Rexas Finance
Persbericht

Top 3 munten die XRP in marktkapitalisatie zullen overtreffen in de volgende bullrun

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Verschillende projecten maken zich klaar voor de volgende bullrun in de cryptomarkt, die op het punt staat te beginnen. Al jaren is Sawens één van de belangrijkste spelers in de middelgrote markt, zelfs met de geschiedenis van XRP. De komende cyclus lijkt echter meer in het voordeel te zijn van nieuw opkomende projecten dan van de reeds bestaande.

In dit artikel ontdekken we welke van de drie munten – Rexas Finance (RXS), Cardano (ADA) en Dogecoin (DOGE) – XRP kan onttronen in de volgende bullrun, aangezien hun voorstellen en ecosystemen worden verfijnd.

Rexas Finance (RXS): De Koning in de Wereld van Tokenisatie van Reële Activa

Rexas Finance (RXS) is een ander indrukwekkend nieuw project dat tijdens de volgende bullrun gemakkelijk XRP kan onttronen qua marktkapitalisatie. Tokenisatie staat centraal in het concept van Rexas Finance, waarbij RWAs (Reële Waarde Activa), zoals onroerend goed, goud, kunst en andere waardevolle fysieke activa, kunnen worden getokeniseerd en verhandeld op de blockchain. Veel mensen maken op de een of andere manier gebruik van de vastgoedsector, omdat de totale waarde van dit vastgoed ruim 280 biljoen Amerikaanse dollar bedraagt. Door dit op de blockchain aan te bieden, krijgen ontwikkelaars als het ware een virtuele toverstaf.

Rexas Finance lost een groot probleem op in zowel de traditionele als de cryptofinanciering door fractioneel eigendom mogelijk te maken en liquiditeit te bieden in een traditioneel illiquide markt. Nog een project dat de aandacht van veel investeerders heeft getrokken is Rexas Finance, met een presale die al 2,75 miljoen dollar heeft opgehaald in Fase 3, en Fase 4 is nu live met een prijs van $0,06 per token. Verwacht wordt dat naarmate de markt blijft groeien en meer activa worden getokeniseerd via het platform, de waarde van RXS sterk zal stijgen en mogelijk een hogere marktkapitalisatie zal bereiken dan XRP wanneer de volgende bullmarkt dit bepaalt.

Factoren die de groei van Rexas Finance stimuleren, zijn onder andere:

  • De opkomst van de tokenisatie van reële activa betekent dat industrieën zoals vastgoed en goud, die biljoenen dollars waard zijn, nu toegankelijk zijn.
  • Fractioneel eigendom maakt het mogelijk voor iedereen om te investeren in zeer kostbare activa.
  • De Rexas Token Builder stelt individuen en bedrijven in staat om tokens uit te geven voor hun activa.

Een reden waarom investeerders enthousiast zijn, is de presale die een miljoen dollar biedt bovenop wat al is opgehaald. Met het oog op een brede markt met een praktisch gebruiksscenario dat zowel klassieke activa als de blockchain verenigt, kan Rexas Finance revolutionair zijn in de crypto-industrie en mogelijk XRP binnenkort bedreigen.

Banner RXS

Cardano (ADA): Het Ultieme Wapen voor DeFi en Smart Contracts

De meeste experts zullen waarschijnlijk volmondig het standpunt ondersteunen dat Cardano (ADA) één van de grootste blockchain-platforms is in het cryptocurrency-ecosysteem, en de kansen dat het de marktkapitalisatie van XRP in de volgende bullrun overtreft, zijn nog steeds duidelijk. Mainstream-tokenkenmerken omvatten innovatie die beperkt is tot DeFi, smart contracts en schaalbaarheid, maar bij Cardano ligt de nadruk altijd op wetenschappelijke principes.

Bovendien is één van de belangrijkste principes achter de ontwikkeling van Cardano de focus op een wetenschappelijke aanpak en een onderzoeksgebaseerde methodologie in het ontwikkelingsproces. Dit is een goed behandeld onderwerp, omdat de architectuur van het Cardano-platform is ontworpen om zowel schaalbaarheids- als beveiligingsproblemen aan te pakken die vaak voorkomen bij andere platforms zoals Ethereum, waardoor het een goed platform is voor smart contracts en DeFi in de toekomst.

Verkocht voor $0,34 heeft Cardano meer functies gelanceerd en is verder uitgebreid in de DeFi-ruimte. Verwacht wordt dat het tijdens de volgende bullrun aanzienlijke investeringen zal aantrekken, wat betekent dat het XRP zou kunnen overtreffen in marktkapitalisatie.

Dogecoin (DOGE): De Meme Coin Die de Tand des Tijds Heeft Doorstaan

Wat betreft de prijs van Dogecoin (DOGE), deze bevindt zich momenteel rond de $0,10, terwijl deze munt oorspronkelijk bedoeld was als een grap. Het heeft echter zijn dynamiek getoond in de crypto-wereld. Met de groei van een toegewijde fanbasis is het nu een hot trend, mede dankzij de lage transactiekosten en het gebruik voor fooien en micropayments.

Desondanks wordt DOGE vaak gezien als een speculatieve gok door mensen die op zoek zijn naar een rally, maar zijn waardevoorstel onder gemiddelde gebruikers voorspelt veel goeds. Er wordt voorspeld dat het XRP kan overtreffen tijdens de volgende bullrun.

Conclusie: Rexas Finance, Cardano en Dogecoin staan op het punt om XRP te overtreffen

De aanstaande bullrun in cryptocurrency zal naar verwachting nieuwe kansen bieden en de posities van de belangrijkste munten naar totale marktkapitalisatie herschikken. Rexas Finance (RXS), Cardano (ADA) en Dogecoin (DOGE) hebben elk sterke punten die hen binnenkort in staat kunnen stellen XRP te overtreffen.

De effectieve tokenisatie van reële activa door Rexas Finance, de langetermijnstrategie van Cardano gericht op DeFi en schaalbaarheid, en de populariteit en lage transactiekosten van Dogecoin zijn geldige redenen om op deze drie te wedden voor de toekomst. Sommige van deze munten, zoals DOGE, zullen naar verwachting in waarde groeien, gesteund door omstandigheden die gunstig zijn voor een bullrun, en in de nabije of verre toekomst kunnen ze wedijveren met de reservestatus van XRP.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links raadplegen:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk