PBSHIb
Persbericht

Top Dogecoin (DOGE) handelaar waarschuwt handelaar om TRON te verkopen en deze Ethereum-token te kopen voor $0,03 voor 1.646% rendement

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt kleurde de afgelopen week groen, met topaltcoins zoals Dogecoin (DOGE) en TRON (TRX) die sterk stegen. Een top Dogecoin-handelaar gelooft echter dat TRX binnenkort bearish zal worden.

Om deze reden raadt deze slimme DOGE-investeerder aan om TRX te verkopen en RCO Finance (RCOF) te kopen, een opkomende Ethereum-token.

Waarom adviseert deze Dogecoin-handelaar beleggers om TRON te verkopen en RCO Finance te kopen? Lees verder om erachter te komen!

TRON stijgt 17% in een week: zullen de bulls doorzetten?

TRON heeft de afgelopen week indrukwekkend gepresteerd. Op 18 augustus werd TRX verhandeld rond $0,1335.

TRX kreeg op dezelfde dag meer aandacht door de toenemende hype rond SunPump, een nieuwe TRON-gebaseerde meme-coin launcher. Als gevolg daarvan sprong TRON op 21 augustus zo hoog als $0,1656.

Echter, de buzz rond SunPump begon af te nemen, waardoor TRX een neerwaartse correctie onderging. Op 25 augustus was TRX gestabiliseerd rond $0,1572.

Ondanks de terugval betekent deze prijs dat TRON in een week tijd met 17% is gestegen. Opmerkelijk is dat het 24-uurs handelsvolume van TRON met 18% is gedaald, wat wijst op een verminderde interesse van investeerders.

Naarmate de opwinding over SunPump blijft afnemen, zal TRON waarschijnlijk blijven corrigeren. Dit is de reden waarom deze Dogecoin-handelaar aanbeveelt om TRON te verkopen.

RCO Finance Ontpopt Zich Als Een Top DeFi Platform!

Nu deze Dogecoin-handelaar investeerders adviseert om TRON te verkopen, heeft RCO Finance (RCOF), een opkomende Ethereum-token, de aandacht gestolen. Deze nieuwe token is populair geworden dankzij zijn platform, dat AI en blockchain-technologie combineert. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, biedt het RCO Finance-platform next-gen trading tools.

Hoewel RCO Finance veel futuristische functies heeft, is het belangrijkste onderdeel van het platform de AI-gestuurde robo-adviseur. De RCO Finance robo-adviseur maakt gebruik van complexe wiskundige berekeningen en machine learning om marktomstandigheden te monitoren en investeringsaanbevelingen te doen.

De robo-adviseur kan bijvoorbeeld voorstellen om de blootstelling aan TRON te verminderen, omdat de door SunPump aangedreven rally ten einde loopt.

Met het RCO Finance-platform dat meer dan 120.000 crypto- en TradFi-activa ondersteunt, kan de robo-adviseur automatisch investeringen met een hoog potentieel identificeren en investeerders adviseren wanneer ze posities moeten openen of sluiten.

Deze op data gebaseerde aanbevelingen helpen investeerders hun winstkansen aanzienlijk te vergroten.

Daarnaast helpen de suggesties van de robo-adviseur investeerders om afstand te nemen van ouderwetse investeringsmethoden, die vaak afhankelijk zijn van emoties en cognitieve biases. Door gebruik te maken van AI elimineert de robo-adviseur ook tussenpersonen voor lagere kosten.

Als extra voordeel biedt de robo-adviseur gratis belasting- en financieel juridisch advies om investeerders te helpen naadloos door belastingwetten te navigeren voor naleving.

Naast zijn robo-adviseur heeft RCO Finance de aandacht van deze Dogecoin-handelaar getrokken omdat het unieke DeFi-functies biedt — bijvoorbeeld, het platform geeft niet-KYC debetkaarten uit om het uitgeven van crypto te vereenvoudigen.

Daarnaast biedt RCO Finance tot 1.000x leverage op sommige trades, waardoor investeerders voldoende kapitaal hebben om kansen te grijpen.

RCOF Streeft Naar Een Stijging van 1.646% Nu Fase 2 Momentum Opbouwt!

Naast zijn revolutionaire functies heeft RCO Finance de aandacht van deze Dogecoin-handelaar getrokken met zijn Ethereum-token, RCOF. RCOF dient zowel als transactietoken als bestuurstoken van RCO Finance. Deze bruikbaarheid biedt RCOF levensvatbaarheid op de lange termijn, wat verklaart waarom deze DOGE-handelaar erop inzet.

Bovendien heeft dit Ethereum-token een maximale voorraad van 800 miljoen tokens. In combinatie met een deflatoir mechanisme positioneert deze beperkte voorraad RCOF voor een duurzame waardestijging.

Op 25 augustus ging RCOF verder met Fase 2 van zijn pre-sale, waarbij elke token $0,0344 kostte. Deze prijs biedt een aantrekkelijk instappunt, wat verklaart waarom deze DOGE-handelaar aanbeveelt om in dit Ethereum-token te investeren. Fase 2-investeerders zullen genieten van een ROI van 62% wanneer RCOF Fase 3 ingaat tegen $0,0558.

Bovendien zal deze ROI stijgen naar 1.646% wanneer RCOF stijgt naar zijn noteringsprijs van ongeveer $0,4-$0,6. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de RCO Finance-karavaan en maak enorme winsten met de pre-sale van zijn Ethereum-token.

Voor meer informatie over de RCO Finance Pre-sale:

Bezoek RCO Finance Presale

Join De RCO Finance Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.