Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist is lyrisch over toekomst van deze memecoin

De pseudonieme, maar extreem populaire analist The Flow Horse is momenteel lyrisch over de toekomst van dogwifhat (WIF). Volgens de analist heeft de munt inmiddels definitief zijn plekje naast Dogecoin en Shiba Inu weten te veroveren.

WIF klaar voor ijzersterke 2e helft 2024

Volgens de analist kan WIF de komende maanden nog wat zijwaartse koersactie vertonen, maar dat geldt vooral als voorbereiding op een gigantische opwaartse koersbeweging in de tweede helft van 2024.

“Ik denk dat de hond zijn hoed eventjes gaat afnemen. Op ieder tijdsframe lijkt het erop alsof WIF naar de dokter moet. Waarschijnlijk blijft de koers even in deze range. Net zolang totdat mensen beginnen te twijfelen over de houdbaarheid van dogwifhat.

Terwijl de munt naar mijn idee naast Dogecoin staat op dit moment. De volgende pump zal sterker zijn. Ik wil de zomerdip kopen”, aldus een hele optimistische The Flow Horse.

Op het moment van schrijven handelt WIF op 3,02 dollar en staat er een stijging van 7,47 procent op de borden voor de afgelopen 24 uur. Die stijging is niet per se bijzonder te noemen overigens, want de volledige markt doet het momenteel goed.

Niet alleen bullish over WIF

De analist houdt ook Ethena (ENA) scherp in de gaten. ENA is een governance-token die gelanceerd is door Ethena Labs voor het DeFi-protocol van het project.

Volgens The Flow Horse behoort ENA tot de snelst stijgende altcoins in navolging van de laatste dip.

“Het is duidelijk dat ENA de dip is om te kopen tijdens liquidaties”, zo spreekt de analist die zich op Twitter laat vertegenwoordigen door de afbeelding van een paard.

Ethena staat over de afgelopen 24 uur met 6,16 procent in de plus en komt daarmee op een koers van 1,16 dollar. Met zijn market cap van 1,6 miljard dollar staat het project op plek 56 op CoinMarketCap.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogwifhat of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Stripe zet volledig in op cryptocurrency met nieuwe Avalanche integratie
Santiment: Dieptepunt voor Ethereum transactiekosten wijst op altseason
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’