Solana, SOL
Solana

Tophandelaar voorspelt grote koersval voor Solana

Altcoin Sherpa, een populaire analist met ruim 200.000 volgers op Twitter, zegt dat Solana vanaf de huidige koer van 74 dollar weleens kan dippen naa het niveau van 50 dollar. Dat zou een koersdaling van ruim 31 procent betekenen vanaf het huidige niveau.

Grote concurrent van Ethereum

Dat lijkt goed nieuws voor aanhangers van Ethereum, want Solana is een grote concurrent en de laatste tijd hoor je steeds meer verhalen over mensen die hoge verwachtingen hebben van het platform.

“Solana: voor handelaren denk ik dat we op de middellange termijn een koers van 50 dollar kunnen verwachten. Voor investeerders, Solana gaat de komende maanden naar veel hogere koersen, dus maak je hier vooral geen zorgen over. Ik ga mijn Solana gewoon vasthouden en afwachten”, aldus Altcoin Sherpa.

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt Altcoin Sherpa een koersdaling richting de 48 dollar te verwachten, voordat Solana aan een opleving gaat beginnen.

Maar op de lange termijn blijft hij dus zeer bullish en voor mensen die niet willen handelen adviseert Altcoin Sherpa om rustig te blijven afwachten en dus om niet te verkopen.

Niet alleen bearish over Solana

Op de meer korte termijn is hij niet alleen bearish over Solana. Ook voor Avalanche (AVAX) verwacht de analist een correctie tot onder het niveau van 30 dollar.

“AVAX ziet er op dit moment een beetje ‘toppy’ uit op de korte termijn. Op de lange termijn nog steeds bullish, maar het zou me niets verbazen als deze afkoelt tot onder de 30 dollar”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven handelt Avalanche op 40,06 dollar en lijkt de munt nog ver weg van de koers van 30 dollar die Altcoin Sherpa voorspelt, maar het kan allemaal snel gaan in deze wereld.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt