Regulatie Nieuws

Vastgoedbedrijf Miami start met acceptatie cryptocurrencies voor condos

E11EVEN Hotel and Residences, één van de eerste onroerendgoedbedrijven in Miami, heeft laten weten dat het nu cryptocurrency-deposito’s toestaat.


Eerste crypto-storting al gedaan

Volgens de mede-oprichter van het bedrijf, Marc Roberts, is de lokale interesse in crypto-activa gewekt tijdens de recent georganiseerde Bitcoin Miami-conferentie. Deze conferentie werd eerder deze maand georganiseerd en trok ongeveer 50.000 bezoekers.

Volgens Roberts is er een geweldige reactie geweest op de aanstaande ondersteuning van crypto-deposito’s van E11EVEN. De eerste crypto-storting zou naar verluidt al uitgevoerd zijn.


E11EVEN Hotel and Residences

Het vastgoedbedrijf biedt hoogbouwwoningen aan in de wijk Park West in Miami, Florida. Het zijn geen goedkope woningen: de prijzen voor de eenheden starten bij circa $377.000. In totaal heeft het condominium 65 verdiepingen met 375 eenheden. Hier bovenop staat een penthouse, waar verwacht van wordt dat het $10 miljoen ophaalt.

Volgens Roberts zijn cryptocurrencies de toekomst en geeft hierom een waarschuwing: “Diegenen die crypto’s niet omarmen, zullen achterblijven.” Hij verwacht dan ook dat in de toekomst steeds meer personen met cryptocurrencies zullen gaan betalen.

Alhoewel het vastgoedbedrijf aangaf dat de cryptomarkt een volatiele aard heeft, zijn zij ervan overtuigd dat de jongere generatie hierdoor niet wordt verstoord en digitale activa’s al omarmd hebben. Het ondersteunen van dergelijke betalingen lijkt dan ook niet meer dan logisch.

Het bedrijf doet momenteel echter nog volop onderzoek naar de crypto-markt. Zo weet het bedrijf op dit moment bijvoorbeeld nog niet of zij de crypto-deposito’s direct zullen liquideren, of dat zij deze, of een deel hiervan, zullen aanhouden. Toch is het goed dat ook vastgoedbedrijven zich bezig houden met de crypto-markt. Dit zorgt voor een bredere crypto-acceptatie wat de gehele crypto-markt ten goede kan komen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten