Ripple, xrp, coin
Ripple

Tophandelaar Henrik Zeberg: XRP zal spoedig omhoog schieten

De bekende crypto handelaar Henrik Zeberg heeft onlangs zijn visie op de cryptomarkt gedeeld, en hij vertelt dat XRP volgens hem in de nabije toekomst een enorme groei zal doormaken. In zijn eigen woorden: XRP en ook andere cryptomunten staan op het punt om een grote sprong voorwaarts te nemen.

Een volwaardig altcoin-seizoen is van start gegaan

De huidige prijsvoorspelling komt op een moment dat de cryptomarkt meer volatiliteit doormaakt, de prijzen groene cijfers laten zien en de dominantie van Bitcoin afneemt.

Zeberg geeft dan ook aan dat een volwaardig altcoin-seizoen van start is gegaan. De handelaar merkte vorige week op, verwijzend naar een analistenrapport van Swissblock Insights, dat slechts het laatste cruciale ingrediënt – hebzucht – ontbrak om te beginnen.

Inmiddels toont de Fear and Greed Index dat er momenteel hebzucht heerst op de markt. Tegelijkertijd nadert het al de grens van het extreme, waarbij slechts zeven punten de index scheiden van de overgang naar een ander stadium.

YouTuber Bitboy verwacht enorme XRP explosie

Niet alleen Henrik Zeberg verwacht een XRP prijsstijging. Ook de grootste crypto YouTuber, genaamd BitBoy, verwacht dat de XRP koers op het punt staat om omhoog te vliegen.

De YouTuber beweert dat Ripple-investeerders aanzienlijke winsten zullen behalen. BitBoy moedigt XRP-investeerders aan om standvastig te blijven, en stelt dat het moment om de beloning voor hun doorzettingsvermogen te ontvangen nabij is. Verder gaf BitBoy aan dat hij verwacht dat het juridische geschil tussen Ripple en de SEC spoedig zal worden opgelost. Als dit inderdaad positief uitpakt, zou dat fantastisch nieuws zijn voor Ripple-investeerders.

Ripple nieuws

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken