten zijn om in de crypto markt te stappen voordat de crypto bull run echt van start is. Dat is dan ook de reden dat veel investeerders juist nu naar verborgen pareltjes aan het zoeken zijn.

Wanneer je nu in een nieuwe crypto investeert die nog niet is geëxplodeerd kun je heel veel winst maken. Er wordt bijvoorbeeld weer gezocht naar nieuwe 100-1000x meme coins om crypto miljonair te worden. 

Nieuwe Crypto Met Veel Potentie Voor De Volgende Crypto Bull Run

Veel investeerders zijn dus op zoek naar nieuwe crypto die veel potentie hebben om te stijgen tijdens de volgende crypto bull run. Hierbij blijft investeren in meme coins altijd een populaire mogelijkheid.

We hebben hieronder een aantal nieuwe meme coins op een rijtje gezet die onlangs gelanceerd zijn, of zelfs nog in de presale worden verkocht. Deze tokens hebben hun eerste pump nog niet gehad en hebben daarom zeer veel potentie.

We zullen de meme coins kort met je gaan bespreken:

Smog (SMOG) – Koop Deze Token Om Mee Te Doen Aan Solana Airdrop

Smog is een unieke nieuwe crypto die op 7 februari is gelanceerd op de decentralised exchanges. Er is geen presale aan vooraf gegaan waardoor iedereen gelijk de mogelijkheid krijgt om te profiteren van eventuele prijsstijgingen. Smog heeft nu al een 24-uurs handelsvolume van $1,5 miljoen en is de afgelopen 24 uur met 217% gestegen naar een waarde van $0,0661.

Het unieke van Smog is dat ze de grootste Solana airdrop aller tijden aan het samenstellen zijn. Om mee te doen aan deze airdrop moet je naar de Zealy pagina van SMOG gaan. Hierop kun je vervolgens verschillende taken voltooien om experience points (XP) te krijgen. Hoe meer punten je hebt verzameld, hoe beter je positie op het leaderboard, en hoe groter de kans om SOL te winnen.

Nadat Bonk, Myro en Dogwifhat grote successen behaalden in de markt is het de beurt aan Smog. Zolang het goed blijft gaan met de crypto markt heeft de munt kans om een van de nieuwe top meme coins te worden, helemaal met het tempo waarop het nu aan het stijgen is. Momenteel is Smog nog relatief onbekend waardoor je precies op tijd zou zijn wanneer je nu investeert.

In totaal zijn er 1,4 miljard tokens ontwikkeld waarvan de helft wordt gebruikt voor het promoten van het project. Dan wordt er nog eens 35% vrijgesteld voor de crypto airdrop, 10% is bedoeld voor CEX liquiditeit en 5% voor DEX liquiditeit. Er staat momenteel dus 15% vast in smart contracts waardoor de vloeibaarheid op de markt gegarandeerd wordt.

Investeer nu in SMOG

Sponge V2 (SPONGEV2) – De Vernieuwde Versie Van Populaire SPONGE Meme

Je hebt vast weleens gehoord van de SPONGE token. De munt werd in 2023 gelanceerd en behaalde een totale marktwaarde van maar liefst $100 miljoen. De munt werd gelanceerd voor een waarde van $0,000025 en staat nog steeds 3376% hoger, maar hij zal binnenkort vervallen nu zijn V2 versie wordt uitgerold.

Sponge V2 is de verbeterde versie van de succesvolle Sponge meme coin. De nieuwe crypto heeft een eigen Play-to-Earn game en zal op nog meer exchanges worden gelanceerd. De token komt net als de V1 versie precies op het goede moment uit, namelijk net voor de crypto bull run.

De P2E game van Sponge wordt Sponge Racer genoemd, wat dus duidt op een race game. In de game race je als Sponge Bob door de straten van Bikinibroek en moet je de eerste plaats tegen andere SPONGE V2 tokenhouders behalen. Hoe beter je presteert, hoe meer Sponge tokens je zult verdienen aan het einde van de rit.

Afgelopen week is SPONGE V2 gelanceerd bij decentralized exchanges. Zodoende is de token momenteel verkrijgbaar bij Uniswap, maar hier zullen op de korte termijn nog meer exchanges bijkomen. Wees er snel bij, want de prijs is momenteel nog zeer laag en investeer voordat de echte crypto bull run aanvangt. 

Investeer nu in SPONGE V2

Meme Kombat (MK) – De Crypto Versie Van Het Bekende Mortal Kombat Spel

De laatste nieuwe crypto die we gaan bespreken wordt op dit moment verkocht in een presale, maar die zal niet lang meer duren. De token wordt verkocht in de presale om een vermogen op te halen om het project verder uit te bouwen. In ruil krijg je de token voor een zeer goedkope prijs.

De Meme Kombat presale heeft al bijna $8,5 miljoen opgehaald. Dit wijst op een hoog vertrouwen vanuit de crypto community in het project. Meme Kombat is dan ook een zeer uniek project dat blockchaintechnologie combineert met de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om een battle arena game te creëren.

In de battle arena van Meme Kombat vechten de bekendste meme coin personages het met elkaar uit voor de winst. Als MK tokenhouder kun je vervolgens inzetten op de uitslagen van deze gevechten. De gevechten worden ondersteund door AI en vinden plaats op de blockchain zodat alles transparant en eerlijk verloopt.

De Meme Kombat presale bevindt zich momenteel in de laatste fase waarbij de token een prijs heeft van $0,279. Je kunt de token kopen via de officiële site van Meme Kombat door gebruik te maken van ETH, USDT of BNB. De laagste prijs van $0,1667 heb je al gemist, dus voeg de meme coin snel toe aan je crypto wallet.

Investeer nu in Meme Kombat


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.