Bitcoin donatie
Bitcoin

VanEck ziet Bitcoin crash als een geweldige koopkans

De grote fondsbeheerder VanEck maakt zich geen zorgen over de enorme koerscrash die Bitcoin doormaakte. Zij zien de koersdalingen van de digitale munt als een kans om goedkoper bij te kopen.

Kans om goedkoop Bitcoin te kopen

Overigens zijn zij niet de enige, naast de ETF-uitgever zijn ook kleine whales optimistisch over het herstellen van Bitcoin. Als we Ki Young Ju mogen geloven, dan zijn kleine whales op dit moment long-posities aan het openen op de Bitcoin koers.

Zo sijpelt er langzaam weer wat positief nieuws de markt in. Nog niet voldoende om een nieuwe aanval op de all-time high te openen natuurlijk, maar hopelijk wel om definitief te kunnen stellen dat we de bodem nu gehad hebben.

Ki Young Ju, de CEO van CryptoQuant, is in ieder geval optimistisch over Bitcoin: “De opwaartse cyclus is nog niet voorbij.” Er zijn na de hevige koersdalingen vast mensen die daar op dit moment een andere mening over hebben.

Het is echter niet zo dat we dergelijk koersgedrag van Bitcoin nog nooit eerder zagen. In vrijwel iedere bullmarkt maakt Bitcoin dergelijke buikschuivers.

De kortingen zijn hier!

Bij VanEck reageren ze in ieder geval positief op de koersdalingen van Bitcoin. In de Verenigde Staten staat 4 juli in het teken van onafhankelijkheid en om die reden Twitteren ze bij VanEck dat de “4th of July kortingen zijn gearriveerd.”

Uiteindelijk kan natuurlijk alleen de tijd ons leren of het daadwerkelijk om kortingen ging. Niemand kan jou garanderen dat de koersen vanaf hier weer beginnen te stijgen, al lijkt het investeringsklimaat langzaam te verbeteren op fundamenteel niveau.

De inflatie in de Verenigde Staten is dalende en afgelopen vrijdag viel de werkloosheid wat hoger uit dan verwacht. Als gevolg daarvan kan de Federal Reserve in september weleens beginnen met het verlagen van de rente, wat in theorie bullish is voor de Bitcoin koers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Mt. Gox verstuurt nog meer Bitcoin: Terugbetalingen bijna voltooid
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Deze indicator voorspelt een reusachtige Bitcoin koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Elon Musk: Amerika gaat failliet
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten