pbet
Persbericht

Vanguard Zegt Nee Tegen Crypto ETFs Met Nieuw Beleid – Wat Betekent Dit Voor Toekomst Crypto & ETFs?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De CEO van Vanguard heeft onlangs duidelijk gemaakt dat Vanguard geen potentieel ziet in crypto ETF’s en deze logischerwijs dus ook niet zal ondersteunen. Wat betekent dit voor toekomst crypto en ETF’s?

Salim Ramji, de nieuwe CEO van Vanguard, maakte onlangs duidelijk dat zijn bedrijf niet zomaar een nieuwe crypto ETF gaat ondersteunen. Volgens hem is het belangrijker om te focussen op innovatie en op klantgerichte strategieën, iets waar crypto ETF’s volgens hem niet meer bij passen.

Salim Ramji – bron: Investmentweek.com

Vanguard is een van de grote fondsenmanagers van de wereld die als een van de enige financiële bedrijven niet betrokken wil raken bij een crypto ETF.

De vorige baan van Ramji was juist nog bij BlackRock, een fondsenmanager die verantwoordelijk is voor de grootste spot Bitcoin ETF ter wereld. 

Vanguard is het niet eens met de hype rondom spot Bitcoin ETF’s en heeft zich dus al meermaals uitgesproken over zijn houding ten opzichte van ETF’s. Het bedrijf ziet de markt van cryptocurrencies als een onvolwassen investering die te volatiel is om een portfolio mee op te bouwen.

Invloed van uitspraak Vanguard op toekomst crypto en ETF’s

Ondanks dat de houding van Vanguard als negatief gezien kan worden, lijkt de invloed van deze uitspraak klein te zijn. Vanguard is namelijk een van de enige fondsenmanagers die niet betrokken is geraakt bij deze markt.

Andere fondsenmanagers zoals BlackRock hebben eerder al laten zien hoe succesvol een spot Bitcoin ETF kan zijn, en ondanks volatiliteit lijkt het nog altijd een positieve stap te zijn geweest voor de Bitcoin koers, die met name op de langere termijn voelbaar gaat zijn.

De initiële lancering van een Bitcoin ETF leidde trouwens al vrij snel tot een nieuwe recordhoogte van Bitcoin, die de $ 73.000 wist te bereiken.

Bitcoin bereikt op maart 2024 nieuwe recordhoogte – bron: CoinMarketCap

Sindsdien hebben de Bitcoin ETF’s te maken gehad met flinke schommelingen in hun uitstroom en instroom, maar crypto analisten zijn nog altijd overtuigd van de toegevoegde waarde van deze producten.

En de toekomst van crypto ETF’s lijkt zich alleen maar uit te breiden nu er recentelijk een Ethereum ETF op de markt kwam en er steeds meer geruchten zijn over de goedkeuring van een Solana ETF in Amerika. De eerste Solana ETF ging onlangs al live in Brazilië, iets wat ook al snel leidde tot een korte stijging van de Solana koers.

Met dit vooruitzicht lijkt de toekomst voor de crypto ETF’s en de rest van de crypto markt rooskleurig te zijn. Ondanks dat een groot deel van de crypto markt zich nog altijd in een moeilijke fase bevindt.

Effect crypto ETF’s laat nog op zich wachten, investeerders verschuiven aandacht naar nieuwe crypto’s

Toch kan het effect van deze crypto ETF’s voor crypto’s zoals Ethereum nog wel even op zich laat wachten en daarom hebben vele investeerders in de tussentijd hun geld al ingezet op opkomende crypto’s die nog moeten worden gelist op exchanges.

Deze presale projecten bieden hun native tokens vaak namelijk aan tegen aanzienlijke kortingen, waardoor er door vroege investeerders aanzienlijke winsten zijn te behalen.

Omdat het tegenwoordig echter moeilijk kan zijn om het juiste project te vinden om in te investeren, nu er dagelijks tientallen nieuwe crypto’s op de markt verschijnen, bespreken we hieronder een drietal van de beste presale tokens van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – meme coin project brengt eigen Layer 2 blockchain naar de crypto markt

Pepe Unchained is een nieuw meme coin project dat al snel de nodige aandacht heeft ontvangen omdat het in staat is geweest om een groot aantal van de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. Deze blockchains hebben tegenwoordig namelijk vaak te maken met trage transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Hierdoor hebben meme coins die zich op deze blockchains bevinden, zoals Pepe, het ook steeds vaker moeilijk.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained belooft snelle transacties tegen lage kosten zodat het deze gebreken dus oplost. Dit project wordt dan ook wel de losgebroken Pepe (PEPE) genoemd die niet meer vastzit aan de gebreken van de Ethereum blockchain. Nu alle gebreken zijn opgelost wordt deze blockchain ook erg interessant voor nieuwe meme coins op zoek naar een efficiënte blockchain.

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Het is echter niet alleen maar de Layer 2 oplossing die heeft gezorgd voor de nodige aandacht. Ook de extra hoge staking beloningen bleken al snel een groot succes. Er zijn inmiddels al meer dan 710 miljoen PEPU tokens vastgezet. Het feit dat er zoveel tokens zijn vastgezet is ook een goed teken voor de toekomstige koers stabiliteit van dit project. Ondanks de vele vastgezette tokens is er nog altijd een APY te verdienen van boven de 220%.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 8,8 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee komt deze presale dicht in de buurt van zijn volgende doel van $ 9,049 miljoen. Op het moment dat dit doel wordt behaald, zal de huidige prijs van $ 0,0090901 per PEPU token ook verder gaan stijgen. Gebruikers hebben nu nog maar kort de tijd om PEPU tokens te kopen middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project introduceert innovatieve MemeVault

Crypto All-Stars is een nieuw crypto project dat onlangs een unieke MemeVault introduceerde. Deze MemeVault stelt gebruikers in staat om meme coins vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Een van de belangrijkste redenen om dit te doen is zodat het project alle grote meme coins samen kan brengen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen.

De MemeVault is dus een innovatief staking smart contract systeem waarin gebruikers STARS tokens verdienen als ze grote meme coins zoals DOGE, PEPE, SHIB en WIF vastzetten. Gebruikers zijn echter ook in staat om binnen dit systeem de native STARS tokens vast te zetten. Gebruikers die dit doen komen in aanmerking voor drie keer zo hoge beloningen. Vroege investeerders zullen daarom gestimuleerd worden om hun tokens vast te zetten, iets wat ook goed zal zijn voor de stabiliteit van de STARS koers.

Crypto All-Stars heeft een totale token voorraad van 42,069 miljard tokens. 8,41 miljard van deze tokens is apart gezet voor de presale die op dit moment in volle gang is. Voor de aantrekkelijke staking beloningen van dit project is 25% van de totale token voorraad apart gezet, oftewel 10,51 miljard STARS tokens. De rest van de token voorraad wordt verdeeld over marketing, liquiditeit en de fondsen voor een ‘war chest’.

De presale van Crypto All-Stars is slechts enkele dagen geleden live gegaan, maar is toch al in staat geweest om meer dan $ 400.000 aan investeringen op te halen. Hiermee komt de presale snel in de buurt van zijn volgende doel van $ 596.264. Op het moment dat dit doel behaald is zal de huidige prijs van $ 0,0013855 per STARS token verder gaan stijgen. Gebruikers zullen zich dus moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – team geïnspireerd door de vrijheid van base jumping ontwikkelt gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuwe meme coin waarvan het ontwikkelingsteam is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. Deze inspiratie leidde al snel tot de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen, die gebruikers in staat moet stellen om hun tokens te verplaatsen over meerdere blockchains. Deze unieke waardepropositie zorgde er al snel voor dat de presale van dit project een groot succes werd.

De gedecentraliseerde wereld van Base Dawgz moet gebruikers dus in staat stellen om tokens feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains. Om dit mogelijk te maken zal de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar zijn op de Base blockchain, maar ook op die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Deze multi-chain functionaliteit maakt het dus mogelijk om tokens te verplaatsen over een aantal van de grootste blockchains ter wereld.

Het feit dat het thuis van Base Dawgz nog altijd de Base blockchain is, brengt de nodige potentie met zich mee. Dit betekent namelijk dat Base Dawgz kan profiteren van de voordelen van Base, die tegenwoordig steeds groter worden. Deze relatief jonge blockchain is namelijk bezig om snel een van de grote spelers te worden, iets wat al leidde tot het succes van BRETT. Base Dawgz maakt zich nu op om een van de volgende successen van de Base blockchain te worden.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al meer dan $ 2,9 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. DAWGZ tokens kosten op dit moment $ 0,007784 per stuk, maar deze prijs zal begin volgende week verder gaan stijgen. Gebruikers die hun tokens vandaag nog vastzetten, komen in aanmerking voor een APY van boven de 840%. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.