Tron is vanaf 8 november beschikbaar voor institutionele beleggers

Crypto custody service BitGo voegt een ondersteuning toe voor Tron. Door deze service wordt het aantrekkelijk voor institutionele investeerders om in TRX te investeren.


BitGo zorgt dat Tron beschikbaar is voor institutionele klanten

Institutionele beleggers worden al lang beschouwd als een hoogtepunt van de acceptatie van cryptocurrencies. Vooral in het jaar 2019 lijkt de institutionele belangstelling te zijn toegenomen. Externe custody providers leggen de basis voor institutionele beleggers om de cryptocurrency-wereld veilig te betreden. Eén zo’n custody-oplossing is BitGo.

Nu komt BitGo met goed nieuws naar buiten voor Tron. Het heeft namelijk een nieuwe service aangekondigd voor Tron, genaamd een ‘multi-signature wallet en custody service’. Deze service is extra veilig omdat er 2 of meer beveiligingssleutels (die eigendom zijn van afzonderlijke gebruikers) nodig zijn om de fondsen te bereiken.


“De integratie zal de TRX-prijs laten stijgen”

Volgens een persbericht dat op 14 oktober door Tron werd gepubliceerd ondersteunt BitGo vanaf 8 november de TRX-tokens. Met deze intergratie kunnen de klanten van BitGo die willen investeren in Tron dit doen op een zeer veilige manier.

De custodian service heeft samengewerkt met Tron developers om een TRX multi-sig wallet voor institutionele klanten te ontwerpen. Volgens BitGo is deze stap genomen omdat er een toenemende institutionele vraag is naar Tron. Benedict Chat, de CTO van BitGo, zegt het volgende over de integratie van Tron:

“TRON’s multi-sig opent de deur voor institutionele klanten die het hoogste niveau van beveiliging eisen.”

Justin Sun, de CEO van de TRON Foundation, tweette over de samenwerking met BitGo. Hij vertelt dat deze samenwerking institutionele investeerders zal aantrekken, waardoor de acceptatie en de waarde van TRX zal stijgen:

“We zijn verheugd met de ondersteuning van BitGo, waardoor TRON zich verder kan verdiepen in verschillende DeFi-applicaties. We verwelkomen BitGo daarom als partner. BitGo’s ondersteuning van TRON betekent een mijlpaal in het mogelijk maken van verdere institutionele acceptatie voor TRX”.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken