Altcoin

Travala voegt VeChain toe als betaalmethode

Travala.com heeft aangekondigd dat ze VeChain’s VET-token zullen toevoegen als betalingsoptie voor reizigers op hun crypto-vriendelijke vakantieplatform. Gebruikers kunnen de token nu gebruiken om huizen en hotels over de hele wereld te boeken.


VeChain sluit meerdere samenwerkingen

Juan Otero, de CEO van Travala.com, is van mening dat het bedrijf door het partnerschap de acceptatie van cryptocurrency in de sector zal blijven vergroten. De VeChain Foundation herhaalde deze uitspraak, en constateerde eveneens een toenemende honger van consumenten naar moderne betalingsalternatieven en schaalbare blockchain-oplossingen.

De VeChain Foundation is de afgelopen weken samenwerkingen aangegaan met een meerdere bedrijven, waaronder het accountants- en adviesbureau Grant Thornton Cyprus. Hun doel is om blockchain-oplossingen uit te breiden naar een verscheidenheid aan industrieën binnen het netwerk van het Cypriotische bedrijf.

In juni kondigde VeChain ook een alliantie aan met de Chinese Shenzhen Yuhongtai Foods Company, waardoor ze varkensvlees producten kunnen volgen die worden gedistribueerd door de dochteronderneming van de retailer, Meijiada Fresh Foods.