Cardano,

Tron (TRX), Cardano (ADA) en Dash koers vliegen omhoog!


De cryptomarkt is vrij stabiel vandaag. Toch zijn er drie crypto’s die een flinke koersstijging meemaken: Tron (TRX), Cardano (ADA) en Dash.


Tron (TRX) koers stijgt met meer dan 13 procent

Tron is vandaag de best presterende grote cryptocurrency. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 TRX token rond de $0,0292 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog slechts rond de $0,0257 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 13 procent is gestegen.

Tron laat de hele week al een enorme koersstijging zien. In 7 dagen tijd is de TRX koers met zo’n 46 procent gestegen. Er komen steeds meer positieve voorspellingen naar buiten. Verschillende analisten voorspellen zelfs TRX koers van boven de $0,04 dollar.

 
trx koersOok Cardano (ADA) boekt flinke winsten

Niet alleen Tron presteert vandaag uitmuntend. Ook altcoin Cardano ziet haar koers vandaag flink stijgen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ADA token rond de $0,052 dollar. 24 uur geleden lag deze koers nog rond de $0,049 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 7 procent is gestegen.

Het lijkt erop dat Cardano het goede voorbeeld van Tron volgt. Als ADA een soort gelijke koersstijging mee gaat maken als TRX, dan zou de koers nog wel eens flink door kunnen stijgen. De kans is dan groot dat de munt weer de top 10 binnen dringt.

 
ada koersDASH koers ziet plotselinge piek

Tot slot beschrijven we het koersverloop van DASH. Deze munt maakt vandaag ook een opvallende stijging mee. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DASH rond de $87,17 dollar. Nog geen 4 uur geleden lag de Dash prijs nog rond de $82,30 dollar. De flinke prijsstijging van de afgelopen uren heeft er dus voor gezorgd dat de munt vandaag met 6,5 procent is gestegen.

 
dash prijs