NuggetRush
Persbericht

Top 3 munten om eerder in Q1 in te investeren: Uniswap, VeChain en NuggetRush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • VeChain heeft samengewerkt met SolarWise om SolarNFT’s te introduceren voor transparante zonne-energietransacties.
  • De Uniswap-prijs heeft in alle tijdsbestekken enorme winsten geboekt.
  • NuggetRush heeft meer dan 199 miljoen tokens verkocht.

Topanalisten in de cryptosector hebben drie top DeFi-munten geselecteerd die beleggers dit kwartaal zouden moeten kopen voor maximale winst. Laten we eens kijken waarom analisten er optimistisch over zijn.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) verkoopt 199 miljoen tokens vóór de lancering

NuggetRush (NUGX) is één van de nieuwe DeFi-projecten die veel aandacht heeft gekregen in de voorverkoopfase voorafgaand aan een officiële lancering. De NUGX van NuggetRush, die in de voorverkoop een prijs van $0,018 zal hebben, zal naar verwachting op de markt verschijnen voor $0,020.

Tot nu toe zijn er meer dan 199 miljoen tokens verkocht in de cryptocurrency ICO, wat het enorme vertrouwen van investeerders in het project aantoont. NuggetRush bouwt een blockchain-aangedreven Play-to-Earn (P2E) gamingplatform in combinatie met een NFT-marktplaats.

Dit platform is bedoeld om entertainment en verdienmogelijkheden te combineren binnen een spel met miningthema. In dit spel kunnen spelers alleen minen of samenwerken aan virtuele miningexpedities om hun inkomsten te verhogen.

De P2E-game van het platform belooft verschillende competities en uitdagingen te bieden waarbij spelers kostbare mineralen kunnen ontdekken en kunnen strijden om prijzen. Om de winst te maximaliseren, worden spelers aangemoedigd om hun mininguitrusting uit te breiden, zodat het zoeken en ontginnen van hulpbronnen eenvoudig wordt.

Een andere functie die NuggetRush biedt, is NFT-staking. Het inzetten van NFT’s kan spelers tot 20% APY opleveren, wat het project aantrekkelijker maakt.

NuggetRush Kopen

VeChain (VET) werkt samen met SolarWise, prijs omhoog

SolarWise werkt samen met VeChain (VET) om zonne-energietransacties via SolarNFT’s te transformeren. Deze SolarNFT’s vertegenwoordigen belangen in zonneparken, met als doel de transparantie en schaalbaarheid op het gebied van hernieuwbare energie te vergroten.

Het nieuwste partnerschap toont de toewijding van VeChain aan ecologische duurzaamheid en draagt bij aan de nieuwste reeks partnerschappen. Interessant is dat het oorspronkelijke token, VET, positief op dit nieuws heeft gereageerd.

Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de altcoin de afgelopen week met 4,0% is gestegen. Het steeg van een wekelijks dieptepunt van $0,04135 naar een piek van $0,04835. Bovendien maakt VeChain deel uit van de altcoins die hebben gewonnen op de maandelijkse en jaarlijkse termijnen. De maandelijkse en jaarlijkse winsten bedragen respectievelijk 71,1% en 74,4%.

Uniswap (UNI) loopt vooruit op de komende stemming

Uniswap (UNI) heeft de afgelopen zeven dagen een stijging van 38,2% geregistreerd en is daarmee één van de beste altcoins geworden om in te investeren. Deze wekelijkse rally duwde de prijs van Uniswap naar een piek van $12,62 vanaf het laagste punt in zeven dagen van $7,06.

Bovendien heeft de enorme rally van Uniswap zich ook uitgebreid naar de hogere tijdsbestekken. De Uniswap-munt is met 61,4% en 81,0% gestegen in de tweewekelijkse en maandelijkse prijsgrafieken, met een winst sinds het begin van het jaar van 62,8%.

Interessant is dat de stijging van de prijs van Uniswap wordt veroorzaakt door het nieuwste voorstel van de Uniswap Foundation. Het voorstel is bedoeld om betrokken UNI-tokenhouders die bijdragen aan het netwerk te belonen door vergoedingen aan hen te herverdelen.

Het formele stemproces voor het voorstel begint op 8 maart. De goedkeuring van dit voorstel zou de manier kunnen veranderen waarop Uniswap haar tokenhouders beloont. Analisten voorspellen een potentiële prijsstijging naar $20,00 voor UNI in maart.

Laatste woorden

Investeerders die vóór maart zoeken naar welke crypto ze moeten investeren, kunnen Uniswap, VeChain en NuggetRush overwegen. Net als Uniswap heeft NuggetRush de komende weken een groot evenement op komst: de notering van zijn native token, NUGX, op Tier-1-beurzen.

Dit maakt het de beste crypto-investering, omdat bekend is dat tokens stijgen na hun lancering. Bovendien hebben marktexperts een prijsstijging van 50x voor NUGX voorspeld na de lancering.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.