cropped-Walmart_exterior
VeChain

VeChain en Walmart bereiken indrukwekkende mijlpaal

In een recente ontwikkeling heeft VeChain (VET) een aanzienlijke prestatie geleverd door een nieuwe mijlpaal van 200 miljoen verwerkte transacties te bereiken. Dit succes is mede mogelijk gemaakt door hun samenwerking met Walmart China.

Deze indrukwekkende hoeveelheid transacties werd uitgevoerd op een privénetwerk, het Walmart China Blockchain Traceability Platform. Dit platform, dat in 2019 werd opgericht en functioneert op de VeChainThor blockchain, is een belangrijk onderdeel van deze samenwerking.

Revolutionaire voedselindustrie dankzij blockchain technologie van VeChain

VeChain benadrukt hoe blockchain-technologie de voedingsindustrie transformeert door het bieden van veiligere en traceerbare voedseloplossingen. Door het productieproces transparant te registreren op de blockchain, krijgen consumenten inzicht in de herkomst van hun producten op een veilige en betrouwbare wijze.

Dit biedt ook bedrijven de mogelijkheid om hun processen verder te optimaliseren. Specifiek voor Walmart China heeft VeChain zich gericht op het ondersteunen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. In een officiële verklaring op hun website lichtte VeChain toe:

“Met de inzet van blockchain-technologie speelt VeChain een fundamentele rol in het revolutioneren van de voedingsindustrie, door het aanbieden van veilige en traceerbare voedseloplossingen.”

Dit wordt ondersteund door de indrukwekkende mijlpaal van 200 miljoen verwerkte transacties op het VeChain-platform voor Walmart China. Ter vergelijking: op het hoofdnetwerk van VeChain zijn momenteel bijna 53 miljoen transacties geregistreerd. Dit betekent dat er via het Walmart-platform bijna vier keer zoveel transacties zijn verwerkt.

Een goed begin van het jaar

De recent behaalde mijlpaal van VeChain is een indicatie van een sterke start in het nieuwe jaar. In een recente verklaring benadrukte CEO Sunny Lu zijn positieve vooruitzichten voor de toekomst van de cryptomarkt. Lu wees op het komende jaar als een cruciale periode voor de crypto-industrie, aangezien zowel bedrijven als financiële instellingen steeds vaker cryptocurrencies adopteren.

Hij onderstreepte ook het belang van voortdurende innovatie binnen de sector, wat essentieel is voor de groei en acceptatie van cryptotechnologieën. Deze ontwikkelingen, volgens Lu, zullen een sleutelrol spelen in het vormgeven van de toekomst van de cryptomarkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Nederlandse crypto analist voorspelt verschuiving van Bitcoin naar altcoins
Deze 3 cryptomunten boeken bizarre winsten deze week
Spot Bitcoin ETF’s: De voorbode van een financiële revolutie
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je een jaar geleden voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen
Onbekende crypto bereikt onverwachts nieuwe all-time high