poodlana
Persbericht

Top 5 meme coins die de crypto rage leiden

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


2024 is het jaar van de meme coin, waarbij de sector in minder dan een jaar met meer dan 500% explodeert, van een totale marktkapitalisatie van $8 miljard naar de huidige waarde van $45 miljard op het moment van schrijven. Of het nu gaat om de gevestigde oude garde, zoals Dogecoin, of enthousiaste nieuwkomers als Poodlana, Bitcoin Dogs, Solciety en BONK, er is nog nooit een beter moment geweest om geld te verdienen aan de crypto rage van de zomer.

Dus, zonder poespas, zijn dit de top 5 meme coins die de crypto rage in 2024 zullen leiden.

  1. Poodlana
  2. Solciety
  3. Bitcoin Dogs
  4. Dogecoin
  5. BONK

1. Poodlana: De beste van de show voor crypto fashionista’s

Poodlana, een nieuwe op poedels gebaseerde meme coin, staat op het punt een enorme plons te maken op de Solana blockchain met deze modieuze furball van plezier. Nu de overvolle markt voor crypto vol zit met hondjes van verschillende aantrekkingskracht, biedt Poodlana gebruikers stijl, winstpotentieel en het bezit van een elite statussymbool.

Poodlana maakt gebruik van de Aziatische markt, waar poedels geliefd zijn en gezien worden als een teken van status, en meme coins gedijen. Omdat 80% van de handel in meme coins plaatsvindt tijdens de Aziatische handelsuren, moet deze moedige newbie deze markt veroveren om de doorbraak te bereiken.

De ICO wordt gelanceerd op 17 juli om 11.00 uur UTC en biedt investeerders een periode van 30 dagen om hun plaats in deze historische presale veilig te stellen voordat het native POODL token toonaangevende DEX’s bereikt. Tokens zullen onmiddellijk beschikbaar zijn, wat transparantie en eerlijkheid biedt voor alle vroege investeerders en vertrouwen en opwinding toevoegt aan de presale.

Als je op zoek bent naar een mix van modieus plezier en een uitstekend groeipotentieel dat een winst van 100x en meer kan opleveren, dan zou Poodlana de beste prospect in 2024 kunnen zijn.

Bezoek de website van Poodlana voor meer informatie.

2. Solciety: De politieke partij voor degens

Solciety is een nieuwe meme coin met een baanbrekend politiek doel. Het combineert de werelden van memes, crypto en politiek. Solciety trotseert de vervelende partijdige wereld van de Amerikaanse politiek terwijl de verkiezingskoorts toeneemt en biedt de kans op enorme winsten met zijn opwindende Meme Campaigner tool.

Met deze nieuwe creatieve tool kunnen gebruikers nieuwe memes maken op basis van mondiale politieke figuren zoals Kim Fatty Un, Badimir Poetin en Greta Memeberg. Door deze memes te combineren met bijtende satire, ontstaat er een PolitiFi gigant in wording. Met de toenemende belangstelling voor PolitiFi en de aanhoudende populariteit van de memecultuur bereikte de marktkapitalisatie op het moment van schrijven een marktkapitalisatie van $785 miljoen.

De presale van Solciety is gestart op 18 juni en is al op weg om een ​​politieke reus te worden, die dit jaar degens onder één vlag verenigt.

Voor meer informatie en deelname aan de presale kun je hier de website van Solciety bezoeken.

3. Bitcoin Dogs: Combinatie van memes, NFT’s en GameFi

Bitcoin Dogs heeft tijdens de allereerste Bitcoin presale maar liefst $13.496.294 opgehaald, wat blijk geeft van een enorme interesse van investeerders in het project.

Geïnspireerd door ouderwetse mobiele huisdier spellen zoals Tamagotchi, biedt Bitcoin Dogs een soortgelijke ervaring. Spelers zorgen voor hun virtuele huisdieren tijdens het baden, wandelen en voeren. Naarmate hun huisdieren groeien, ontgrendelen spelers andere gameplay functies, waaronder races en duels, en verdienen ze $0DOG tokens voor succes.

In de voetsporen van Bitcoin Cats, dat kort na de lancering een dagelijks handelsvolume van $50 miljoen bereikte, en met een enorme aanhang op X en Telegram, zou Bitcoin Dogs nog verder kunnen gaan. Met memes en NFTs is Bitcoin Dogs misschien wel een van de beste meme coins om dit jaar in te investeren.

Voor meer informatie kun je hier de website van Bitcoin Dogs bezoeken.

4. Dogecoin: OG meme coin nog steeds nummer één

De oudste meme coin op de markt, Dogecoin, is nu meer dan tien jaar oud. Het zette de standaard voor elke generatie coins die moest volgen. Dogecoin raakte het publieke bewustzijn na een tweet uit 2021 van Elon Musk, waardoor het $0,55 bereikte, een waardering die het sindsdien nooit meer heeft bereikt.

In 2024 versterkte Dogecoin zichzelf echter als de nummer één meme coin op de markt, wat leidde tot een enorme stijging, waardoor ook de markt in waarde steeg. De oude hond is nu gewaardeerd op 15,7 miljard dollar en er is geen teken dat hij het langzamer aan gaat doen. Als gevolg hiervan blijft het een van de beste meme coins om dit jaar in te investeren, vanwege het enorme rendement en de virale populariteit.

5. BONK: De virale populariteit van de Solana meme coin

Een van Solana’s belangrijkste meme coins, BONK, lanceerde zichzelf in een gloed van glorie met een gratis airdrop naar Solana tokenhouders tijdens kerst 2022. Deze sensationele toegang tot de markt vormde de basis voor zijn virale sensatie van meer dan een miljard dollar.

Ook al voldoet het aan de traditionele meme coin standaarden, met veel luchthartigheid met een hondenthema, BONK is ook naar voren gekomen als een DeFi gigant die gebruikers verschillende financiële oplossingen biedt, waaronder lenen, uitlenen en staken.

Nu de BONK buzz enorm toeneemt, blijven mensen massaal naar deze opkomende kracht op de markt voor meme coins stromen, waardoor het een van de beste meme coins blijft om dit jaar te kopen.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.