Galaxy Fox
Persbericht

Top crypto’s van deze week: zal $XRP verliezen en $LINK winnen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De waarde van de wereldwijde cryptocurrency-markt is gegroeid tot $1,65 biljoen, een stijging van 1,23% ten opzichte van de $1,63 biljoen van de week ervoor. Het was een week met zowel ups als downs voor verschillende digitale valuta.

In de toekomst zijn onder de alt-munten die je deze week kunt bekijken Galaxy Fox ($GFOX), Ripple ($XRP), Chainlink ($LINK) en Sui ($SUI). We analyseren hun recente prestaties en bespreken mogelijke trends voor de komende week.

$GFOX gaat over naar voorverkoopfase 8

Galaxy Fox onderscheidt zich door zijn innovatieve combinatie van meme-muntcultuur, GameFi, NFT’s en staking-mechanismen. Het project is ontworpen om de gemeenschap bij elke beurt te belonen, of het nu gaat om gamen, staken of simpelweg het vasthouden van de tokens. Galaxy Fox is gestructureerd als een hyperdeflatoir token en is ontworpen om het aanbod in de loop van de tijd te verminderen, waardoor de vraag (en mogelijk de waarde) van het token gestaag toeneemt.

De afgelopen week kende $GFOX een stabiele en positieve trend. Het zag een grote doorverkoop in de 7e voorverkoopfase, waarbij 97% van de tokens werd verkocht. Begin vorige week bedroegen de ICO-fondsen ongeveer $3 miljoen, wat uiteindelijk $3,2 miljoen bedroeg en naar verwachting deze week zal stijgen naar $3,5 miljoen. De verwachtingen zijn gemaakt volgens de experts die verwachten dat $GFOX deze week door zal gaan naar de voorverkoopfase 8, wat de prijs zal duwen van de huidige $0,00198 naar $0,002178.

Het einde van de Galaxy Fox-voorverkoop komt dichterbij, dus deze week wordt ook een stijging van de investeerdersstroom verwacht. Tot nu toe zijn bijna 2,6 miljard tokens verkocht van de 3,5 miljard die zijn toegewezen voor de voorverkoop. Aangezien er nog maar twee voorverkoopfasen over zijn, wordt de tijd om $GFOX tegen een lagere prijs te kopen en te profiteren van de geplande prijsverhogingen kleiner. Dit scenario zal waarschijnlijk leiden tot een sterke koopdruk voor $GFOX, waardoor het één van de essentiële alt-munten is om deze week in de gaten te houden.

Galaxy Fox Banner

$XRP verliest waarschijnlijk steun bij $0,5

Ripple’s $XRP, ooit één van de beste altcoins om te kopen, heeft beleggers de laatste tijd niet veel reden gegeven om te juichen, waarbij de afgelopen week de zorgen nog groter zijn geworden. De valuta begon op 29 januari met een lichte stijging van 2,11%, maar verloor de volgende dag alles met een daling van 4,57%. Deze herfst vond plaats te midden van de aanhoudende juridische problemen van Ripple met de SEC, die financiële gegevens van het bedrijf eiste.

Eind januari was de $XRP door de belangrijkste ondersteuningsniveaus heen gezakt, naar het laagste punt in drie maanden van $0,4855. Ondanks een kort herstel sloot het de maand af met een verlies van 18%. De daling werd versterkt door een stijging van het aantal grote $XRP-transacties, waardoor een jaarlijks hoogtepunt werd bereikt en de verkoopdruk werd vergroot.

Wat de problemen van Ripple nog groter maakte, was een hack die mede-oprichter Chris Larsen trof, wat leidde tot een verlies van $112,5 miljoen aan $XRP. Dit incident heeft bijgedragen aan een verdere waardedaling van 5%.

Vooruitkijkend wordt verwacht dat de druk op $XRP zal aanhouden, waarbij het token waarschijnlijk het ondersteuningsniveau van $0,5 zal doorbreken. Dus als je de top 10 altcoins bekijkt, wees dan extra voorzichtig met $XRP.

Vorige week zag Chainlink een opmerkelijke opleving in zijn handelspatroon, waarbij hij met succes de drempel van $17,7 overschreed. Deze verschuiving duidt erop dat de balans is doorgeslagen in het voordeel van kopers, die erin zijn geslaagd een sterkere positie te verwerven ten opzichte van verkopers. Ondanks deze prestatie hebben verkopers een formidabele verdediging opgezet om te voorkomen dat de prijs boven de $20 stijgt.

De verwachting is dat verkopers zullen volharden in hun pogingen om de prijs weer onder het recente breakout-niveau te duwen. Als ze daarin slagen, zou dit kopers kunnen verrassen die misschien al te optimistisch zijn, wat mogelijk een daling richting de grens van $16,1 zou kunnen veroorzaken, vlakbij de 50-daagse EMA.

Aan de andere kant: als kopers de prijs boven het bereik van $19-$20 kunnen houden, zou dit de geloofwaardigheid van de uitbraak versterken. Momenteel houden kopers stand op het doorbraakpunt en kijken ze uit naar een beweging richting $22 als de weerstand op $20 begint af te nemen. De komende week zal cruciaal zijn voor Chainlink, omdat het touwtrekken tussen kopers en verkopers heviger wordt, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor het volgende koersdoel.

$SUI zou zijn ATH kunnen terugwinnen

Sui beleefde een opmerkelijke week en toonde veerkracht met een sterke start, ondanks dat er in totaal meer verliezen dan winsten werden geboekt. Het token steeg op 29 januari met 17,19% en overschreed daarmee de cruciale grens van $1,5. Dit momentum bracht de koers de volgende dag naar een piek in acht maanden van $1,65, een niveau dat voor het laatst in mei 2023 werd gezien.

Gedurende de week kreeg $SUI te maken met dalingen, waarbij het onder het ondersteuningsniveau van $1,5 en vervolgens onder het $1,4-ondersteuningsniveau zakte. Toch heeft een recente opleving de koers weer boven de $1,4 gebracht, omdat de koers nu opnieuw de drempel van $1,5 wil overschrijden. Ondanks dat er deze week vier dagen minder zijn geweest, heeft Sui een stijging van 13% gerealiseerd, wat het potentieel voor herstel en groei illustreert in het licht van de volatiliteit.

Laatste opmerkingen

In een week waarin crypto zijn gebruikelijke ups en downs liet zien, valt Galaxy Fox op door iets solide te bieden. $GFOX lijkt zich op te maken om deze week de 8e voorverkoopfase in te gaan tegen een iets hogere prijs – een rijp moment voor beleggers die op zoek zijn naar betrouwbare winsten. Dus als u van deze mogelijkheid wilt profiteren, bewaar dan $GFOX op uw alt-munten om te bekijken en te kopen.

Lees hier meer over $GFOX:

Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk