Bitcoin,

Trezor-wallet krijgt update: Bitcoin-firmware is uitgerolt

SatoshiLabs, de hardware fabrikant van de cryptocurrency wallet Trezor, heeft een nieuwe beta van zijn firmware uitgebracht. Deze beta ondersteunt echter alleen Bitcoin (BTC).


Beschikbaar voor Trezor One en Trezor T

De nieuwe BTC-firmware is naar verluidt beschikbaar voor zowel de Trezor One als Trezor T. Het gaat echter nog om een beta, het bedrijf is van plan om de stabiele versie eind deze maand, begin volgende maand te lanceren.

Hierdoor zijn er nu vier verschillende firmwareversies beschikbaar voor de Trezor-wallets. Van een volledige altcoin-ondersteuning tot enkel Bitcoin, voor ieder wat wils.


Trezor Beta Wallet

Om de nieuwe firmware te testen, moet je beschikken over een Trezor T of Trezor One. Hiernaast moet je zijn aangemeld op het Trezor Beta Wallet-programma, wat het mogelijk maakt om nog niet officieel gelanceerde firmwares te installeren.


Kwetsbaarheden

Onlangs maakte Ledger, één van de directe en meest bekende concurrenten van Trezor, bekend dat er een aantal kwetsbaarheden waren in zowel de Trezor One als de Trezor T. Volgens Trezor zijn dit echter geen kritieke kwetsbaarheden die tevens niet op afstand kunnen worden geëxploiteerd. Wanneer deze kwetsbaarheden echter precies worden opgelost is nog niet bekend.

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?